Gisteren naar Hofland geweest...

Moderators: Murosch, A_nouk

Dit onderwerp is gesloten, je kan geen berichten wijzigen of nieuwe antwoorden plaatsen.Onderwerp gesloten
 
 
PrimaDonna

Berichten: 501
Geregistreerd: 08-02-02
Woonplaats: Linschoten

Gisteren naar Hofland geweest...

Link naar dit bericht Geplaatst door de TopicStarter: 07-04-04 11:47

Aangezien mijn paard dus na het inrijden van vorig jaar nog steeds een dikke sprong had ben ik naar Hofland geweest om het even na tekijken wat het nu was.
Tamor is aan een OCD geopereed geweest 2 jaar geleden en misschien dat het daar aan lag.
Eerst hadden ze zijn sprongen gescant maar daar was niet erg veel op te zien. Daarna drie foto´s van laten maken.
Daar uit is gekomen dat Tamor helemaal OCD vrij is!!! OK dan! Hij kon niet eens zien dat hij daar aan geopereerd is geweest...het was dat ik het zei Bloos Nu blijkt dus dat hij zijn sprong aleen verstuikt heeft Scheve mond en omdat er dus een klein propje in het gewricht zat kon het gewrichtsvloeistof dus niet weg vandaar die vocht zwelling Scheve mond Ze hebben nu het vocht er uit gehaald ( was al eens eerder gebeurd ) en herhalen dit over 10 dagen weer Daarna is er een optie om zijn gewrichten te spoelen (dus dat propje weg halen) en dan is het probleem opgelost!
Gelukkig niks ernstig en is hij helemaal OCD vrij!!!

Ook vertelde hij dat Tamor gewoon geschikt is voor als sportpaard gebruikt te worden waar ik hem voor gekocht hebt en dat ik me eigen niet al te druk over hoeft te maken....je kan het vergelijken met een verstuikte enkel van jezelf!

Dus goed nieuws en geen prutsmuts OK dan!

Primadonna

Stal Centaurus


Pipi

Berichten: 4077
Geregistreerd: 25-04-02
Woonplaats: Poeldijk

Link naar dit bericht Geplaatst: 08-04-04 12:44

Gefeliciteerd!
Fijn om ook eens goede berichten te lezen OK dan!
Jij kan i.i.g. straks weer lekker onbezorgd van je paardje genieten Knipoog

INkie

Berichten: 4651
Geregistreerd: 05-05-03
Woonplaats: Utrecht

Link naar dit bericht Geplaatst: 08-04-04 12:50

Hey! wel beter dat ie OCD vrij is!
Maar kun je uitleggen wat OCD is? Ben nogal BlonT Haha!

www.IngridGerritsen.nl
Gediplomeerd instructrice B t/m Lichte tour

PrimaDonna

Berichten: 501
Geregistreerd: 08-02-02
Woonplaats: Linschoten

Link naar dit bericht Geplaatst door de TopicStarter: 08-04-04 22:09

Bedankt Pipi OK dan!

Ik ben ook erg blij dat het allemaal mee viel....ergens wist ik het al, maar wou toch meer zekerheid en het één en ander uit de wereld helpen en het ook zwart op wit hebben Bloos , dus de bruikbaarheid als sportpaard i.p.v. recreatie of landpaardje Bloos! !
Daar is ook niks mee, maar ik heb Tamor echt gekocht voor de sport omdat het toch allemaal begon te kriebelen en ik eens serieus aan de slag wou gaan met een paard wat het ook allemaal in zich heeft! om mijn doel te bereiken! Vork en er zat al een goedkeurings rapport erbij bij de koop maar om alle twijfel uit de wereld te helpen toch maar effe naar Hofland toe!

Nu dit allemaal duidelijk is, Bloos kan ik genieten van een super gezond en geweldig dressuurpaard Nagelbijten / Gniffelen en kunnen we ons lekker gaan richten op de aankomende wedstrijden (mits deze niet afgelast worden vanwege Rhino Scheve mond natuurlijk)

He Inkie, wat OCD is???
moet je maar eens de zoekfunctie gebruiken ....dan kom je genoeg informatie hier over tegen ( los stukje bot even snel gezegt) Knipoog
Tamor is hier in zijn 2e jaar aan geopereerd geweest in een kliniek in Belgie die hierin gespecialiseerd zijn ....en dat kon Hofland beamen aangezien hij daar niks meer van kon zien op de foto's Wow! dus ze hebben goed werk verricht onze buren OK dan!

Maar goed, we mogen de aankomende 8 dagen alleen nog maar even stappen en daarna moeten we terug en dan gaan we maar daarna maar eens er over nadenken om zijn gewrichten te spoelen....maar eerst maar eens kijken hoe hij op de behandeling reageerd voor zijn verstuikte sprong en dan zien we wel verder! Schijnheilig

Ben in ieder geval erg blij dat mijn paard tenminste rijbaar is zonder dat ik hem pijn doe of teveel van hem eis Verward en dat ik hem lekker onbezorgd in de sport kan uitbrengen daar waar ik hem dus ook voor gekocht heb. OK dan! want het zou zonde zijn van zo'n paard die zo enorm kan bewegen dat hij wat zou mankeren Verdrietig en niet alleen daarvoor hoor.....daar is hij ook gewoon veels te lief voor Ach gut
Het maakt inprincipe ook niet uit hoor, waar je paard of pony ook voor hebt, al is het maar voor er bij..... het is en blijft altijd vervelend als je beestje wat mankeerd Verdrietig
En soms valt het tegen en soms valt het mee Bloos

Primadonna

Stal Centaurus

Metellica

Berichten: 2594
Geregistreerd: 14-06-01
Woonplaats: Montfoort

Link naar dit bericht Geplaatst: 09-04-04 13:16

Heel fijn dat hij toch niets mankeert Haha!

Maarre wel toevallig dat zowel jij als een '' vriendin '' van jou hetzelfde hebben meegemaakt

[MD] OCD knie-operatie......

Doei, doei

Zauber
Berichten: 404
Geregistreerd: 13-05-03

Link naar dit bericht Geplaatst: 09-04-04 16:16

Ik heb dat [MD] OCD knie-operatie...... even gelezen,maar Metellica dat wat haar vriendin de paard heeft, kan in mijn ogen niet goed komen. Als ik die verhalen lees denk ik dat ze dat paard nooit had moeten kopen.Of zou het wel het zelfde paard zijn?????????????Dat het paard van Liesje en haar vriendin???? Ik heb verleden jaar in een bit gelezen dat als het gewricht toch steeds weer dik wordt klopt er toch iets niet.Het wordt niet voor niks zzzzoooo dik. Verward Ik zal is kijken of ik dat bit kan vinden,dan zal ik het even plaatsen hier op bokt. Knipoog Het is heel intressant en je kan er veel van leren. Hier op bokt Gringo_HS13 heeft zeker weten die bit,want zij liet mij dat ook lezen.Er stont ook in dat het paard niet kreupel er op hoef te lopen,maar dat het zeker niet goed is om hem te rijden.

Groetjes Truus. Haha! Haha! Haha!

leuke dresuur zadels te koop.
Euro Riding en kieffer en wintec.

PrimaDonna

Berichten: 501
Geregistreerd: 08-02-02
Woonplaats: Linschoten

Link naar dit bericht Geplaatst door de TopicStarter: 09-04-04 22:12

Aha daar hebben we ze weer Jut en Jul die het weer eens beter denken te weten dan de Specialist zelf Scheve mond Zeg.....wat is jullie probleem eigenlijk???

Ga effe lekker een eigen leven lijden i.p.v. hier op bokt een beetje zitten zieken met een blaadje over het geen wat jij hebt gelezen!!!!

Make your point.....als die er is Bloos en hou anders op met dat

kinderachtige gedoe elke keer weer....jullie vallen zo wel erg in de herhaling! Verward met z'n tweeen!

Als ik het dus al twee x zwart op wit heb dat Tamor zeer geschikt is als dressuurpaard en wat gezegt is door kenners dus mensen die daar voor gestudeerd hebben en dus weten waar ze het over hebben.....daarnaast een foto zegt meer dan 1000 woorden en liegt er dan toch echt niet om Bloos ......dan komen jullie toch behoorlijk dom over om te roepen....ja maar ik heb in het bit gelezen blah blah blah dat blah blah blah en blah blah blah.......je maak je eigen zo toch wel ergggg belachelijk!!! Schijnheilig
Het blah blah blah wat je gelezen hebt, dat slaat dus heel duidelijk niet op Tamor ....en als dat wel zo was....SO WHAT???? Verward

Vervelend hé, als de mensen die jullie niet mogen goede berichten ontvangen.....idd zeker wel weer de moeite waard voor jullie om roet in het eten te gooien! OK dan! goed hoor....je kan weer eens trots op jezelf zijn....en voel je je eigen nu lekkerder en opgeluchter er door?

In ieder geval....kan je er geen draai aan geven aan mijn goede nieuws .....want een specialist geloof ik nu éénmaal meer dan twee mensen die totaal geen opleiding hebben benut en twee jaloerze kakelkippen zijn en zelf alleen maar afgekeurde paarden in het bezit hebben en daarom gefrustreerd zijn dat de mijne dus wel positief advies heeft gekregen als sportpaard Bloos

.......ik noem het afgunst Boos! en het is jammer dat er mensen zijn zoals jullie die het boktforum jammer genoeg op zo'n wijze misbruiken door eigen frustraties en een ander elke keer proberen onderuit te halen Bloos!
Maar ik zal je zeggen....ik weet wie wat zegt....en ik kan er alleen maar om lachen om te zien hoe jullie je eigen elke keer weer belachelijk maken! OK dan!

Primadonna

Stal Centaurus

Zauber
Berichten: 404
Geregistreerd: 13-05-03

Link naar dit bericht Geplaatst: 09-04-04 22:38

Nou nou niet gelijk op de kast zitten! Ik bedoel het niet verkeerd. Verward Ik begrijp het alleen niet. Maar vertel is,hoe zit dat nou? Verward Verward Dat topic van die vriendin?Had zij nou het zelfde probleem? Of was jij dat gewoon? *LOL* Het geeft toch niet als je gewoon eerlijk bent. Mijn paard heeft ook een chipje,maar daar schaam ik mij niet voor. Lachen Ik hoop voor jou dat je paard het goed gaat doen in de sport,en dat het spronggewricht echt dunner en ook dun blijft. Verdrietig Ik kan mij voorstellen dat het geen leuk idee is om naar wedstrijden te gaan met zoon grote ei op zijn been.Dus met goede bedoelingen van truus, en dat je nog een hoop plecies mag beleven van je paard.En Liesje wint je nou niet te veel op. Verdrietig

Groetjes Truus. Haha! Haha!

leuke dresuur zadels te koop.
Euro Riding en kieffer en wintec.

bigtime
Berichten: 118
Geregistreerd: 19-03-02
Woonplaats: Midwolda

Link naar dit bericht Geplaatst: 10-04-04 08:03

Sorry maar dat ei waar zauber het over heeft , heeft niets met het sprong gewricht te maken dat zit op de hak en heeft ook een andere naam. Dus misschien moet je de boeken er nog eens bij pakken en het is goed nakijken.
En primadonna ik ben blij dat dat het er goed uit ziet en er zeker weten geen andere dingen aan de hand zijn. Succes nu kun je gaan genieten van tamor. OK dan!

PrimaDonna

Berichten: 501
Geregistreerd: 08-02-02
Woonplaats: Linschoten

Link naar dit bericht Geplaatst door de TopicStarter: 10-04-04 11:13

He Bigtime!

Thanx....wordt het gezemel wel een beetje zat ja Verward Ze zien m'n Tamor erg graag afgekeurd Scheve mond The don't let it go Bloos! ik begint het gewoon erg ééntonig te vinden om elke keer maar weer in die verdediging te gaan voor twee van die ziekmakers Scheve mond maar ja, omdat het je paard is doe je het toch weer elke keer!
Ik denk omdat het pasen is dat Zauber in de paasstemming is gekomen dat ze weer eens begint te kibbelen en kakelen en het over eieren heeft.....waarschijnlijk komt ze zelf uit een Lips are sealed

Maar ik ben idd gewoon blij dat er geen andere dingen aan de hand zijn en genieten ervan gaan we gewoon doen Bigtime! Thanx OK dan!

Primadonna

En Zauber, ik weet maar al te goed hoe jij dit bedoeld dus hou op met dat schijnheilige gezwever dat je het zogenaamd goed bedoeld want wie probeer je nu hier voor de gek te houden. Ik hoef jou niks uit te leggen want je weet het toch altijd al beter....dan kan je het vast ook zelf wel bedenken waarom ik het over een vriendin hebt en niet over mezelf.....misschien wel omdat ik weet hoe jullie in elkaar steken...zou dat misschien een reden kunnen zijn?? Bloos om misschien dit soort gezeik te voorkomen Schijnheilig
Is het nu zo moeilijk voor je om mij los te laten uit je leven.....kan je dan echt niet zonder mij? Bloos Ga me nog bijna gevleit voelen maar ja voor een Truus ga ik het toch maar niet doen!
Dag Truus Zauber Annete Sabinuh of weet ik veel wat voor nieuwe gebruiker je als de volgende keer in gaat loggen! Verward
Have a nice life!

Stal Centaurus

Metellica

Berichten: 2594
Geregistreerd: 14-06-01
Woonplaats: Montfoort

Link naar dit bericht Geplaatst: 10-04-04 12:18

bigtime schreef:
Sorry maar dat ei waar zauber het over heeft , heeft niets met het sprong gewricht te maken dat zit op de hak en heeft ook een andere naam. Dus misschien moet je de boeken er nog eens bij pakken en het is goed nakijken.
En primadonna ik ben blij dat dat het er goed uit ziet en er zeker weten geen andere dingen aan de hand zijn. Succes nu kun je gaan genieten van tamor. OK dan!Wat jij bedoeld is een piephak! En ook die heeft hij ook! Wij bedoelen een gigantische bult met vocht aan de spronggewricht! Een Piephak zit achter en een spronggewricht zit voor. Dus wij weten wel duidelijk waar we het over hebben. Dat paard hebben wij iets minder dan een jaar gezien dus wij weten echt wel waar we het over hebben. Het gaat gewoon om het feit dat iemand een paard koopt met een ocd operatie en dan heel schijnheilig en moeilijk gaat zitten doen over het internet van ja het is een paard van een vriendin. Ik geef wel toe dat Sandro Artrose heeft en ik schaam mij daar totaal niet voor. Maar ik heb direct een foto laten maken zodat ik weet waar ik aan toe ben. Zij koopt een paard met een giga spronggewricht om hem voor de sport te gebruiken en dan pas na een jaar komt ze er achter dat ze toch maar eens een foto moet laten maken. Kijk ik lig er niet wakker, zij blijkbaar wel.

En Annelies,

Wij kunnen prima zonder jou hoor! In tegendeel wij zijn blij dat we van je af zijn! Maar na jaren dat je ons in de weg hebt gezeten kun je dit verwachten. Veel succes met je '' geweldige '' sportpaard! En kom nou eens eerlijk ervoor uit als je paard was mankeert! Ipv schijnheilige topics te openen met van ja een paard van een vriendin van mij bla bla bla! Dat is pas schijnheilig!

*kots*

PrimaDonna

Berichten: 501
Geregistreerd: 08-02-02
Woonplaats: Linschoten

Link naar dit bericht Geplaatst door de TopicStarter: 10-04-04 18:09

Metellica"]
[quote="bigtime schreef:
Sorry maar dat ei waar zauber het over heeft , heeft niets met het sprong gewricht te maken dat zit op de hak en heeft ook een andere naam. Dus misschien moet je de boeken er nog eens bij pakken en het is goed nakijken.
En primadonna ik ben blij dat dat het er goed uit ziet en er zeker weten geen andere dingen aan de hand zijn. Succes nu kun je gaan genieten van tamor. OK dan!Wat jij bedoeld is een piephak! En ook die heeft hij ook! Wij bedoelen een gigantische bult met vocht aan de spronggewricht! Een Piephak zit achter en een spronggewricht zit voor. Dus wij weten wel duidelijk waar we het over hebben. Dat paard hebben wij iets minder dan een jaar gezien dus wij weten echt wel waar we het over hebben. Het gaat gewoon om het feit dat iemand een paard koopt met een ocd operatie en dan heel schijnheilig en moeilijk gaat zitten doen over het internet van ja het is een paard van een vriendin. Ik geef wel toe dat Sandro Artrose heeft en ik schaam mij daar totaal niet voor. Maar ik heb direct een foto laten maken zodat ik weet waar ik aan toe ben. Zij koopt een paard met een giga spronggewricht om hem voor de sport te gebruiken en dan pas na een jaar komt ze er achter dat ze toch maar eens een foto moet laten maken. Kijk ik lig er niet wakker, zij blijkbaar wel.

En Annelies,

Wij kunnen prima zonder jou hoor! In tegendeel wij zijn blij dat we van je af zijn! Maar na jaren dat je ons in de weg hebt gezeten kun je dit verwachten. Veel succes met je '' geweldige '' sportpaard! En kom nou eens eerlijk ervoor uit als je paard was mankeert! Ipv schijnheilige topics te openen met van ja een paard van een vriendin van mij bla bla bla! Dat is pas schijnheilig!

*kots*
[/quote]


Ach ja, je denkt een paard te kennen zonder dat je zelf weet hoe de aankoop geweest is. Wat ik al eerder zei, bij de aankoop heb ik het zwart op wit staan dat Tamor gunstig is als sportpaard dus ja wat weten jullie daar nu van? En er zijn toen ook foto's van gemaakt maar ja, wat weten jullie daar van Verward en ook toen was hij helemaal goed op de foto...maar ja, wat weten jullie daar nu van? Verward Dus ik wist en weet dat Tamor dus geschikt is als dressuurpaard Bloos dus wat loop je nu dom te ouwehoeren of je het allemaal weet Schijnheilig want je weet helemaal niks dan dat je eigen paarden artrose hebben So What? Bloos
En ik lig er niet wakker van snap alleen niet dat er mensen zijn die denken een paard te kennen en iets in de wereld proberen te gooien dat mijn paard niet goed is wat dus het tegendeel is wat nu dus zelfs voor de derde keer bevestigd is. Bloos!

Wat is jullie baad hier nou eigenlijk bij....toch geen enkele of wel Verward Jullie proberen hier publiekelijk de mensen wijs te maken dat mijn paard wat mankeerd en dit al diverse keren terwijl dit dus niet het geval is. en zelfs al was dit het geval Scheve mond wat hebben jullie daar dan mee te maken....dan hebben jullie nog niet het recht om dit op deze wijze en op zo'n manier duidelijk te maken!!! Boos!

Jullie proberen mij, maar ook Gringo HS13 via bokt, omdat dat dit een druk bezochte forum is onderuit te trappen en Tamor af te zeiken aleen maa voor eigen plezier en onder het excuus dat ik jullie zogenaamd dwars hebt gezeten Verward en omdat Gringo HS13 de keuze had gemaakt om op een andere stal te gaan staan! Dan spoor je toch niet helemaal

De mensen zijn niet voor niks bij Zauber Susanne S. massaal van stal gegaan hoor en dit niet alleen in Montfoort maar ook in Benschop heeft dit zich weer herhaald...goh waar zou dit nu toch aan kunnen liggen Bloos waarschijnlik (grote kans) door dit soort kinderachtige gedrag wat jullie met z'n tweeen vertonen... Rolleyes
en jij Metelicca (Tamara) bent ook maar een verschoppeling van de manege in Montfoort, omdat je je eigen daar ook niet aan regels kon houden etc. Bloos! Ik heb nog nooit meegemaakt dat de mensen van die manege daar iemand van af getrapt heeft en JIJ kreeg dat als eerste voor elkaar.....goh, maar het zal wel weer aan een andere gelegen hebben die jouw gedrag probeerde te dwars te liggen.....altijd handig om een ander van je eigen geziek de schuld te geven! Scheve mond

Dus ja, moeten de mensen nu twee verschoppelingen als jullie nu serieus gaan nemen om hun rare beweringen Verward Nou.....weinig kans

En tja, als je dan zo blij bent dat je van me af bent....ga dan lekker verder met je eigen leven en bemoei je niet met de mijne je hebt genoeg zorgen om je eigen paarden dus maak je eigen dus maar niet druk om de mijne, zoals je dus al kon lezen....dat komt wel goed!!!! OK dan!

En mijn topics zijn niet schijnheilig....misschien wel eens over nagedacht dat dit een bewuste keuze kon zijn omdat ik nu éénmaal ervaren hebt hoe jullie in elkaar steken??? Verward zoals het bewijs nu al weer gegeven is door jullie eierdoppen?

en van mijn part mag er onderhand een slot op, want ik begin dit gezemel behoorlijk zat te worden Boos!
Voor mij einde disucussie! je hebt speculatie en feiten en het feit blijft, Tamor is 100% geschikt als dressuur paard wat jullie ook als paashazen proberen te beweren! Bloos

Welterusten!

Primadonna

ps: Als jullie een echte uitdaging aan durven, dan vechten we het wel uit in de dressuurring....die uitdaging durf ik namelijk wel aan! *LOL*

Stal Centaurus

Apple
Moderator RT, TEN, DRS, AP, AR, VMR

Berichten: 69549
Geregistreerd: 27-01-02
Woonplaats: Bij het strand

Link naar dit bericht Geplaatst: 10-04-04 19:05

Graag geen persoonlijke vetes op Bokt uitvechten. Blijf dan weg uit elkaars topics.

Kevin: drs L1+9, spr B+2, SGW B+3, Endurance 197 ggk km's (eindstand), Kevin in Uddel
Daisy: drs L2+7, spr B+1, SGW B+1 Rondje door de Bollenstreek


Dit onderwerp is gesloten, je kan geen berichten wijzigen of nieuwe antwoorden plaatsen.Onderwerp gesloten

Wie is er online

Gebruikers op dit forum: Femke_Britt, Isabel_k, Jaan81, Yahoo en 10 bezoekers