Bokt.nl • gevallen in de galop
Pagina 1 van de 1

gevallen in de galop

Link naar dit berichtGeplaatst: 16-02-04 08:11
door ghisje
Heb ik weer, Jacks vergeet met het rijden nogwel eens zijn voeten op te tillen omdat hij moe wordt of nogal erg speels is. Normaal weet hij zich nogal snel te herstellen maar vrijdag was het mis. We waren heerlijk aan het galopperen en vergeet hij weer eens zijn voeten goed weg te zetten. Dus hij valt op zijn knieen en ik kreeg hem niet meer omhoog om te blijven zitten, dus ik val eraf en alles begint te duizelen. Moest ook blijven zitten van de instructeur, dat wilde ik wel de bak ging een beetje heen en weer terwijl ik stil zat. Bleek hij met zijn achterhoef mijn cap geraakt te hebben. Vandaar dat ik zo duizelig was. Hij stond daarna heel zielig te kijken. Heb hem maar flink geaaid, hij kon er ook niets aan doen. Hopelijk heeft hij er wel van geleerd en tilt hij zijn voeten nu beter op.

Link naar dit berichtGeplaatst: 16-02-04 08:29
door FlyingHigh
auwwww, lichte hersenschudding????

Link naar dit berichtGeplaatst: 16-02-04 08:42
door ghisje
waarschijnlijk wel, ga morgen denk ik toch maar even naar de huisarts. Ben nog misselijk en heb erg last van mijn hoofd en nek.

Link naar dit berichtGeplaatst: 16-02-04 09:07
door Paintless
klinkt niet gezond... flinke pijnstillers zijn wel prettig dan

Link naar dit berichtGeplaatst: 16-02-04 09:42
door Pellie
Oh jee, heb jij ook al zoeentje die zijn voetjes slecht optilt?! Bloos! Dit is dus mijn doomscenario met Gam... da's ook zo'n slons. Lachen

Sterkte met je hoofd!

Link naar dit berichtGeplaatst: 16-02-04 09:45
door Saskia9
sterkte met je hoofd en zeg tegen je paard dat ie voortaan voorzichtig met je moet doen !

Link naar dit berichtGeplaatst: 16-02-04 09:49
door BloemBloem
Heel veel sterkte toegewenst!!!!!

Link naar dit berichtGeplaatst: 16-02-04 09:53
door AnneOmie
Wees blij dat je je cap op had zeg Scheve mond anders had je zijn hoef tegen je hoofd gekregen! Gelukkig is het goed afgelopen! Sterkte.

Link naar dit berichtGeplaatst: 16-02-04 10:44
door ghisje
Was wel grappig om te zien, ik ben een van de weinige volwassenen bij ons die een cap draagt. Nu hoor je ineens een heleboel die toch maar een cap gaan halen. Heeft de cap toch nog nut, stel je voor een gat in mijn hoofd, dan mag ik van mijn vader helemaal nooit meer rijden.