Mbt TWENTSE PAARDENBEUL

Moderators: Murosch, A_nouk

 
 
Amy77
Berichten: 11206
Geregistreerd: 30-10-03
Woonplaats: Op de mooiste plek in Drenthe :)

Mbt TWENTSE PAARDENBEUL

Link naar dit bericht Geplaatst door de TopicStarter: 07-02-04 20:30

Twentse paardenbeul vannacht gepakt, dat was de titel van iemand die deze brief bij ons op de site(STP,www.stoppaardenleed.com) heeft geplaatst, ik vond hem zeker de moeite waard om hem hier op bokt te plaatsen.

Citaat:
………daar droom ik nu al geruime tijd elke nacht van. En dat gebeurt binnenkort, dat beloof ik je.

Enige tijd geleden vond je het nodig om na je vele wandaden ook ons met een bezoek te vereren.

Ik durf te bekennen je boezemt me angst in. Maar net niet genoeg om je deze open brief te schrijven, met als reden om ook mijn gevoelens eens te uiten. Je te laten weten wat je aanricht, ook al kick je er misschien juist op. Nee, voor mezelf om jou het te laten weten…..Ik verwacht dan ook geen reactie, alleen het laten weten dat ik je nader. Voor mij het verwerkende gevoel om mijn pijn, verdriet, verschrikkelijke boosheid, en onmacht te laten blijken. Want dat is een van je beweegredenen, je machtspositie.

Momenteel ben ik namelijk al zo ver met dat ik weet dat je dit leest. En in alles wat ik verzamel zie ik de verbanden. In het duister tasten, ja dat nog wel. Maar ik zie steeds meer. Zelfs je werkwijze wordt me duidelijk. Ook al doe ik dit alleen en zonder hulp, ik weet zeker dat als ik klaar met je ben, dat de politie graag met me meegaat en naar me luistert. Want zelfs in dit stadium kan ik ze al heel wat vertellen. Steeds duidelijker en dus dichterbij. Langzaam maar gestaag.

Want net als jij heb ik ook een obsessie ontwikkeld. Die van jou is pervers. De mijne is idioot, maar brengt andere geen schade toe. Sinds je nachtelijke bezoek aan ons geliefde dier vind ik geen rust meer en leef ik voor het feit om jou een halt toe te roepen.

De obsessie reikt zover, dat ik naast het naar mijn baas gaan, al mijn vrije tijd steek in het speuren naar jou. En ik moet zeggen niet zonder resultaat. Dagen gaan er voorbij waarin mijn gezin me voor gek verklaren, maar ook mij onverdeeld steunen. En dat is mijn kracht, de liefde van mijn gezin. En het streven is dan ook dat je dit niemand meer aandoet. Daarom ga ik door, net als jij voel ik dat ik je al heel dicht genaderd bent. En let op mijn woorden, de dag komt dat ik bij je op de stoep sta. Nee, niet om je te molesteren, ik ben tegen elke vorm van geweld. En aangezien ik wel mee ben geëvalueerd en mijn plaats in de maatschappij heb gevonden, zal ik mij nooit aan je vergrijpen. Je bent het namelijk niet eens waard. Nee het zal heel eenvoudig zijn met politie, en dan zal ik je alleen maar aankijken. Je zal weten dat ik het ben.
Je zal voelen wat ik voel. Ik zal de neiging om je in het gezicht te spugen onderdrukken, maar je zal voelen en alleen aan mijn ogen zien hoeveel ik je veracht. Ik moet zelfs bekennen dat er soms zelfs medeleven is. Ik hoop dan ook en bid God dat je geen moeder, vrouw of kinderen hebt. De dag dat jij veroordeelt wordt zal namelijk voor hun het einde betekenen van hun zorgvuldig opgebouwde bestaan. Ze zullen terwijl jij opgesloten wordt, veroordeelt worden door de maatschappij. En eventuele kinderen zullen meedogenloos gepest worden met hun vader. En dit verdienen ze niet. Hierom hebben ze nooit gevraagd. Ook hen zal je in de afgrond helpen, en dat is dan ook iets waar ik moeite mee zal hebben. En voor hun dan ook het medeleven.

Een mens zo ontspoort in deze maatschappij. Overal kan je voor van alles hulp krijgen. Maar jij kiest er voor om andere zoveel leed te berokkenen alleen voor je eigen genoegen. Met één of andere duistere reden. Maar in mijn ogen had je geen reden om ons paard zo toe te takelen, ons gezin zoveel verdriet aan te doen. En dat alleen voor je eigen kick. Er is namelijk geen excuus voor je handelingen. Geen slechte of gewelddadige jeugd, geen verloren liefde, geen incest, vrouwenhaat, je gekleineerd voelen, eenzaamheid, je seksuele voorkeur voor dieren, of welke traumatische ervaring dan ook, is een geldig reden voor dit soort praktijken.
Niets wat je maar kan bedenken zal dadelijk in je rechtszaak je vrijpleiten of verzachten. En misschien maar beter ook, moet er niet aan denken wat er met je gebeurd als een ander achter je identiteit komt.

Wij hebben hier thuis het vaak en veel over je. Dat zal je misschien een genoegen doen. Ik kan namelijk mij niet inleven in het feit wat je als man er voor kick aan beleeft om zulks gewelddadig seksueel gestoord gedrag. Ik probeer me in je in te leven en als man een voorstelling te maken wat je doet. Dit brengt me een heel eind op weg. Alleen de vraag van je identiteit blijft nog open voor mij. Ik probeer me voor te stellen in wat voor bochten je wringt om dit buiten je gezin/familie bekenden te houden. Als man kan ik me geen voorstelling ervan maken wat ik mijn familie aan doe. En wat voor leed het ook bij hun teweeg zal brengen als dit in de openbaarheid komt. En toch zal dit me niet stoppen. Ook ik zal mijn gezin beschermen. Je zal bij mij geen paard meer ongestraft mishandelen.

Ik zal na alle vastgelopen onderzoeken mij niet schikken in de slachtofferrol. Ik zal je net zo lang najagen totdat je gestopt wordt. Een leven is lang. En ook ik heb de tijd. Bij mij kom je niet meer, dat kan ik met zekerheid zeggen. En dat weet jij ook. Maar eens komen we elkaar tegen. En dan zul je weten wie ik ben.


{Sugarmiss: titel ivm met mislijdende info aangepast}
Laatst bijgewerkt door Amy77 op 07-02-04 21:23, in het totaal 3 keer bewerkt

Zelfst. werkende hoefsmid met jaren ervaring (opleiding in Zwolle gevolgd) en veel geduld. Werkzaam in provincie Drenthe, Flevoland en Z- Friesland, van mini's, belgen, hengsten, opfok, gespecialiseerd in gangenpaarden


Jacksel

Berichten: 5129
Geregistreerd: 03-07-02
Woonplaats: Leusden

Link naar dit bericht Geplaatst: 07-02-04 20:37

Pff dacht ik toch echt even dat ie gepakt was...

Wel een heel mooi stukkie!

On and on the rain will fall, like tears from the stars...
When you're lost, hurt, tired and lonely something beautiful will come your way

EvaC

Berichten: 4282
Geregistreerd: 27-04-03
Woonplaats: Rectum (ja echt!)

Link naar dit bericht Geplaatst: 07-02-04 20:39

Ja, dat dacht ik ook.
Maar zeker heel knap als iemand zoveel tijd opoffert om zo iemand te pakken proberen te krijgen.

LuvdaTossa

Berichten: 12894
Geregistreerd: 15-06-03
Woonplaats: Midden vh land

Link naar dit bericht Geplaatst: 07-02-04 20:44

Tjongejonge *diepe zucht* wat goed geschreven zeg!

Sterkte en veel succes bij de zoekacties!

Amy77
Berichten: 11206
Geregistreerd: 30-10-03
Woonplaats: Op de mooiste plek in Drenthe :)

Link naar dit bericht Geplaatst door de TopicStarter: 07-02-04 21:23

zo even een quote van gemaakt...

Zelfst. werkende hoefsmid met jaren ervaring (opleiding in Zwolle gevolgd) en veel geduld. Werkzaam in provincie Drenthe, Flevoland en Z- Friesland, van mini's, belgen, hengsten, opfok, gespecialiseerd in gangenpaarden

Barb77

Berichten: 842
Geregistreerd: 04-02-04
Woonplaats: Zijderveld

Link naar dit bericht Geplaatst: 07-02-04 21:42

Ik hoop echt dat ze die idioot te pakken krijgt. En dan even een koekje van eigen deeg geven! Dat ze 'm maar langen mogen opsluiten...

verwacht voor 2018:
Ice Breaker x Usina M (v. Lux)
Verdi x Go-Go Sina (v. Zirocco Blue)
Daily Diamond x Anne (v. Tuschinski):

o0Steffie0o

Berichten: 4578
Geregistreerd: 26-01-04
Woonplaats: Nijmegen

Link naar dit bericht Geplaatst: 07-02-04 21:59

Jeetje, ik dacht ook eerst dat ze hem echt hadden,
maar ontzettend knap geschreven dit.
En ik hoop echt dat de zoekactie resultaat oplevert.

Amy77
Berichten: 11206
Geregistreerd: 30-10-03
Woonplaats: Op de mooiste plek in Drenthe :)

Link naar dit bericht Geplaatst door de TopicStarter: 07-02-04 22:07

ja klopt, dat dacht ik ook toen ik dit zo las op STP..

Zelfst. werkende hoefsmid met jaren ervaring (opleiding in Zwolle gevolgd) en veel geduld. Werkzaam in provincie Drenthe, Flevoland en Z- Friesland, van mini's, belgen, hengsten, opfok, gespecialiseerd in gangenpaarden

Tancreda4

Berichten: 17875
Geregistreerd: 12-01-03
Woonplaats: ZuidHolland

Link naar dit bericht Geplaatst: 07-02-04 22:14

Ik dacht dat ze hem echt hadden.
Maar jemig wat een brief! Echt goed geschreven!

Ik hoop dat de dader snel wordt gepakt...

organisator

Berichten: 1565
Geregistreerd: 15-12-02

Link naar dit bericht Geplaatst: 07-02-04 22:30

Tja toen ik net ons forum opende schrok ik ook even ja
werkelijk wat een brief
en ook hier wil ik vragen aan de schrijver kan u kontact met me opnemen
mag ook anoniem.

En ook hier alle respect

Kwanyin

Berichten: 18304
Geregistreerd: 14-08-03
Woonplaats: belgië

Link naar dit bericht Geplaatst: 07-02-04 22:41

eerst dacht ik Yes het is toch niet waar zeker?

Maar nu heb ik een krop in mijn keel Scheve mond . Echt een wondermooi stukje, alleen erg voor die man dat hij het heeft moeten schrijven. Ik geloof dat hij liever had dat de paardenbeul nooit was langsgeweest en hij die brief nooit had moeten schrijven. Het lijkt mij verschrikkelijk om je paard zo toegetakeld te zien, ik mag er niet aan denken dat iemand mijn Evita zou pijn doen... Ik hoop ook dat ze de dader zo snel mogelijk pakken, en ik hoop dat de dader dit leest...

I used to walk in a room full of people and wonder if they liked me.
Now I look around and wonder if I like them.

Pellie

Berichten: 16935
Geregistreerd: 19-08-02
Woonplaats: Ouwsterhaule (frl)

Link naar dit bericht Geplaatst: 07-02-04 22:58

ik voel me alsof ik plat op mijn bek ben geslagen... Scheve mond

}:0 heeft 2 tinkerknaapjes en 1 tinkerprinsesje in de wei staan! }:0

organisator

Berichten: 1565
Geregistreerd: 15-12-02

Link naar dit bericht Geplaatst: 08-02-04 00:13

Nou dat hadden wij vanavond ook
Om kippenvel van te krijgen

Was een hot item vanavond bij ons

Dreamy
Moderator ITP, NM, BB

Berichten: 20780
Geregistreerd: 06-06-03
Woonplaats: Roelofarendsveen

Link naar dit bericht Geplaatst: 08-02-04 00:19

Khad hem al ergens gelezen!

Sterre

Berichten: 15179
Geregistreerd: 23-08-01
Woonplaats: Mittelfranken - Bayern - Duitsland

Link naar dit bericht Geplaatst: 08-02-04 00:19

Jeetje, respect voor de schrijver/schrijfster van deze brief OK dan! !
Ik hoop dat degene die verantwoordelijk is voor al dit leed, deze brief ook daadwerkelijk heeft gelezen ...

Benz († 18.12.09) & Bella († 4.01.10), ik mis julie nog steeds zo erg ;( ....
Welkom lieve Mila <3 !
Vakantie vieren op een echt kasteel in Beieren :) ?? http://www.schloss-moehren.nl/
"Als vandaag voorbij is ben je weer een dag verder"

Botervlieg

Berichten: 9132
Geregistreerd: 20-04-03
Woonplaats: adoptie-Ian woont bij www.aap.nl !

Link naar dit bericht Geplaatst: 08-02-04 00:32

'Brief aan Twentse paardenbeul' had ik een eerlijker titel
voor dit topic gevonden... Scheve mond

-:) Je kunt niet alles hebben. Trouwens, waar zou je het moeten laten. NN -:)

organisator

Berichten: 1565
Geregistreerd: 15-12-02

Link naar dit bericht Geplaatst: 08-02-04 00:36

misschien wel botervlieg maar zo plaatste de schrijver het bij ons en kimheeft het denk ik zo over willennemen hier

maar eerlijk is eerlijk ik snap wat je bedoelt

Gracia

Berichten: 2441
Geregistreerd: 15-07-03
Woonplaats: Boskoop

Link naar dit bericht Geplaatst: 08-02-04 09:20

pff wat een brief dat je er zo over kan schrijven... ik hoop echt dat ze die engerd te pakken krijgen!

Gracia & Zizora
Een tuigpaard is goud waard!

Vanes

Berichten: 3164
Geregistreerd: 06-12-02
Woonplaats: Noord-Holland

Link naar dit bericht Geplaatst: 08-02-04 09:45

Ik dacht hèhè ze hebben diegene maar het ging om een brief. Ik ben er stil van.

HorseyLover

Berichten: 1349
Geregistreerd: 14-12-03
Woonplaats: Leidschendam

Link naar dit bericht Geplaatst: 08-02-04 09:56

ik dach eerst dat ze m eindelijk hadden, ik hoop dat ze hem snel te pakken krijgen!!

Tigger
Berichten: 3902
Geregistreerd: 27-06-02
Woonplaats: Nederland

Link naar dit bericht Geplaatst: 08-02-04 09:57


Riëtte

Berichten: 5201
Geregistreerd: 26-02-01
Woonplaats: Bovensmilde

Link naar dit bericht Geplaatst: 08-02-04 10:21

Poeh wat een brief! Ik hoop idd dat ze die vent snel te pakken krijgen! Ik dacht dus dat ze hem al hadden. Helaas kunnen we dat vooreerst maar blijven dromen, net als de briefschrijver!

organisator

Berichten: 1565
Geregistreerd: 15-12-02

Link naar dit bericht Geplaatst: 08-02-04 11:06

Ja inderdaad maar ik vraag me toch af wat voor info hij heeft.
Misschien wel belangrijk!

Alle hulpis tenslotte welkom
Op ons forum heeft die helaas als gast geplaatst dus pb is niet mogelijk
Misschien was dit wel een bewuste keuze

VivaLaVida

Berichten: 13877
Geregistreerd: 31-08-03
Woonplaats: in the middle

Link naar dit bericht Geplaatst: 08-02-04 11:32

ik zou helemaal geobsedeerd zijn door het proberen die man op te sporen.. ik weet hoe erg het is omj iemand te verliezen.. of het nou je paard is of een mens dat maakt niet uit.. het is even erg...
roowz

Juut

Berichten: 5573
Geregistreerd: 10-01-04
Woonplaats: Vlakbij het vagevuur

Link naar dit bericht Geplaatst: 08-02-04 11:33

Het lijkt me verschrikkelijk als je eigen paard door een vreemde op zo''n gewelddadige manier mishandelt wordt... In de brief komt ook sterk naar voren wat dat met de schrijver en z'n gezin doet; knap om dat op te kunnen schrijven en openbaar te maken! Respect, man!

Ik denk dat die paardebeul op een zekere zin toch gepakt is op deze manier, hij weet nu dat er meerderen als alleen de politie op hem jaagt, een zekere bedreiging. Wat zal dat met zijn nachtrust doen?

Ik wens alle mensen die bij het vinden van deze persoon betrokken zijn heel veel succes en sterkte toe!

Handig he...brandgel
Epona paardenmassage
Leef vandaag, niemand heeft je morgen beloofd


Wie is er online

Gebruikers op dit forum: Geen geregistreerde gebruikers en 5 bezoekers