veel geld kwijt, borstels kwijt, zandhappen en ...

Moderators: Murosch, A_nouk

Antwoord op onderwerpPlaats een reactie
 
 
duivelintje
Berichten: 510
Geregistreerd: 13-07-03

veel geld kwijt, borstels kwijt, zandhappen en ...

Link naar dit bericht Geplaatst door de TopicStarter: 01-01-04 23:10

lekke autoband.......

ik zal bij het begin beginnen.
afgelopen zondag ben ik naar paard ahoy geweest met een vriendin. ik had van te voren een bepaald bedrag in mijn hoofd (en daar ben ik dus ook ruim aan gekomen Schijnheilig ).
eerst maar eens bij de boeken gekeken omdat ik zeker een boek wilde over bach remedie naast dat boek ook gelijk maar even de 2 opvolgende boeken gekocht (ach ja...), een boekje over voer het gedrag van paarden en over presenteren. schrok wel even van de prijs, maar dapper dat ik was liet ik dat niet merken.
op een gegeven moment stond ineens mijn vriend achter me (die moest eigenlijk werken, maar was eerder weggegaan om ook even rond te snuffelen op de beurs). zal jullie niet vervelen met de rest van de koopjes.
afijn gezien we 2 veulens hebben en maar 1 poetskist wilden we voor allebei een eigen. geen probleem en dus een poetskist erbij gekocht.
thuis wil ik de borstels verdelen (elk veulen heeft eigen kleur borstels), bleek ik dus borstels van het ene veulen kwijt te zijn. flink balen natuurlijk, maar wij maandag naar de ruitershop en wat nieuwe borstels gehaald.

dinsdag was het een rustige dag en hebben wat foto´s gemaakt van de veulens (zie itp... http://www.bokt.nl/forums/viewtopic.php?t=183658) waarvan een aantal heel goed gelukt zijn (ik trots natuurlijk).

woensdag oud en nieuw dus.......
dat zouden we bij een vriendin gaan vieren en eerst nog naar haar paard gaan. op haar stal aangekomen hebben we tim (haar paard dus) eruit gehaald en zijn mijn vriend en zij gaan borstelen ondertussen heb ik de stal uitgemest. daarna opgezadeld (toen was ik al lichtelijk uitgeput, zit namelijk al een jaar thuis met een whiplash waardoor ik weinig energie heb en weinig kan doen en daarnaast heb ik ook nog eens een griep te pakken die mijn spieren niet fijn vinden... heb al een week zo´n last van mijn spieren dat alles pijn doet en ik amper op kan staan als ik even gezeten heb).

maar goed tim stond opgezadeld in de bak en mijn vriend zou wel even gaan rijden (hierbij even vermelden dat hij ruim 30 jaar geleden enkele lessen heeft gehad en daarna nooit meer gereden heeft). ik heb hem een paar aanwijzingen gegeven en daar ging hij (foto´s zijn jammer genoeg niet gelukt). op het hobbelen na ging het helemaal niet slecht.
na een tijdje wilde ik toch wel heel even rijden (ondanks alle pijn, heb al ruime jaren niet meer gereden). ondanks dat het "maar" 10 minuten was vond ik het heerlijk, maar ja vriendje wilde weer he Lips are sealed
hij dacht dus ook even te kunnen galopperen....tim echter dacht er iets anders over en gaf een bok en daar lag vriendje op de grond (wij kwamen niet meer bij natuurlijk Extreme duivel )
al moet ik zeggen dat hij het dapper oppakte en gelijk weer opstapte (of is dat meer van ...... ik laat me niet kennen?.........). na nog even gestapt te hebben, hebben we tim weer op stal gezet en kon hij lekker genieten van zijn verse bed en zijn eten.
de rest van de avond veel gekletst natuurlijk, maar verder bleef het rustig.

vandaag zag ik sneeuw uit het raam en vond het super (ben gek op sneeuw) al kwam ik moeilijk uit bed en werken mijn spieren helemaal niet meer mee. naar stal natuurlijk en fotocamera mee Cheese!
ik heb hele leuke foto´s gemaakt (staan een aantal bij itp... ).
daarna wilden we richting mijn moeder en de auto deed een beetje raar. en ja hoor..... lekke band Boos! . gelukkig hadden we een reserve band in de auto liggen. afijn goed begin dus van het nieuwe jaar.

het is een lang verhaal geworden van een best wel heftige week (voor mij dan) die pas voor de helft voorbij is.................http://www.bokt.nl/forums/viewtopic.php?t=184238


RoCKyLoVE

Berichten: 1766
Geregistreerd: 02-01-03

Link naar dit bericht Geplaatst: 02-01-04 00:55

KLinkt als een echte pech week Ach gut

In de auto van de week, zag ik een wolk die op arafat leek

Antwoord op onderwerpPlaats een reactie

Wie is er online

Gebruikers op dit forum: Maureen97 en 16 bezoekers

cron