Bokt.nl • paard kreupel door fout hoefsmid!! echt K!!
Pagina 1 van de 1

Link naar dit berichtGeplaatst: 26-09-01 20:02
door obelix
gister is obelix gedaan door de hoefsmid,heb gister gereden... en toen ik buiten ging uitstappen liep ie plotseling niet lekker.. nou afgezadeld...en op stal gezet...want hij wilde niet lopen...kom ik vandaag ,want ik had prive les eigenlijk..komt ie dus gewoon niet zijn stal uit... Verward nou met veel pijn en moeite was ie er uit ..ik lopen...in de buitenbak niks aan de hand maar als ik dan richting binnebak moet ... wil ie niet en het doet hem echt pijn,want normaal wil ie echt graag naar binnen toe.nou heb dus maar gewandeld met hem en weer terug gezet,maar dat was echt zo zielig hij wilde op een gegeven moment niet eens meer lopen...dus we hebben hem terug naar zijn stal moete duwen...echt letterlijk en figuurlijk moeten duwen he?? hij wilde niet meer...hij stond echt te kijken van laat mij maar hier!! echt zielig joh....hij kijkt zo lief maar nu was ie echt zo zielig!!! Huilen nou echt balen dus..had zondag eigenlijk nog wedstrijd...nou dan maar niet hoor!maar goed ik baal hier echt van... Boos! nou ....laten we hopen dat ie snel weer minder last heeft!!

Link naar dit berichtGeplaatst: 26-09-01 20:08
door Yentl
in de buitenbak wel goed en binnenbak niet?
nou dat kan niet hoor. weet je het wel zeker want het kan dat ie je voor de gek houd

Link naar dit berichtGeplaatst: 26-09-01 20:11
door obelix
hoi ja we hebben nl. in buitenbak zand liggen dus dat is zacht en binnen een soort va gesnipperd hout!! maar ook over de stenen loopt ie niet
ook niet in ziin stal..

Link naar dit berichtGeplaatst: 26-09-01 20:21
door Yentl
zal ff iemand opbellen DA of hoefsmid (andere!) succes

Link naar dit berichtGeplaatst: 26-09-01 21:02
door Jura
Ja hout is dan best pijnlijk. Misschien heeft de smid wat te kort bekapt ofzo en is ie daar gevoelig op. Misschien wordt het over een paar dagen minder? In ieder geval wel slecht van de hoefsmid.

Link naar dit berichtGeplaatst: 26-09-01 21:16
door opala
wil je niet verontrusten, maar er zal toch geen hoefnagel verkeerd ingeslagen zijn? bel je hoefsmid tenminste op met je verhaal. (alleen natuurlijk wanneer je paard ijzers onder heeft)

Link naar dit berichtGeplaatst: 27-09-01 07:12
door obelix
hoi ja ik hoop ook dat dat de oorzaak is....te kort bekapt...maar het is in ieder geval heel slecht gedaan... Boos! nou jullie horen het wel als ie wat beter loopt....

Link naar dit berichtGeplaatst: 27-09-01 12:25
door Suzanne F.
Dat is bij mij ook een keer gebeurd, heeft mijn hoefsmid (ex-smid) al mijn paarden in een dag vernageld. Allemaal op 1 dag , dus allemaal naar de kliniek. Ik kon hem wel *&*%^*!!!!
Wie was het trouwens, je hoeft het niet zo neer te zetten anders stuur je een PB. Ik ben benieuwd of het misschien dezelfde is.