Nieuws van Ruâno :D !!!

Moderators: Murosch, A_nouk

Antwoord op onderwerpPlaats een reactie
 
 
Spikkel

Berichten: 4030
Geregistreerd: 29-12-01
Woonplaats: Antwerpen

Nieuws van Ruâno :D !!!

Link naar dit bericht Geplaatst door de TopicStarter: 10-05-04 19:47

Na [VvdD] 'mijn' paard gaat weg...zomaar... zul je meer snappen van dit topic Tong uitsteken.

Ik ga dus weer op een manege rijden , dezelfde manege waar mijn achternichtje van de nicht van mijn moeder (die voor VDB werkt) dus rijd Tong uitsteken.

Na mijn les zie ik ineens mijn achternicht met VDB bij mn nichtje hun pony staan !! Dus ik gaan vragen hoe het met Ruâno was , of zijn been al beter was enz enz... . En ook VDB was heel vriendelijk !! Ik dacht dat ie niets ging zeggen ofzo , maar hij vroeg op wie ik in de les had gereden enz , maar goed Tong uitsteken .

Maar goed , hij vroeg dus of ik deze zaterdag weer les had en ik zei ja natuurlijk en toen zei hij dat als het weer wat mee zat dat hij met Ruâno zou komen naar de manege , ik al helemaal blij Tong uitsteken , en en en ; dan zou ik MET Ruâno in de les mogen Haha! Haha! !!! Echt helemaal super natuurlijk ! Ik hoop maar niet te veel op deze zaterdag want hij zei zelf dat ie niets kon beloven.

Maar igg als het deze week niet is dan is het een andere week en mag hem dus zeker nog één keer zien Lachen Lovers ! Hij zei wel ervoor dan kan je hem nog een laatste keer zien... maar ik weet niet we zullen wel zien , als VDB dan soms is op St-Hubert , die manege dan weet ik altijd hoe het met Ruâno gaat Lachen !!

Nog even een foto van mijn lieverd Lovers :

Afbeelding


Renza

Berichten: 4113
Geregistreerd: 30-05-01

Link naar dit bericht Geplaatst: 10-05-04 20:18

Echt gaaaaaf dat je een keer met hem in de les mag rijden Haha! Haha! !!
En sowieso ook fijn dat je doordat VDB soms op die manege is, je wel een beetje op de hoogte kan blijven hoe het met Ruâno gaat! Lachen

Antwoord op onderwerpPlaats een reactie

Wie is er online

Gebruikers op dit forum: berthe, Kady1, owens-mama, Promisse, snorkel1986, Vagabondo, WendyShet, xxPaige en 33 bezoekers