Bokt.nl • BINNEN!!!!
Pagina 1 van de 1

Link naar dit berichtGeplaatst: 18-03-01 21:21
door moekoekoe
Yes...ik mag per 1 april M1 gaan starten!! Er was niet bepaald een makkelijke jury en toch had ik 169 (helaas -2!!!..want verstond F ipv M en sprong dus te vroeg aan...) en 162 punten. Over de hele dag maar 3 winstpunten gereden!!!
Ik had deze keer 7ens en 6en voor het wijken, een megascore voor mijn Marillion die niet dol op wijken is, hahahaha! Verder 8en voor de middendraf. En veel 7ens. Alleen die uitgestrekte stap he...het blijft een probleem voor ons, ALTIJD 4en of 5en en ALTIJD 'impulsverlies'. Terwijl ik voor 'impuls en gereden zijn in het algemeen' dan weer een 7 heb.
Nah ja..ik ben binnen. Ben ZO blij dat die wedstrijd is doorgegaan. Ik had vannacht megamigraine en voelde me ontzettend beroerd, ik starte alleen voor dat ene puntje, onder het motto 'niet geschoten is altijd mis', en WEER liet mijn kanjer mij niet in de steek, ben heeeeel trots op hem!

Groetjes Suzanne

Link naar dit berichtGeplaatst: 18-03-01 21:23
door #Ymke#
AAAAHHH vet GEFELICITEERD!!!hardstikke goed joh!!! je hebt volgens mij echt een kanjer van een paard....super!!! anders had je ook nog die rot L2 door moeten stromen.....

Groetjes ymke

Link naar dit berichtGeplaatst: 18-03-01 21:28
door sanderijn
helemaal te gek hoor!gefeliciteerd!geef die superBWPer van je maar een dikke knuffel van ons

Link naar dit berichtGeplaatst: 18-03-01 21:50
door Anoniem
Leuk voor je! Wat zul je trots zijn op je knolliebollie!!!! Goed gedaan hoor! Felicitatiezoen, Sonja.

Link naar dit berichtGeplaatst: 18-03-01 22:05
door Marjolein
Gefeliciteerd.
hoef je lekker niet de L2 er ook nog eens achteraan te plakken.

Link naar dit berichtGeplaatst: 18-03-01 22:54
door Pril
Hee, goed zeg! Gefeliciteerd hoor en knuf aan maril!

Link naar dit berichtGeplaatst: 18-03-01 23:19
door Jan_324
GEFELICITEERD!

Link naar dit berichtGeplaatst: 19-03-01 08:39
door orri
HIEP HIEP HIEP............HOERA *LOL*

Ik neem aan dat hij er nu ook een beetje 'doorheen' is?
Zie je toch al resultaat!!
Ach en anders was je de L2 ook wel snel uit geweest, maar dit scheelt tijd en geld!!!

Groetjes Lachen

Link naar dit berichtGeplaatst: 19-03-01 09:25
door Anoniem
Gefeliciteerd!

Link naar dit berichtGeplaatst: 19-03-01 10:12
door Lielle
proficiat!

Link naar dit berichtGeplaatst: 19-03-01 10:36
door Maaike
goed man!! gefeliciteerd!!

Link naar dit berichtGeplaatst: 19-03-01 11:52
door Ineke2
Fantastisch zeg!! Gefeliciteerd!! & een knuffel voor Marillion!

Link naar dit berichtGeplaatst: 19-03-01 12:33
door Suus
Hier in Limburg zouden ze zeggen "SJIEK ZEG!!!"

Link naar dit berichtGeplaatst: 19-03-01 12:40
door Anoniem
Dat klopt, daar snapte ik eerst helemaal niks van toen ik hier kwam. Waar ik vandaan kwam betekend sjiek echt chique, en hier bedoelen ze gewoon Te gek, Cool, Tof etc er mee.

Link naar dit berichtGeplaatst: 19-03-01 12:47
door Suus
Ja Katrien, wij Limbo's zijn wel een beetje vreemd he, maar daar merken we zelf helemaal niks van! *LOL* *LOL* *LOL* *LOL* *LOL* *LOL* *LOL*

Link naar dit berichtGeplaatst: 19-03-01 13:36
door Heike
ik gebruik ok wel eens sjiek en ben geen limbo. ik woon wel erg dichtbij Limburg. Lachen

Maar goed. ik snap de fascinatie niet om maar zo hoog mogenlijk te rijden. wat is er mis met de L2 en de L1 je rijd toch in het niveau waar (jij en) je paard aan toe is. Ik zou nooit wedstrijden rijden voor dat ene puntje. Maar goed ik reed ook wedstrijden voor de fun.

Link naar dit berichtGeplaatst: 19-03-01 14:03
door moekoekoe
Ik rij ook in het nivo waar mijn paard en ik aan toe zijn Heike. Hij is nl M klaar, vandaar dat ik me niet verheugde op weer opnieuw 5 punten te gaan rijden in de L2...om het feit dus dat ik mijn punten 'kwijt' zou zijn. De laatste wedstrijden heb ik achter in de 160 gereden, ik vind het mooi geweest in de L. Ik vind het niet leuk om door te gaan in een klasse waar je niet echt meer een uitdaging hebt en dan bovendien op 1 nivo blijft hangen. Zometeen in de M1 verwacht ik niet meteen punten te rijden, net als eerst in de L, maar ik leer wel weer een hele hoop en dat is nu in de L niet meer zo.

Maar Marillion krijgt nu eerst een paar daagjes lekker rust, ik zou zooooo graag lekker het bos in willen, maar dat kan dus niet..balen!!! Maar ben echt supertrots op 'm, hij heeft vrijwel al het werk gedaan gisteren en ik heb min of meer meegelift!!! Ga hem zo maar weer eens platknuffelen...

Groetjes Suzanne

Link naar dit berichtGeplaatst: 19-03-01 18:54
door Nimber
YESSSSSSSSSSSS!!!! goed man dus 13 mei gaan we tegen elkaar starten! dat lijkt me echt leuk!
Ik ga in de M1 ook totaal niet voor de puntjes maar voor de ervaring...Mijn instructeur roept altijd als je winstpunten rijd wil dat zeggen dat je klaar moet zijn voor de volgende klasse en klaar voor de M2 zijn we niet echt haha

Link naar dit berichtGeplaatst: 19-03-01 19:10
door Heike
Nee ik bedoelde het ook niet persoonlijk. Ik begrijp heel goed dat je M wil starten. Ik zou misschien hetzelfde gedaan hebben.

Hoor alleen heel veel verhalen van mensen die pas 3 WP hadden en nu ineens veel wedstrijden gaan rijden om maar meteen M1 te mogen starten. Dat snap ik dan niet helemaal. rijd toch gewoon waar je aan toe bent denk ik dan. Maar goed bericht was dus algemeen bedoelt.

Link naar dit berichtGeplaatst: 19-03-01 19:44
door moekoekoe
Oke Heike, dat wist ik niet! Inderdaad, als je nog maar een paar puntjes had schiet het niet op en kun je net zo goed dezelfde klasse blijven. Ik had er 9 en had L2 met 0 punten, of L1 met 9 punten kunnen gaan starten. Ik had het echt zonde gevonden om weer 5 punten te moeten rijden.
Ik zie wel wanneer ik M1 ga starten, denk zelf dat ie er wel klaar voor is, maar hij gaat de eerste week van april een weekje trainen bij mijn instructrice en daarna kijk ik dan verder. Ben in ieder geval heel blij dat ik nu de keuze heb. Was ik op 9 blijven hangen, dan had ik gewoon geen keuze gehad! Ben vooral trots op Maril, omdat hij toch heeft moeten wennen aan een andere trainingsmethode (want nieuwe instructie) het daar ook bij tijd en wijle nog moeilijk mee heeft, hij de hele week niet zo fijn aan het lopen was en toch puntje bij paaltje alles uit de kast trekt, terwijl ik zat te creperen van de pijn in hoofd en nek en bovendien erg duizelig was. Ik heb dit voor mijn gevoel echt enkel en alleen aan mijn paard te danken!

Groetjes Suzanne

Link naar dit berichtGeplaatst: 19-03-01 22:33
door Nimber
Ik had er eind februari 14... tja dan kan ik of nog 1 puntje rijden dan moet ik M1 of ff niet starten en in Mei pas weer.
en dat doe ik kan ook L2 met 4 punten gaan starten natuurlijk maar ik ben in 7 wedstrijden de L door en de L2 is alleen maar makkelijker dan de L van nu het enige wat ik dan in de L2 ga doen is prijzen rijden denk ik dus wacht ik nu ff 2 maandjes en ga in mei verder in de M1

Link naar dit berichtGeplaatst: 19-03-01 23:10
door moniquelucky
he suzanne, je reed echt netjes en gefeliciteerd met je punten!!!
ik ben ook blij dat ik nu een klasse hoger zit, ben benieuwd hoe t gaat!

Link naar dit berichtGeplaatst: 20-03-01 09:11
door moekoekoe
Hey Monique!!!! Het is je dus gelukt, tof!
Tja, ik weet niet of het zo netjes ging, ik heb echt het gevoel dat ik meegelift heb, dus waar die ene 8 voor 'gereden zijn in het algemeen' vandaan komt is mij een raadsel.grijnz!! Maar ik ben wel heel blij natuurlijk, vind het alleen heel banketstaaf voor Astrid!! Het was ook geen makkelijke jury he?
Jij ook gefeliciteerd, echt tof dat je ook zo snel die B door bent, je had ook zulke problemen met Lucky in het begin en moet je nou eens kijken!!!! Straks op Almelo wordt het pas echt leuk, let maar op!

Groetjes Suzanne