Dagje Efteling

Moderators: Murosch, A_nouk

Antwoord op onderwerpPlaats een reactie
 
 
margriet11

Berichten: 289
Geregistreerd: 18-01-03
Woonplaats: Groningen

Dagje Efteling

Link naar dit bericht Geplaatst door de TopicStarter: 17-05-04 20:39

Ik was afgelopen week jarig en daarom zouden we dit weekend iets leuks gaan doen, maar het moest een verassing blijven.
Dus ik tijdens de reis raden waar we naar toe gingen. Toen m'n ouders zeiden richting Den Bosch kreeg ik al wel een vermoeden aangezien mijn vader helemaal gek is van de Efteling.

Het was eigenlijk nog helemaal niet zo lang geleden dat we er waren geweest en daarom hebben we vooral attracties genomen die we nog niet eerder hadden gehad. Bobbaan, Pirana, de Pagode en Pandadroom en natuurlijk Droomvlucht...

Het was opzich niet zo druk en we konden overal vrij snel in. Maar volgens mij hadden ze bij de televisie vrij kaartjes ofzo uitgedeeld, want er liepen echt enorm veel BNers rond. Ik heb ze niet allemaal zelf gezien maar we zijn Angela Schijf, Cilly Dartell, Milika Peterzon, Ron Boszhard, Bert Kuizinga, Fiona Hering (van RTL Boulevard), Peter Faber, Bridget Maasland en Daniƫl Boissevain. Volgens mij gingen de meesten via een speciale ingang in alle attracties, maar das denk ik ook niet zo vreemd. Ik zou als ik hun was ook niet in de rij willen staan, iedereen herkent je en spreekt je dan aan. Ik hoorde een aantal mensen ook zeggen dat er een jurylid van Idols zou zijn, maar die hebben wij niet gezien. Ik vond het wel grappig al die mensen tegen te komen. Op een gegeven moment kijk je alleen nog maar om je heen of je ook mensen met zonnebrillen ziet..

Het was verder een geslaagd dagje!


Antwoord op onderwerpPlaats een reactie