Theo(hengst) voor het eerst bij Frits(hengst)

Moderators: Murosch, A_nouk

Antwoord op onderwerpPlaats een reactie
 
 
_Rebec
Berichten: 4353
Geregistreerd: 04-06-03
Woonplaats: Amsterdam

Theo(hengst) voor het eerst bij Frits(hengst)

Link naar dit bericht Geplaatst door de TopicStarter: 03-05-04 16:29

de bak in

Vandaag was het dan zover. we wilde kijken hoe frits en theo op elkaar reageren. theo is bijna 1 jaar maar al groter als pa. we willen theo het liefst hengst laten. maar dan mag hij niet meer bij de merries staan. want bij zijn zus (soesja) hing hij ook elke keer op der rug en bijten in der benen. (dat is ook niet lekker voor haar)

dus hebben we frits en theo samen gedaan in de bak. theo nam het insinitief en sprong op frits. frits ging rondjes draaien maar niet trappen. en theo pakte hem van achteren Bloos! Bloos hij ging er echt in Bloos! Bloos
frits trapte zijn zoon niet. wij even later weer kijken. theo het "seksmonstertje"wilde maar 1 ding de hele tijd Bloos! Frits zat helemaal onder zijn pis etc. en theo zelf was bezweet op zijn hoofdje en zijn hals.

wat doen die pony's theo loopt frits in zijn achterbeen te bijten. en frits bijt theo in zijn voorbenen. theo ging knielen en frits zitten zodat ze er niet bijkonden.

voor de eerste keer viel het met frits mee(want we dachtte dat hij hem helemaal zou gaan trappen) maar nee hoor de nog geen 1 jarige vond het nogal interessant en zijn hormonen gierde door zijn lijf.

morgen maar weer is proberen

'Iedereen gunt je van alles zolang je het maar niet hebt'


Antwoord op onderwerpPlaats een reactie

Wie is er online

Gebruikers op dit forum: BingBot, Change3x, Cheyxx, dieseltje, Fennadev, Kasmir, Kirrr, leestmee, Manadeluca, Ninouschka, plopkoeken, Setteli, Traiectum, xhanneadje, xLaraaj en 33 bezoekers