MANEGE MOET DEUREN SLUITEN VAN WETHOUDER!!!!

Moderators: Murosch, C_arola

Dit onderwerp is gesloten, je kan geen berichten wijzigen of nieuwe antwoorden plaatsen.Onderwerp gesloten
 
 
Anders_Amigo
Berichten: 2301
Geregistreerd: 13-12-03
Woonplaats: Elburg

MANEGE MOET DEUREN SLUITEN VAN WETHOUDER!!!!

Link naar dit bericht Geplaatst door de TopicStarter: 23-12-03 11:19

--------------------------------------------------------------------------------

De manege waar ik op rijd moet stoppen!! per 1 april 2004!!!!!!!!!
De wethouder zegt dat de manege op een niet zo goede plek staat! de manege van de fam. Platte heeft veel grond, de paarden hebben een goede verzorging ze staan in grote stallen.
Ik rij daar al zo ong. 4 a 5 jaar met een half jaar tussen stop.
hier een brief van een paar ouders die ze naar de wethouder van Elburg hebben gestuurd!

Middels deze petitie willen wij u aandacht vragen voor de eventuele sluiting van de manege op de Hoge Enk. Wij als ouder willen proberen om u het belang van deze manege te tonen

Onze kinderen gaan met veel plezier naar de manege van fam. Platte. Ondanks dat de manege niet gesubsideerd wordt, is het voor ons als ouders toch betaalbaar. Dit in tegenstelling tot de meeste andere. Wij vragen ons dan ook af waar onze kinderen hun zo geliefde sport dan nog zouden uitvoeren op een manier die voor ons betaalbaar is.
Zoals bij u bekend zal zijn is er in de gemeente Elburg weinig recratief mmogelijk op dit gebied. Maar buiten dit feit om speelt de maegevan de fam. Platte een nog belangrijke rol!

Op de manege van de fam. Platte is iedereen welkom. buiten de verzorging van de paarden leren onze kinderen op een volwaardige manier met andere om te gaan. Kinderen met een versandelijke of lichamelijke handicap komen hier ook aan bod. Ook voor deze kinderen is het belang van het bestaan van de manege groot. Immers niet bij elke manege wordt deze mogelijkheid geboden. Bij de fam. Platte echter wel. Er wordt de kinderen geleerd dat een ieder gelijk is, respect te hebben voor mens en dier, elkaar te helpen daar waar nodig is. Dit alles gebeurd op een zeer speelse manier. Uit ervaring is gebleken dat de kinderen minder last van faalangst hebben, ook kinderen die op school misschien gepest worden vinden bij de fam. Platte een plek waar kinderen onder elkaar respectabel omgang hebben. Het is dan ook een aanvulling op de sociale en emotinele ontwikkeling van onze kinderen.

De fam. Platte heeft van de Gemeente Elburg een andere locatie aangeboden gekregen. Deze locatie heeft de Fam. Platte afgewezen met ons inziens gegronde redenen. De betreffende locatie was te klein. Daar de familie Platte zeer veel respect heeft voor het dier konden zij hier niet op ingaan. Overgaan naar deze locatie zou tot gevolg hebben gehad dat de dieren niet genoeg ruimte zouden hebben. Men kan voor de beslissing van de familie dan ook alleen maar respect tonen aangezien we met zijn allen toch tegen kistkalveren, legbatterijen, varkenstmestbedrijven etc. etc. zijn. Daarnaast was de overgang naar deze locatie financieel niet haalbaar voor de familie.

Wij, als ouders, bertreuren het dan ook ten zeerste dat de familie zo ontzettend wordt tegengewerkt. Wij hebben dhr. Platte leren kenne als een betrouwbare en sociale man die op een zeer respectabele wijze omgaat met onze kinderen. Naast het uitoefenen van de hobby leren kinderen ook nog eens hoe met een ieder om te gaan. Uiteraard leert men dat zijn pupil thuis, maar kijk eens op scholen hoe er met elkaar wordt omgegaan, er anders uitzien is al vaak een reden tot pesten. Dit wordt bij de heer Plette niet geactepteerd. In tegenstelling, als hij dit constateert zal hij direct een gesprek met het desbetreffende kind aangaan en proberen het duidelijk te maken dat binnen onze samenleving men elkaar met fatsoen en respect behandeld. De kinderen leert hij samen werken en elkaar te helpen daar waar nodig is.
Wij hopnen dat deze brief de Fam. Platte kan helpen om de benodigde vergunning te krijgen en dat u het belang van deze manege zult inzien. Wij vinden het als ouders heel belangrijk dat de manege zijn bestaansrecht blijft behouden.

Hier nog wat mededelingen waar jullie ons mee kunnen helpen dat de manege van fam. Platte blijft bestaan!!!!!

Iemand heeft nog diverse instanties aangeschreven met de hoopdat er nog iets gedaan kan worden aan het stoppen van de manege van Fam. Platte.
Misschien als er nog meer kinderen een briefje sturen met het verzoek om hulp voor hans en inge Platte, dat er nog iets aan gedaan kan worden!
De kans op die hulp is mischien groter asl er meerdere kinderen een brief (je) sturen??

De adressen zij:
- redactie@breekijzer.nl ovv Het Thema
- of Breekijzer
Postbus 355
1200 AJ Hilversum


- deweekvanwillibrord@endemol.nl
- ministerie van Volksgezondheid Welzijn en Sport
Tnv Minister Hoogervorst
Postbus 20350
2500 EJ Den Haag

Ik hoop dat jullie de fam. Platte kunnen helpen om het manege te behouden!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
DUS HELP HEN!! EN DE KINDEREN DIE ER RIJDEN!!

zelf hebben die mensen daar op de manege zo los lopen een varken, een paar honden, 3 geiten, een EZEL!!! katten kippen konijnen!!!

Sja. wat zal ik er eens neerzetten?


Nuv

Berichten: 1127
Geregistreerd: 04-01-02
Woonplaats: hh

Link naar dit bericht Geplaatst: 23-12-03 11:28

Nou, ik zou eerst eens even alle spelfouten uit die brief gaan halen, zo zou ik hem zeker niet serieus nemen als ik wethouder was....
Wel vervelend trouwens..

Ehmja??

Mickey

Berichten: 34648
Geregistreerd: 25-02-01
Woonplaats: Daar waar mijn huis woont

Link naar dit bericht Geplaatst: 23-12-03 11:38


Take time to do what makes your soul happy.

[RIJ-ITP] Wil jij ook een likje?


Dit onderwerp is gesloten, je kan geen berichten wijzigen of nieuwe antwoorden plaatsen.Onderwerp gesloten

Wie is er online

Gebruikers op dit forum: dust, Esther_r20, Kabayo, Lotte41, SoOk, Vagabondo en 9 bezoekers