Protest van Kore, en winterse bui!

Moderators: Murosch, A_nouk

Antwoord op onderwerpPlaats een reactie
 
 
Koortje

Berichten: 5274
Geregistreerd: 26-12-02
Woonplaats: Boxtel

Protest van Kore, en winterse bui!

Link naar dit bericht Geplaatst door de TopicStarter: 28-01-04 21:41

Het was al bekend dat het vanavond zou gaan sneeuwen. Vanmorgen lag er ook al wat hier, en kennelijk was dat op stal voldoende om de paarden maar helemaal niet buiten te zetten Verward Ik had vanmorgen met de auto nergens last van maargoed...

Kom ik op stal aan, zie ik voor de eerste keer sinds ik Kore ken (in Juli zo`n 4 jaar), dat ze in haar waterbak had gepoept!!! Normaal poept ze dus echt aan de andere kant van haar stal, en dit was echt precies netjes gemikt, leek het wel! Ik denk dat mevrouw boos was dat ze niet op de wei mocht vandaag! *LOL* Dus ik loop er naar toe, probeer haar boos toe te spreken, en schep die ballen er met een pluk stro uit. Over mijn schouder keek mevrouw mee of ik het wel goed deed. Vervolgens stak ze haar snoet in de bak, rook wat, en trok vervolgens heel viesjes haar neus op! Dus ik zogenaamd mopperend nog wat met een bos stro alle viezigheid eruit geveegd, en toen nam ze heel voorzichtig een slokje. Na wat smakken, flehmen en raar doen besloot ze toch maar te drinken... Maf beest! Lovers

Daarna ben ik wat in de bak gaan wandelen, wat tenslotte eindigde als Mieke bovenop drie dekens op Kore (had ze niet afgedaan), en Kore aan een halstertouwtje in galop rondsturend door de bak. Ze was echt super super braaf, ze had vanalles kunnen doen, maar reageerde ondanks het pak dekens keurig op mijn zit en stem, en heeft geen enkele poging tot raar doen gedaan.

Ondertussen had het al flink gesneeuwd, en ben ik daarna met 20 km per uur net naar huis gereden. Bij een oefenpoging wat de rem zou doen, heb ik mezelf behoorlijk bang gemaakt, de auto ging namelijk echt glibberen, brrr!!!

Mama van Imke ~ 29-01-2012 & Quinten ~ 17-02-2014


Sjimmy

Berichten: 17735
Geregistreerd: 09-03-01

Link naar dit bericht Geplaatst: 28-01-04 21:47

Koortje schreef:
Ondertussen had het al flink gesneeuwd, en ben ik daarna met 20 km per uur net naar huis gereden. Bij een oefenpoging wat de rem zou doen, heb ik mezelf behoorlijk bang gemaakt, de auto ging namelijk echt glibberen, brrr!!!


Heel herkenbaar Haha! Ik reed ook 20 km/u ongeveer en dan van die auto's die zitten de duwen achter je, nou ik ga wel even aan de kant hoor (verder op stonden ze tegen elkaar Haha! Haha! Bloos! )

Fijn dat Koortje zo braaf was!

:evaw:

Antoinette

Berichten: 9552
Geregistreerd: 31-08-02
Woonplaats: Amsterdam

Link naar dit bericht Geplaatst: 31-01-04 11:05

Haha, echt weer een vos-merrie actie om te mesten in de drinkbak als ze het land niet op mag. Natuurlijk wel even laten weten dat dat niet kan Haha!

Mag ze ondertussen alweer op het land?
Bij ons heeft het gelukkig niet echt doorgezet met sneeuwen. Van mij hoeft het ook niet. Sneeuwen mag het in december, daarna niet meer Knipoog


Antwoord op onderwerpPlaats een reactie

Wie is er online

Gebruikers op dit forum: akishino, bakkabouter, CRos95, Drico, Merell123, Mizsz_Kitty, Yahoo en 25 bezoekers