Naar de arbo-arts geweest

Moderators: Murosch, A_nouk

 
 
peeky

Berichten: 3752
Geregistreerd: 29-12-02

Naar de arbo-arts geweest

Link naar dit bericht Geplaatst door de TopicStarter: 29-01-04 10:41

Nou en wat een *PIEP* was dat zeg!

Maandag kreeg ik de uitslag van het bloedonderzoek en de EEG die in opdracht van de neuroloog zijn gedaan. Er was gelukkig niets gevonden, dus bleef de neuroloog bij zijn eerdere conclusie: overwerkt. Dit is weer het gevolg van een agressieve griep in combinatie met te lang ziek door blijven gaan en erg veel stress. De neuroloog oordeelde dat het wel 3/4 tot een heel jaar kon duren voor ik weer helemaal de oude was. Nou ja, ik was al lang blij dat er niets ernstigs aan de hand was en dat ik inmiddels wel weer wat ter been ben....

Dit alles was waarschijnlijk voldoende redenen voor de Arbo-arts om aan te nemen dat ik gewoon weer mijn oude baantje (=brievenbussen legen bij de TPG, dus auto rijden en veel sjouwen) op te kunnen pakken. Niet dus! Ik ben nog veel duizelig in mijn hoofd en ben amper in staat om mijn paarden te verzorgen, daarvan doet mijn moeder nog het meeste voor me. Ik zit nog het meeste thuis en ben gewoon nog herstellende van iets wat me flink geveld heeft...ik durf in ieder geval geen auto te rijden zoals ik me zo voel en sjouwen, ja hallo!

Anyway, die man begreep er echt niets van....toen ik zei dat ik gestopt ben met mijn studie (en dat is echt super gedwongen, want ik baal daar ontzettend van! Het ging allemaal hartstikke lekker, haalde altijd al mijn punten in 1 keer, kortom: het zag ernaar uit dat ik fluitend mijn diploma zou halen over twee jaar, tot nu natuurlijk ;( ) concludeerde hij dat ik dan dus ook op andere tijden tijd had om eventuele vervangende werkzaamheden te gaan verrichten Boos! (dus ik zeg: meneer, mijn eerste prioriteit als ik me weer beter voel is naar school gaan, dus ik denk dat u de zaken verkeerd begrijpt. Ik ga niet naar school omdat ik tot niets in staat ben!)

Nou goed ik werd op een gegeven moment echt een beetje kwaad hoor.....Ik had zoiets van: Denkt u dat ik hierom gevraagd heb? Een ernstige ziekte waardoor mijn hele studieloop ernstig vertraagd word? Waardoor ik niet meer kan werken? Ik heb me namelijk in mijn gehele diensttijd bij de TPG geen een keer ziek gemeld, en voor zover ik weet heb ik me in mijn hele werkverleden tot nu toe nog nooit ziekgemeld, omdat ik haast nooit ziek ben geweest voorheen! En hoewel ik erg blij ben dat er niets gevonden is, is dat ook een nadeel, want je ziet niets aan me, maar er zit toch iets helemaal niet goed van binnen...

Nou goed op een gegeven moment ben ik maar apatisch voor me uit gaan staren, want het had gewoon geen zin om wat tegen die vent te zeggen, het was of ik tegen een muur aan zat te praten. Ik heb hem doorverwezen naar mijn behandeld neuroloog en uiteindelijk verwacht ik dat hij me gewoon weer aan het werk wil zetten, dus dat wordt een bezwaarschriftenprocedure.....

Begrijp me niet verkeerd, ik wil erg graag weer aan het werk, want dat zou betekenen dat ik weer helemaal beter ben en ik wil niets liever dan dat, maar ja....dat is gewoon nog niet het geval!


Jurga

Berichten: 18554
Geregistreerd: 06-05-01
Woonplaats: Ede/Lunteren

Link naar dit bericht Geplaatst: 29-01-04 10:49

Oh jeetje dat werkt niet mee dan. Meis, ook dit komt weer goed, ben blij dat je jezelf weer wat beter voelt. Het gaat inderdaad nog wel een tijd duren (heb het vermoeden dat ikzelf te vlug weer ben gaan werken), maar het gaat allemaal weer goedkomen. Wel erg naar dat je zo bijna gedwongen wordt weer te gaan werken. Hebben ze bij de TPG geen vervangend baantje voor je voor een aantal uren dat niet zo zwaar is? Probeer het even te overleggen. Je kunt het altijd proberen en als het echt niet gaat, zien ze dat op je werk ook wel. Dan zullen ze waarschijnlijk ook niet moeilijk doen en kunnen zij je arbo-arts dat ook vertellen.

So tell me where you are / Tell me how you feel / Tell me what you need / Just tell me how you feel / And let it all just rain on me. ~ Kane

Sonja_vR
Berichten: 23997
Geregistreerd: 12-07-02
Woonplaats: Dusschen

Link naar dit bericht Geplaatst: 29-01-04 12:55

lang leve de arbo zullen we maar zeggen Boos!
het is zo balen als zo een arts niet naar je luistert
hopelijk gaat ie het gesprek aan met je neuroloog en komt daar uit dat jij gewoon rustig aan beter gaat worden en dat werken daarbij geen optie is,
schiet wel op zeg
succes en sterkte met de arbo enz.
en heel , heel veel beterschap
groetjes sonja

Cowgirl

Berichten: 20061
Geregistreerd: 04-03-01
Woonplaats: Vulcan

Link naar dit bericht Geplaatst: 29-01-04 14:18

Citaat:
En hoewel ik erg blij ben dat er niets gevonden is, is dat ook een nadeel, want je ziet niets aan me, maar er zit toch iets helemaal niet goed van binnen...


Dit komt mij zo bekend voor.
Helemaal nu ik weer aan de betere hand ben, weer normaal loop, paard kan rijden denken sommige dat ik ook niks mankeer.
Maar toch heb ik nog heel vaak een stijve rug, kan ik niet langer dan 15 minuten op 1 plek staan en niet te zwaar tillen.

Gellukig heb ik wel een aardige arbo arts maar heb wel af en toe het gevoel dat ie me wat onderschat heeft met name in het begin en dat ie niet altijd even goed luistert.
Dinsdag mag ik weer langs Boos! ben heel benieuwd wat ie gaat zeggen.)

Kun je niet wat hulp krijgen, ik ben doorverwezen naar de' gezonde zaak'.
Hier kan je dus zoals ik doe lichamelijke training krijgen maar ook psychische ondersteuning(heb ik ook een aantal sessies).

Sterkte ermee en probeer je niet te veel van andere aan te trekken, het is moeiijk maar anders maak je het jezelf alleen nog maar zwaarder en dat is natuurlijk niet de bedoeling.

peeky

Berichten: 3752
Geregistreerd: 29-12-02

Link naar dit bericht Geplaatst door de TopicStarter: 29-01-04 22:10

Cowgirl schreef:
Kun je niet wat hulp krijgen, ik ben doorverwezen naar de' gezonde zaak'.
Hier kan je dus zoals ik doe lichamelijke training krijgen maar ook psychische ondersteuning(heb ik ook een aantal sessies).


Ik 'vlucht' het alternatieve circuit in....de medici zijn namelijk klaar met me maar ik heb echt het idee dat ik wel wat hulp kan gebruiken idd....

Ik weet nog niet precies wat ik precies ga doen, eerst maar eens oriënteren op dat gebied

Sonja_vR
Berichten: 23997
Geregistreerd: 12-07-02
Woonplaats: Dusschen

Link naar dit bericht Geplaatst: 29-01-04 22:33

ik kan je zo niet even iemand aanraden helaas
maar wel succes met het vinden van iemand die je wel kan helpen

Zonnebloem

Berichten: 6288
Geregistreerd: 14-06-03
Woonplaats: Volendam

Link naar dit bericht Geplaatst: 29-01-04 22:36

Sjong wat een l*l.
Alsof je voor de lol stopt met school en werken.
Volhouden hoor en niet toegeven zo van " als het dan moet ga ik wel werken"
Sterkte

Sterker dan de dood is de herinnering die blijft...
9 januari 2013 bevallen van een gezonde jongen: Jeroen.

Mireille

Berichten: 41958
Geregistreerd: 06-01-03

Link naar dit bericht Geplaatst: 29-01-04 22:46

Artsen... Sommige hebben het beste met je voor, anderen doen net of ze idioot zijn... Scheve mond

Ik hoop toch voor je dat je geholpen kunt worden, het is inderdaad niet prettig. Zelf loop ik ook al lang met iets rond waarvan ze niet weten wat het is.

Sterkte Ach gut

Mijn naam is haas.

Incognito! 8-)

shasta

Berichten: 1270
Geregistreerd: 18-11-02
Woonplaats: Ede

Link naar dit bericht Geplaatst: 29-01-04 22:54

peeky schreef:
En hoewel ik erg blij ben dat er niets gevonden is, is dat ook een nadeel, want je ziet niets aan me, maar er zit toch iets helemaal niet goed van binnen...


Zit met het zelfde probleem, moet ook weer aan het werk.
Dat ik bijna niks kan en constand buik- en nekpijn heb (waarvan ze de oorzaak niet kunnen vinden) Had de arbo arts geen boodschap aan.
Aangezien ik niet hele dag op bed moet liggen of opgenomen ben of in een ziekenhuis lig, is voor hun voldoende rede om aangepast werk te kunnen gaan doen.
Lang leve BalkeELLENDE

NIEUWE PAARDJE OP DE FOTO viewtopic.php?f=53&t=456647&hilit=

PhiaBink

Berichten: 6328
Geregistreerd: 15-01-01
Woonplaats: Belgie!!

Link naar dit bericht Geplaatst: 30-01-04 09:24

Jaren geleden had ik ziekte van Pfeiffer. Bijna elke week bloedprikken en mijn huisarts zei elke keer: JIJ bent ziek en als ze iets van je willen gedaan hebben, dan heb jij het recht om nee te zeggen, anders stuur je ze maar naar mij toe. Mensen in jouw omgeving moeten zich aan jou aanpassen en niet andersom. ONTHOU DIT GOED!!!!!

Ik moest natuurlijk naar de bedrijfsarts toe. Dat was vroeger het GAK. Dat mens vond mij goed genoeg om te werken Verward . Ik maar zeggen dat de bloedwaardes niet goed waren en dat ik van mijn huisarts absoluut niet mocht werken. Ben naar huis gegaan en heb meteen mijn huisarts gebeld. Hij zei dat een bedrijfsarts het laatste woord heeft Boos! . Hij zou haar bellen. Ik moest dus werken. De volgende dag 4 uur gewerkt en doodziek thuis gekomen. Daarna 2 jaar ziek, zwak en misselijk geweest. Ben dus niet meer gaan werken en dat heeft dus een uitkering gekost.
Ik wilde nog een proces aanspannen tegen het GAk. Mijn huisarts zei dat ik het volle recht heb op een uitkering en dat het geen zin heeft om tegen het GAK te procederen. Het kost meer geld en ergenissen dan de uitkering opleverd. Die gasten hebben toch altijd gelijk.

Lang leve de bedrijfsarts.

Het is heel jammer dat je in Nederland je medisch dossier niet mag meenemen. Dan zouden de bedrijfsartsen meteen zwart op wit zien wat de uitslagen van testen waren en dat je idd ziek bent. Dit zou een hele hoop ellende besparen.

BIOLA II GOUD SECTIE 7 EN SUB KAMPIOEN VAN HET RAS 2011 IN BELGIE!
BRONS SECTIE 11 NEDERLAND 2014
3de MORFOLOGIE SECTIE 11, TOTAAL 5DE NEDERLAND

peeky

Berichten: 3752
Geregistreerd: 29-12-02

Link naar dit bericht Geplaatst door de TopicStarter: 30-01-04 10:17

PhiaBink schreef:
Het is heel jammer dat je in Nederland je medisch dossier niet mag meenemen. Dan zouden de bedrijfsartsen meteen zwart op wit zien wat de uitslagen van testen waren en dat je idd ziek bent. Dit zou een hele hoop ellende besparen.


Ach ik weet niet of dat veel zou schelen....als ik het zo hoor dan vinden de bedrijfsartsen je toch altijd wel in staat om te werken, ook als dat gewoon helemaal niet het geval is. Ik ben blij dat ik april mijn contract afloopt, dan heb ik daarna geen gezeik meer aan m'n hoofd Scheve mond

Nadhir

Berichten: 1293
Geregistreerd: 14-06-03
Woonplaats: Schiedam

Link naar dit bericht Geplaatst: 30-01-04 10:55

Wel goed van je dat je de Arbo arts doorverwijst naar je eigen behandelend arts, maar of hij dat daadwerkelijk doet is de vraag. Balen dat je een jaar uit de rolatie bent en dat je daardoor ook weer veel mist met je opleiding. In ieder geval veel sterkte en natuurlijk ook beterschap!

Succes

Je bent niet sterker dan je paard, maar wel slimmer en sneller.

Berdien en Daphne: Zusjes en Kei hippe Yostipaardenmiepjes in hart en nieren!

Gast4532
Berichten: 67019
Geregistreerd: 13-01-01

Link naar dit bericht Geplaatst: 30-01-04 11:15

Citaat:
Bijna elke week bloedprikken en mijn huisarts zei elke keer: JIJ bent ziek en als ze iets van je willen gedaan hebben, dan heb jij het recht om nee te zeggen, anders stuur je ze maar naar mij toe

En dan heb je al mazzel
Toen ik mijn pfeiffer had, had ik net zo'n waardeloze huisarts als arbo arts.
Dus na langer thuis zitten als de gebruikelijke 6 weken, begonnen ze al te denken dat ik een aansteller was.
Dus ik ben snel naar het werk gestuurd.
En dan weer thuis blijven had weinig zin, want dan werd ik na 1 bezoekje Gak weer naar het werk gestuurd.

Nu ben ik chronisch vermoeid en mijn HA, vind me nog steeds een aansteller.
Terwijl er bij het AC in Maatricht ME is gecontateerd door een professor.

Maar om enigsinds iets uit te proberen wat verlichting zou kunnen geven, is mijn HA ook niet voor. Ik krijg geen enkele hulp of tips daarin.
En de arts van het CWI heeft me deze week laten weten dat ik er maar wat over moet zoeken op het i-net of via alternatief circuit een oplossing moest proberen te vinden.
Alsof ik dat nog niet gedaan heb uit mezelf !!!

Dus ben blij als je iemand treft die er wel serieus mee omgaat, want dat is helaas vaak niet zo.

PhiaBink

Berichten: 6328
Geregistreerd: 15-01-01
Woonplaats: Belgie!!

Link naar dit bericht Geplaatst: 30-01-04 13:59

Henk heeft een aantal jaren geleden een slijptol in zijn gezicht gekregen. Een lip in 2en, 3 tanden helemaal kapot 1 kroon er helemaal uit geslagen, een diepe snee over zijn neus. Hij zag er niet uit. Ik heb de Geneeskundige dienst van de KLM opgebeld en verteld wat er gebeurt was. Ik kreeg te horen dat hij aan de slag mocht gaan als hij er aan toe was. De arts belde zelf nog na een paar dagen op hoe het er mee ging. Henk zei gaat goed, ik mag alleen niet lachen, das heel moeilijk. Haha!

Henk wilde niet eerder naar zijn werk, als hij noodkronen had. De tandarts kon niet eerder wat doen, als de hechtingen in zijn bovenlip er uit waren. Na 3 weken kon hij naar de tandarts voor noodkronen. Hij belde de geneeskundige dienst op en vertelde hoe het ermee stond en dat hij weer wilde werken. De arts van de GD heeft wel 10 x gevraagd of hij zeker wist dat hij wilde werken. Henk steeds maar JAAAAAA JAAAAAA, ik moet toch een keer die verminkte kop laten zien. Na veel gezeur heen en weer is hij begonnen met een weekend avonddienst.

Zo kan je het ook treffen. De KLM is zuinig op zijn personeel en zo moet het ook. Je heb natuurlijk ook mensen die ziek thuis blijven als er maar een scheet dwars zit.

BIOLA II GOUD SECTIE 7 EN SUB KAMPIOEN VAN HET RAS 2011 IN BELGIE!
BRONS SECTIE 11 NEDERLAND 2014
3de MORFOLOGIE SECTIE 11, TOTAAL 5DE NEDERLAND

Gast4532
Berichten: 67019
Geregistreerd: 13-01-01

Link naar dit bericht Geplaatst: 30-01-04 14:07

Klopt, die mensen heb je ook, maar als je al verschillende jaren meer dan 40 uur zonder ziekmelding hebt gewerkt, gaat dat toch niet op lijkt me.

Mijn broer heeft nog een leuk verhaal mee gemaakt door de controleur, die in die tijd standaard langs kwam als je je ziek gemeld had.
Mijn broer had zijn sleutelbeen gebroken, zat 1 week thuis.
De controleur kwam en zei gewoon of hij niet aan het werk kon.
Tuurlijk met een gebroken sleutelbeen en dan zwaar werk doen in de landbouw, na 1 week?!

Hij heeft hier melding van gemaakt en er werd hem dus ook verteld dat dit de controleur nooit had mogen zeggen en snel gezegd op zijn donder zou krijgen.

Of wat denk je als er in het ziekenhuis je teennagel af is gehaald met wortel en al.
En ze dan bij het Gak zeggen dat je maar met maat 46 moet gaan werken
En dat terwijl je een smal trapje ruim 2 m. hoog op moet veel keren per dag.
Echt veilig idee hoor Verward


En het stomme bij mijn pfeifer was, dat ze in het begin ook zeiden dat ik niet mocht gaan werken maar duurt het dan wat langer, dan ineens weer wel. Terwijl de waardes in mijn bloed niks gedaald waren.

Dus genoeg rare dingen gehoord Lachen

peeky

Berichten: 3752
Geregistreerd: 29-12-02

Link naar dit bericht Geplaatst door de TopicStarter: 30-01-04 19:54

Ja dat zijn idd rare verhalen....nou ik wil niets anders dan weer werken, want ik heb een hartstikke leuk baantje! Helaas ben ik niet in staat om mijn oude werkzaamheden te hervatten nu, maar ik ga maandag beginnen met vervangend werk. Ik zie wel hoe het loopt, ben benieuwd wat er gebeurd als het niet gaat...moet ik dan ofzo? Omdat de bedrijfsarts me 5 minuten heeft gezien en daaraan dacht te zien dat ik dit werk kan doen? Belachelijk toch...

droebel

Berichten: 882
Geregistreerd: 21-04-03
Woonplaats: wijk bij Duurstede

Link naar dit bericht Geplaatst: 30-01-04 21:53

soms snap ik echt niet waar ze die arboartsen vandaan hebben.
ik werk in de thuiszorg bij een vrouw van 29 jaar die een ernstige leverziekte heeft. moet elke 3 maanden naar het ziekenhuis om buisjes in haar lever te vervangen. ze spuit zichzelf dagelijks pijnstillers en staat op de wachtlijst voor een levertransplantatie. ze heeft 2 kleine kinderen van 1 en 3 waar ze gewoon af en toe gewoon geen fut voor heeft om ze om zich heen te hebben. 2x per week hulp in huishouding, moeder komt elke middag helpen, kinderen logeren vaak in het weekend ergens anders. zou je denken dat ze niet hoeft te werken toch Verward
nou, vergeet het maar. arboarts had aan haar gevraagd hoeveel tijd ze per dag aan de kinderen besteedde. die 3-4 uurtjes kon ze makkelijk gaan werken en moest ze in die tijd voor die kinderen maar een oppas zoeken. ze is nu nog steeds met hun in discussie. ze dreigen met haar te ontslaan en er zijn al aantal keren rechtzaken over geweest.

Hoe beter ik de mens leer kennen,
hoe meer ik m'n hond waardeer!

PhiaBink

Berichten: 6328
Geregistreerd: 15-01-01
Woonplaats: Belgie!!

Link naar dit bericht Geplaatst: 30-01-04 22:42

Het is allemaal zo krom in deze maatschappij. Aan de waardes van bloed is zwart op wit te zien of iemand ziek is of niet. Als dan nog zo domme arbo arts niet kan lezen dat het bloed niet goed is, waarom is die man arts. Is hij wel arts of gewoon een ambtenaar die geld binnen moet houden voor de WAO of ziektewetuitkeringen. Ik snap er geen bal meer van.

Andere besodemieteren de wet en doen alsof ze ziek zijn en krijgen onterecht geld die de belasting betaler betaald. Andere zijn echt ziek en krijgen niks anders te horen dat ze kunnen en moeten werken terwijl ze dat niet kunnen. Zorg eerst maar dat er goede arbo artsen komen die wel kan lezen en echt weten en kunnen zien dat iemand ziek is.

Spoor de zwendelaars op en laat ze alles terug betalen wat ze onterecht hebben gekregen. Laat de echt zieke mensen uitzieken en zorg voor goede begeleiding terug naar de werkplek of zoek iets voor dat persoon dat ze langzaam weer aan het arbeidsproces deel kunnen nemen.

BIOLA II GOUD SECTIE 7 EN SUB KAMPIOEN VAN HET RAS 2011 IN BELGIE!
BRONS SECTIE 11 NEDERLAND 2014
3de MORFOLOGIE SECTIE 11, TOTAAL 5DE NEDERLAND

peeky

Berichten: 3752
Geregistreerd: 29-12-02

Link naar dit bericht Geplaatst door de TopicStarter: 30-01-04 22:51

PhiaBink schreef:
Andere besodemieteren de wet en doen alsof ze ziek zijn en krijgen onterecht geld die de belasting betaler betaald.


De ziektewet heeft nog maar een vangenetfunctie; het is tegenwoordig de baas zelf die de loonkosten van de zieke werknemer in eerste instantie op zijn bordje gepresenteerd krijgt. Vandaar dat die er alle belang bij hebben dat de werknemer weer snel aan de bak gaat....

Zonnebloem

Berichten: 6288
Geregistreerd: 14-06-03
Woonplaats: Volendam

Link naar dit bericht Geplaatst: 30-01-04 22:52

Maar ziek is ziek.

Sterker dan de dood is de herinnering die blijft...
9 januari 2013 bevallen van een gezonde jongen: Jeroen.

PhiaBink

Berichten: 6328
Geregistreerd: 15-01-01
Woonplaats: Belgie!!

Link naar dit bericht Geplaatst: 30-01-04 22:54

Zonnebloem schreef:
Maar ziek is ziek.
Maar niet ziek is de boel belazeren. Boos!

BIOLA II GOUD SECTIE 7 EN SUB KAMPIOEN VAN HET RAS 2011 IN BELGIE!
BRONS SECTIE 11 NEDERLAND 2014
3de MORFOLOGIE SECTIE 11, TOTAAL 5DE NEDERLAND

Sonja_vR
Berichten: 23997
Geregistreerd: 12-07-02
Woonplaats: Dusschen

Link naar dit bericht Geplaatst: 30-01-04 22:58

collegaatje in het bejaardenhuis had bekken-instabiliteit
moest therapeutisch blijven werken
belachelijk want met BI moet je juist rust houden , dan is er meer kans op volledig herstel.
na de bevalling zou ze gewoon weer aan het werk gekunt hebben
therapeutisch werken is niet voor die situaties bedoelt

vrouwtje is dus 10 weken te vroeg bevallen en nog een hoop meer complicaties
lang leve de arbo(not)

Pellie

Berichten: 16935
Geregistreerd: 19-08-02
Woonplaats: Ouwsterhaule (frl)

Link naar dit bericht Geplaatst: 31-01-04 20:12

peek ga je inderdaad goed oriënteren in het alternatieve circuit. er zal zeker iets tussen zitten wat goed bij je past. het moet in ieder geval iets zijn wat je weerstand verhoogt... (niet zo moeilijk, reiki of een magnetiseur zoeken Knipoog )

wat een zeikstengels kunnen het ook zijn hè? deze knakker had dus totaal geen oog en oor voor zijn patiënt!!! Goed dat je voet bij stuk houdt!

}:0 heeft 2 tinkerknaapjes en 1 tinkerprinsesje in de wei staan! }:0

duivelintje
Berichten: 510
Geregistreerd: 13-07-03

Link naar dit bericht Geplaatst: 31-01-04 21:49

wat een bekende verhalen allemaal. ik ken het circuit helemaal. zelf zit ik nu een jaar thuis ivm een whiplash, volgens therapeuten etc, moet ik voorzichtig aan doen en volgens de arbo en de uszo (wao)? stel ik me maar aan en kan gewoon (aangepast) werken. vervolgens heb je nog mijn werkgever (dienst onderwijs + directeur van de school waar ik werkte). ik ben bij de wao afgekeurd voor mijn huidige werk, willen ze me in therapie stoppen en dan rond maart / april dit jaar kijken of ik toch mijn huidige werk weer op kan pakken (kreeg ik vorige week te horen).
ik kan nog zoveel meer vertellen waar ik tegenop ben gelopen, maar dan ben je nog wel even bezig.
ik vraag me wel af net als velen van jullie wat de arbo en uszo in 5 minuten zien, waar andere specialisten veel meer tijd voor nodig hebben + dat je altijd wel kan werken (hoe dan ook)....
het is treurig tegenwoordig hoe er met personeel omgegaan wordt en de verantwoordelijke ziektewet instanties......

peeky

Berichten: 3752
Geregistreerd: 29-12-02

Link naar dit bericht Geplaatst door de TopicStarter: 01-02-04 09:29

Idd duivelintje...ik leef vooral mee met de mensen die echt in een vervelende situatie komen hierdoor, zoals jij bijvoorbeeld. Ik heb waarschijnlijk een uit de hand gelopen griep die welliswaar nog een tijdje zal blijven, maar op den duur weer weg zal gaan.

Maar ik vind het erg vervelend EN vreemd dat mijn specialist me maandag vertelde dat mijn volledig herstel nog wel 3/4 jaar op zich kan laten wachten, terwijl de arbo-arts me 5 min. bekijkt en me in eerste instantie weer aan mijn oude baantje wilde zetten (=zwaar lichamelijk belastend) en nu dan uiteindelijk aangepast werk.

Nou ja, ik ga maandag werken, ik wil zien hoe het gaat, als ik het niet probeer dan weet ik dat natuurlijk ook niet, maar eigenlijk voel ik me er niet fijn bij... Scheve mond


Wie is er online

Gebruikers op dit forum: Balou_k, Niinatjuh, spookyjim, TinGu en 8 bezoekers