Oppassen op huis en beestenboel

Moderators: Murosch, C_arola

Antwoord op onderwerpPlaats een reactie
 
 
Fabienne1
Berichten: 2496
Geregistreerd: 19-08-02
Woonplaats: Noord-Brabant

Oppassen op huis en beestenboel

Link naar dit bericht Geplaatst door de TopicStarter: 28-12-03 11:33

Een aantal maanden geleden deed Marieke (marieketencate) op Bokt een oproep of iemand tijdens de vakantie op hun huis en beestenboel wilde passen. Er waren best veel mensen die dit wilde, maar uiteindelijk zijn wij het geworden. Ik woon hier ook niet zo ver vandaan, dus voor mij ook makkelijk als ik toch nog even naar huis moet.

We hebben vrijdagmiddag Risco hier al naar toe gebracht. Hij vond het allemaal reuze spannend. De andere paarden hadden eerst niet door dat hij er was.
De vriend van Marieke had al mooi een weitje afgezet voor Risco. We hebben alle paarden maar gelijk naar binnen gedaan, zodat ze even kennis konden maken. Later zijn we weer even naar huis gegaan, want Marieke en haar familie gingen pas later weg.
Mijn vriend en ik zijn 's avonds nog uit gegaan en daarna naar de boerderij. De volgende dag was het heel vroeg Scheve mond . Ik moest werken en van tevoren de paarden voeren en buiten zetten, maar ook de honden en katten verzorgen .
Na het werk 's middags een buitenritje gemaakt. Wat stelde Ris zich weer aan! Overal van schrikken, hij was natuurlijk alleen. Maar flink aan het lopen gezet en later ging het ook wel. Het is echt harstikke mooi hier, maar ik ben nog niet eens ver geweest. Dadelijk komt een vriendin van mij met haar tinker en dan gaan we een heel eind. Hopelijk blijft het weer goed !
Gisteravond hadden we kennissen gevraagd en hadden we lekker gegourmet. Was harstikke leuk! Ik heb al verschillende foto's gemaakt, maar we hebben het kabeltje niet bij dus dat wordt pas later dat ik ze er op kan zetten.


Antwoord op onderwerpPlaats een reactie

Wie is er online

Gebruikers op dit forum: Googlebot, Vagabondo en 7 bezoekers