Bokt.nl • terug uit tanzania. laat de lente nu maar komen
Pagina 1 van de 1

terug uit tanzania. laat de lente nu maar komen

Link naar dit berichtGeplaatst: 04-03-04 00:34
door mjet
eindelijk kan ik weer rijden na eerste dagen sneeuw hier in nederland. brrrr wat koud als je een maand lang 34 graden gewend bent.
Gisteren en vandaag weer heerlijk gereden. Nu weet ik weer waarom ik toch terug thuis blijf komen. Kan mijn paardje niet missen. Ik mis wel de warmte en het hele andere leven daar, maar een eigen paard is toch ook wel een boel waard.

vandaag weer voor het eerst gewerkt. brrr wat is dat koud zeg om savonds laat vanuit werk naar huis te moeten fietsen. dikke sjaal en handschoenen aan. laat de lente maar komen.

Link naar dit berichtGeplaatst: 04-03-04 09:25
door PhiaBink
Had je niet wat warmte mee kunnen nemen Haha! Je had toch wel een plekje in je koffer over????? Schijnheilig

Tsja, dat ken ik. We waren op Curacao met 35 gragen en je komt in Nederland regen en 14 graden. Ik heb als een eskimo rond gelopen. Dan ook nog een Jet-lag er bij Boos!

Was het mooi in Tanzania??? Lijkt me en te horen een heel mooi land. Heel Z-Afrika is mooi. Mijn buren zijn dit jaar voor de 2de keer daar geweest.

Link naar dit berichtGeplaatst: 04-03-04 11:01
door mjet
ja is super mooi daar. Ik zal als mijn scanner het weer doet eens fotos in mijn profiel zetten.

Link naar dit berichtGeplaatst: 04-03-04 11:21
door Amy77
Welkom weer hier..
Toen ik vorige maand terug kwam uit Curacao had ik echt wel 2 weken nodig om te aclimatiseren en ik baal nog dat ik terug ben, het weer..ben echt in het verkeerde land geboren.
Ben benieuwd naar je foto's, mn zusje is ook al meerdere malen in Tanzania geweest voor haar werk, erg mooi om te zien daar.

Link naar dit berichtGeplaatst: 04-03-04 11:33
door Jura
In New York was het de laatste dagen dat wij er waren (afgelopen weekend) ook heerlijk weer, 15-20 graden. Dan is het hier ineens wel koud. Laat de lente inderdaad maar snel komen!

Link naar dit berichtGeplaatst: 04-03-04 19:17
door mjet
en vandaag voelde het zo waar even als de lente. mmm heerlijk