ik trek het niet meer...

Moderators: Murosch, C_arola

 
 
anne_bento

Berichten: 6586
Geregistreerd: 08-06-02

ik trek het niet meer...

Link naar dit bericht Geplaatst door de TopicStarter: 13-12-03 11:44

ik word er gewoon ff echt gek van

ik verzorg nu al 2,5 jaar 4 shetties.
Meike is nu al vanaf april niet lekker, en nu sinds 2 maanden ofzo is het iedere dag hetzelfde en veranderd er niets meer, ze kan een beetje stappen, maar dan heel langzaam waarbij ze ook nog eens voor en achter onregelmatig loopt (in stap je ) en iedere keer als ik ze binnen zet laat zij zich meteen in het zand vallen en blijft daar de hele tijd liggen, en ademt daarbij ook nog eens heel raar...

dan Bo, hij is al flink oud, ongeveer 26, en heel lang gaat alles al heel goed, hij rent vrolijk door de wei en een meisje van 9 komt hem 2 keer per week lekker vertroetelen en rijden. maar toen is hij een maand geleden ongeveer zomaar in elkaar gezakt toen ik de singel iets strakker deed.... dus voortaan maar niet aansingelen, deed ik gister het zadel op, singel losjes, kind erop, hij doet 1 stap en zakt weer in... Verward
dus maar ff zonder zadel geprobeert, en ze hebben lekker een half uur door de wei gereden en vrolijk gegallopeerd enzo niks aan de hand.. ik snap hier dus echt niks van met het zadel is niks mis, de andere shets hebben er ook geen last van..

Dan hebben we nog Quincy, sinds dat ze een veulen heb is ze mega dik echt niet normaal, ze rijd iets van 3/4 keer in de week en vind het ook onwijs leuk om lekker te crossen en springen.. maar die buik word maar niet minder, en ze heb een onwijs slechte vacht.. nog heel dun staat alle kanten op, en ze kijkt niet echt vrolijk uit dr ogen... en ik snap gewoon niet hoe het komt..

en die eigenaar kani k helemaal pissig om worden Boos! de dierenarts zou weer komen vor meike, maar hij wist niet waneer of dathij al geweest was en dat hij het niet wist enz... en de hoefsmid had hij gebeld maar die heeft het druk dus kan nog maanden duren, hij ziet ook niet in hoe erg het met meike is, ach, ze loopt iedere dag een klein stukje door de wei, dus is het volgens hem allemaal wel goed zolang ze nog een mini beetje vooruit komt mag ze hier gewoon blijven staan oftewel leiden.

wij komen dan bijna de hele week elke dag, en doen alles om de ponys goed te verzorgen en ze gelukkig te maken maar het lukt gewoon niet Verdrietig

ik weet dat sommige mensen wel tegen me hebben gezegd dat meike beter uit dr leiden verlost kan worden, alleen ik heb daar niks over te zeggen!! en sommigen hebben we al gewaarschuwd dat ik hier ook aan kapot ga om het iederer keer zo te zien, en dat ik beter kan stoppen maar na 2,5 jaar te verzorgen bijna iedere dag, ik ben echt van ze gaan houden en ga echt neit met ze stoppen!! ik kan echt niet zonder ze en dan vooral zonder Meike Scheve mond Verdrietig

en toen heb ik nog bedacht dat ik meike wel kon kopen, als de eigenaar het ermee eens zou zijn, en stalling had ik al gevonden enz maar die eigenaar weet nog niet of ie dat goed vind.. en nu zit ik dus mooi elke dag in spanning af te wachten.. als ik dr koop zal ze ook misschien niet meer beter worden maar dit is wel het enige wat ik nog voor dr kan doen voor mijn gevoel.. en dan lekker in een stalletje, van het gras af lekker in de paddock..

maar dan moet ik ook weer stoppen met James, met bijrijpaardje, en dat wil ik ook weer niet want hij is echt super.. beter kan ik me bijna niet wensen..

pff ik weet het echt ff niet meer... k zit iedere keer weer met tranen in me ogen te kijken hoe meike daar ligt..

(sorry voor het lange verhalen maar t moest eruit..)


Silvia_
Berichten: 156
Geregistreerd: 11-11-03
Woonplaats: Aalten

Link naar dit bericht Geplaatst: 13-12-03 11:53

Wat naar allemaal! Het komt ook wel allemaal tegelijk op je af, ziekte, ouderdom en dan ook nog een eigenaar die doet of het hem niks kan schelen Boos! Hoop voor jouw dat alles snel een beetje beter word!

Nimue
Berichten: 3309
Geregistreerd: 21-11-03

Link naar dit bericht Geplaatst: 13-12-03 13:11

Annuh, wordt Quincy wel ontwormd? Sommige paarden krijgen daar een opgezwollen buik van (hoewel ze er meestal juist magerder van worden, maar dus niet altijd, heb ik me laten vertellen), en ook de slechte vacht en gebrek aan levenslust zou hiervan kunnen komen. Of misschien een stofwisselingsprobleem? Ik zou eens naar een DA bellen hierover, de zaak uitleggen, en gewoon eens advies vragen. Misschien raadt die dan aan om haar een voedingssupplement te geven (bijv. lijnzaadolie of appelazijn of wat dan ook), en die zijn niet zo gek duur maar kunnen wel veel goed doen. Waarschijnlijk zullen ze dan langs willen komen om de pony te zien, maar als je dan uitlegt hoe het zit kunnen ze je misschien toch een beetje helpen. Proberen kan geen kwaad, toch? Lachen

Voor de rest heel veel sterkte met alles! Ik hoop dat je Meike kunt kopen, dan kun je haar tenminste helpen zoals jou het beste lijkt ipv. aan te moeten zien hoe de eigenaar zo moeilijk doet en er niks aan te kunnen doen. Sterkte ermee!

Heleen1

Berichten: 373
Geregistreerd: 28-11-03
Woonplaats: Heerde

Link naar dit bericht Geplaatst: 13-12-03 14:38

Hoi, is ze na het veulenen al eens onderzocht op bv de baarmoeder? Ik weet niet of het kan, maar het schoot me zo ineens te binnen. Ik hoop voor je dat alles weer goed komt!

Go broke, buy a horse!!! Heb een vernieuwd profiel!

ellenlouise
Berichten: 3775
Geregistreerd: 18-12-02
Woonplaats: In het groene hart van het land

Link naar dit bericht Geplaatst: 13-12-03 16:24

Annuh, jij hebt je hart in ieder geval op de goede plaats zitten!
Ik vind het geweldig hoe jij voor die dieren opkomt. Het is ontzettend frustrerend dat die eigenaar te beroerd is om voor ze te zorgen.

De dierenbescherming is toen toch voor Meike gekomen? Kun je ze niet nog een keer bellen en om advies vragen? Of neem zelf eens contact op met de dierenarts die Meike behandeld heeft en leg hem de situatie uit. Misschien dat hij uit zichzelf contact op wil nemen met die idiote eigenaar om te zeggen dat dit echt niet zo kan.
En wat betreft de hoefsmid, is er echt geen andere hoefsmid die langs kan komen?

Veel sterkte meis!

There is no reality, only perception.

anne_bento

Berichten: 6586
Geregistreerd: 08-06-02

Link naar dit bericht Geplaatst door de TopicStarter: 13-12-03 17:02

ik heb zo'n idee dat die dierenarts verder ook niks zal doen, het is een goede vriend van de eigenaar, hebben het altijd heel gezellig en ik denk ndan niet hij tegen de eigenaar de dierenbescherming zal bellen, hij heeft ook gezegd tegen de eigenaar dat het moet slijten.. Verward al lijkt mij dus niet dat dit vanzelf over gaat..

alle ponys zijn ong/ 3 weken geleden ontwormt.. maar ik moet wel erbij zeggen dat ze absoluut niet regelmatig ontwormt worden, de keer ervoor was namelijk in april Knipoog hij wil zelf niet nu weer ontwormen, maar als het kzou kunnen helpen zouden we zelf wel een wormenkuurtje kunnen kopen..

ik zit er wel over te denken weer de dierenbescherming te bellen maar de vorige keer heeft hij al alles op ons afgeschoven, dat het onze schuld was ik ben bang dat dit dan het eind is... dat hij dan weer boos word en ik ze kwijt ben... Verdrietig

Sjimmy

Berichten: 17735
Geregistreerd: 09-03-01

Link naar dit bericht Geplaatst: 13-12-03 17:25

Wat een moeilijk verhaal zeg!

En wat doe jij onwijs goed je best voor die paarden.

Ik weet het ook niet, maar misschien kan je iemand laten bellen naar de DB? Dan heb je het iig niet zelf gedaan.

Heel veel sterkte.

:evaw:

anne_bento

Berichten: 6586
Geregistreerd: 08-06-02

Link naar dit bericht Geplaatst door de TopicStarter: 13-12-03 17:27

Sjimmy schreef:
Wat een moeilijk verhaal zeg!

En wat doe jij onwijs goed je best voor die paarden.

Ik weet het ook niet, maar misschien kan je iemand laten bellen naar de DB? Dan heb je het iig niet zelf gedaan.

Heel veel sterkte.


zo is het vorige keer ook zo'n beetje gegaan. alleen krijgen wij alsnog de schuld, omdat wij de enige zijn die daar komen en het kunnen zien en weten hoe erg het is... dus zal hij alsnog ons de schuld hiervan geven omdat niemand anders het gezien kan hebben..

Cowgirl

Berichten: 20145
Geregistreerd: 04-03-01
Woonplaats: Vulcan

Link naar dit bericht Geplaatst: 13-12-03 17:35

Die man houd je gewoon voor de gek dat is duidelijk.

Een hoefsmid die het druk heeft en dat hij wel maanden niet kan komen bestaat niet. Meestal zijn ze er wel met 2 a 3 weken en bekappen kan vaak nog wel even snel tussendoor.

Een DA komt altijd op afspraak, dus hij MOET weten wanneer die is geweest. m.a.w DA is dus nooit meer geweest in iedergeval niet voor de ponies.

Rest: Neem weer contact op met de DB, Ga lekker ff zeiken en zeg vooral dat het zo niet langer kan en dat er niks maar dan ook niks aan de paarden gedaan wordt.

Om Bo zou ik me niet zo heel veel zorgen maken, klinkt meer als een typische shetten kwaal(singen/zadel dwang).

Stoppen kan je natuurlijk niet dat is begrijpelijk. Hopelijk worden de paardjes eens in beslag genomen en krijgen ze een beter huis.

Sterkte ermee.

Heleen1

Berichten: 373
Geregistreerd: 28-11-03
Woonplaats: Heerde

Link naar dit bericht Geplaatst: 13-12-03 17:38

Hoi, je kunt je paarden nog wel erg goed ontworden. Er is een nieuw middel op de markt wat alle soorten wordem dood. Oja, Twin ofzo heet het. Je moet de ponies dan een dubbele dosis geven, dus een paard van 400 kilo krijgt dan voor 800. Dan dood het ook longwormen en lintwormen. Verder kun je ze gekookt lijnzaad geven of de lijnzaad goed malen in bv een koffiemolen, helpt ook goed voor de vacht weer mooi te krijgen. Je moet het dan wel regelmatig doen en ook weer niet te veel per dag. Hebben ze een mineralenblok? Ook niet onnodig.... En misschien om de ponies te helpen toch de Db bellen? Ik weet dat je het heel erg vind als je niet meer naar ze toe mag, maar zo is het ook niks voor ze en als je wel belt worden ze misschien wel geholpen. En de Db neemt ze echt niet meteen in beslag hoor, ze geven ook advies aan de eigenaar. Misschien heeft ie het zelf echt niet door dat er wat aan de hand is.

Go broke, buy a horse!!! Heb een vernieuwd profiel!

Cowgirl

Berichten: 20145
Geregistreerd: 04-03-01
Woonplaats: Vulcan

Link naar dit bericht Geplaatst: 13-12-03 17:41

Annuh moet helemaal niks aan de ponies doen, eigenlijk ook niet verzorgen en rijden.

Als de DB merkt dat er toch nog wat gedaan wordt dan vinden ze het allemaal wel okay.

m.a.w ponies half dood laten gaan want dan pas grijpt men in Boos!

De DB is al eerder geweest daar en heeft de eigenaar al advies gegeven maar zo aan Annuh te horen gebeurd er dus niks.
Voor mij een reden om de beesten in beslag te nemen en de eigenaar een flinke bekeuring te geven(maar helaas dit is nederland).

Ze kunnen beter in beslag genomen dat Annuh eventueel een dier overkoopt of dat ze gewoon een totaal ander beter huis krijgen.

anne_bento

Berichten: 6586
Geregistreerd: 08-06-02

Link naar dit bericht Geplaatst door de TopicStarter: 13-12-03 17:47

Cowgirl schreef:
Annuh moet helemaal niks aan de ponies doen, eigenlijk ook niet verzorgen en rijden.

Als de DB merkt dat er toch nog wat gedaan wordt dan vinden ze het allemaal wel okay.

m.a.w ponies half dood laten gaan want dan pas grijpt men in Boos!

De DB is al eerder geweest daar en heeft de eigenaar al advies gegeven maar zo aan Annuh te horen gebeurd er dus niks.
Voor mij een reden om de beesten in beslag te nemen en de eigenaar een flinke bekeuring te geven(maar helaas dit is nederland).

Ze kunnen beter in beslag genomen dat Annuh eventueel een dier overkoopt of dat ze gewoon een totaal ander beter huis krijgen.


maar ik ga ze nu echt niet aan hun lot overlaten en gewoon daar maar laten staan tot het nog erger word! zover zal het ook nooit komen want zodra wij niet meer komen zijn er zat meiden hier die staan te trappelen om ze te verzorgen en rijden.

de DB doet hier ook niet veel aan omdat ze er nog wel redelijk bij staan, ze hebben water en eten en eventueel onderdak en worden verzorgd.. volgens mij doet de DB alleen wat aan verwaarlosing... maar ik ben wel van plan ze toch te gaan bellen..

ilsjuh

Berichten: 1009
Geregistreerd: 10-06-03
Woonplaats: Heerhugowaard

Link naar dit bericht Geplaatst: 17-12-03 19:41

Hea...Anne...
Wat naar gaat het toch allemaal..vind het zo klote voor je...ik wil nie vervelend zijn,maar als het nog lang gaat duren ga ik de db wel mailen(nie dat dat veel zin heb,maar we kunnen het proberen)...
Sterkte wijffie..
Knuf..ilse

Ach gutWees maar niet bang, overwin dat gevoel, 't gaat niet vanzelf, ik weet precies wat je bedoeld.
Nu heb je angst, weet je niet hoe het moet. Wees maar niet bang, het komt vanzelf weer goed! Ach gut


Bokkende Fjorden Rijder #94

Amy77
Berichten: 11221
Geregistreerd: 30-10-03
Woonplaats: Op de mooiste plek in Drenthe :)

Link naar dit bericht Geplaatst: 17-12-03 23:04

dinken ze wel goed water? Zonder water kan de vacht ook slecht worden en raken ze snel uitgeput, de spieren gaan dan pijn doen etc.Soort van spierbevangeheid kan er dan vertoont worden)Als de haren wijd uit staan kunnen ze het ook koud hebben, maar denk eerder dat het komt omdat er iets ontbreekt of mis is. He jeetje wat vervelend zeg. Als je de centjes hebt, laat dan zelf een DA komen en dan een anderen dan de eigenaar heeft. Het is natuurlijk niet de bedoeling dat jij dat moet doen en de eigenaar kan of hier boos om worden of denken, ah makkelijk zo'n verzorgster, maarruh zo laten lijden is zielig.

Zelfst. werkende hoefsmid met jaren ervaring (opleiding in Zwolle gevolgd) en veel geduld. Werkzaam in provincie Drenthe, Flevoland en Z- Friesland, van mini's, belgen, hengsten, opfok, gespecialiseerd in gangenpaarden

anne_bento

Berichten: 6586
Geregistreerd: 08-06-02

Link naar dit bericht Geplaatst door de TopicStarter: 18-12-03 18:38

Kimberley77 schreef:
dinken ze wel goed water? Zonder water kan de vacht ook slecht worden en raken ze snel uitgeput, de spieren gaan dan pijn doen etc.Soort van spierbevangeheid kan er dan vertoont worden)Als de haren wijd uit staan kunnen ze het ook koud hebben, maar denk eerder dat het komt omdat er iets ontbreekt of mis is. He jeetje wat vervelend zeg. Als je de centjes hebt, laat dan zelf een DA komen en dan een anderen dan de eigenaar heeft. Het is natuurlijk niet de bedoeling dat jij dat moet doen en de eigenaar kan of hier boos om worden of denken, ah makkelijk zo'n verzorgster, maarruh zo laten lijden is zielig.


ik heb geen idee of ze genoeg drinken Verward ze staan op een heel groot land met sloten aan alle kanten waar ze uit drinken. maar ik kan me ok niet voorstellen dat ze iedere keer dat hele land overgaan om te drinken.. en meike kan al amper lopen dus die heb het helemaal moeilijk maar daar kan ik helaas niks aan doen waterbakken oid neerzetten mag ook niet..

Amy77
Berichten: 11221
Geregistreerd: 30-10-03
Woonplaats: Op de mooiste plek in Drenthe :)

Link naar dit bericht Geplaatst: 18-12-03 22:00

Jeetje wat schandalig dit te horen zeg, ook al geen waterbakken? Het is natuurlijk wel zo dat paarden gewoon uit een sloot kunnen drinken, nu ben ik zelf een pietlut en zet altijd nog een bak met water neer, overbezord, haha. Maar als ik jou was, om te beginnen zet daar aub waterbakken neer, vul ze niet te vol de eerste paar keer, want dan kunnen ze teveel water gaan drinken en ook nog eens koliek krijgen. Als je echt niet die waterbak mag neerzetten, vul dan elke dag als je komt een emmer en geef elke pony een emmer water en ook als je weer weg gaat, dan krijgen ze in ieder geval nog iets binnen. Dit is erg slecht, uitdrogen, nierfunctie stopt ermee, organen gaan kapot etc.
Meissie, bel de DB, meld dat je ondanks het niet mag van de eigenaar toch water neerzet, is een levensbehoefte en gezien de DB er niks aan doet dan doe jij het, je kan er immers niet voor bekeurd worden of wat dan ook.
Heel veel sterkte en als je wilt, PB me maar en dan wil ik best eens contact opnemen met de Dierenbescherming, niet namens jou zodat jij er geen last van krijgt. Succes!

Zelfst. werkende hoefsmid met jaren ervaring (opleiding in Zwolle gevolgd) en veel geduld. Werkzaam in provincie Drenthe, Flevoland en Z- Friesland, van mini's, belgen, hengsten, opfok, gespecialiseerd in gangenpaarden

lovebonney

Berichten: 1862
Geregistreerd: 23-06-03
Woonplaats: Warmenhuizen

Link naar dit bericht Geplaatst: 19-12-03 09:41

wat erg!!ik vind het heel knap van je dat je dit allemaal doet voor je shetties!!
Ik hoop voor je dat er snel betere tijden aan komen en sterkte met meike....

Esmeralda

Berichten: 10614
Geregistreerd: 07-11-03
Woonplaats: ridderkerk

Link naar dit bericht Geplaatst: 19-12-03 10:38

nou nou dat valt niet mee zeg, je heb gewoon de gehele verantwoording over die shetties. kan je ze zelf geen water geven uit een emmer, dan weet je in elk geval dat ze gedronken hebben als jij er bent. en als het kan koop je toch zelf een wormen kuur. als je een grote spuit koop, kan je die makelijk verdelen onder die 4. maar het blijft moeilijk hoor, jij doe je best, en je krijg geen medewerking. hou maar 1 ding voor ogen, jij doet in elk geval je best. succes en sterkte

Griendheuvels Kate onze eige Shire Topper

Llewella

Berichten: 2087
Geregistreerd: 25-01-02
Woonplaats: Alkmaar

Link naar dit bericht Geplaatst: 19-12-03 10:56

Ik vind het nog steeds ontzettend geweldig wat je voor de ponies doet!

Alleen je moet ook een beetje aan jezelf denken, dat je er niet zelf aan onderdoor gaat.
Alleen weet ik zelf ook dat je een pony moeilijk daarvoor kunt laten lijden.

Ik vind dat er gewoon iets defitiefs gedaan moet worden met de ponies, want blijkbaar verbeterd de eigenaar er uit zichzelf niets aan.
Hij heeft zijn kans hierin namelijk wel al gehad een aantal keer.

En ik denk dat hij ze dan beter kan verkopen aan een goed liefhebbend baasje of dat ze in beslag genomen moeten worden.

Want elke keer een pony laten lijden, even opknappen op dwang van de politie en vervolgens weer laten lijden is niets, het is een beetje een gebed zonder eind zoals ik het zo kan oordelen.

Als ik zelf het geld had gehad had ik het wel geweten, iig voor een goed huisje voor ze gezorgd waar ze wel de nodige medische zorg krijgen en hoefsmid wanneer dat nodig is.

Jij doet iig je opperste best qua verzorging voor de ponies en doet al meer dan er verwacht van je mag worden!

Ik ben zelf natuurlijk ook bij Meike geweest op bezoek en heb de ponies zelf gezien, dus je bent niet de enige die er komt in zekere zin, je kan en mag het altijd op mij afschuiven of als ik iets voor je kan doen kun je dat altijd vragen!

Pennymeisje van 36 jaar, jaja echt waar! En als bonus een serieuze amazone van 7 jaar :')

Llewella

Berichten: 2087
Geregistreerd: 25-01-02
Woonplaats: Alkmaar

Link naar dit bericht Geplaatst: 19-12-03 11:00

annuh"]
[quote="Kimberley77 schreef:
dinken ze wel goed water? Zonder water kan de vacht ook slecht worden en raken ze snel uitgeput, de spieren gaan dan pijn doen etc.Soort van spierbevangeheid kan er dan vertoont worden)Als de haren wijd uit staan kunnen ze het ook koud hebben, maar denk eerder dat het komt omdat er iets ontbreekt of mis is. He jeetje wat vervelend zeg. Als je de centjes hebt, laat dan zelf een DA komen en dan een anderen dan de eigenaar heeft. Het is natuurlijk niet de bedoeling dat jij dat moet doen en de eigenaar kan of hier boos om worden of denken, ah makkelijk zo'n verzorgster, maarruh zo laten lijden is zielig.


ik heb geen idee of ze genoeg drinken Verward ze staan op een heel groot land met sloten aan alle kanten waar ze uit drinken. maar ik kan me ok niet voorstellen dat ze iedere keer dat hele land overgaan om te drinken.. en meike kan al amper lopen dus die heb het helemaal moeilijk maar daar kan ik helaas niks aan doen waterbakken oid neerzetten mag ook niet..
[/quote]

Hij kan toch zelf zien dat Meike zo slecht loopt? Het minste wat hij kan doen is dan toch toestaan een waterbak neer te zetten?
Deze meneer moet eens zo hard met zijn neus op de feiten gedrukt worden want dit is gewoon ongelovelijk!
Meike zou maximaal 1 keer dat land overkunnen per dag om te drinken en dat zou een zware opgave voor haar zijn, dat kan je van een dier niet verlangen! Ze moet dan lijden om water te kunnen drinken?

Pennymeisje van 36 jaar, jaja echt waar! En als bonus een serieuze amazone van 7 jaar :')

anne_bento

Berichten: 6586
Geregistreerd: 08-06-02

Link naar dit bericht Geplaatst door de TopicStarter: 19-12-03 13:05

als wij er zijn en we ze binnen halen krijgen ze wel altijd water... want binnen staat wel een bak met water.. dus dan drinken ze in ieder geval wel!!

tjah... verder kan ik helaas niks doen

Anike

Berichten: 1781
Geregistreerd: 07-09-03

Link naar dit bericht Geplaatst: 19-12-03 19:09

Wat erg allemaal zeg..!!!
ik hoor ook van madieke dat meike zo'n schat is..!!
ik kan niks anders zeggen dan heel veel sterkte!!

Mellenie r.i.p
<3
Di Diamanti Lavorati

Cayenne
Vlinderlicht

Berichten: 83717
Geregistreerd: 08-08-03
Woonplaats: Haaren (NB)

Link naar dit bericht Geplaatst: 19-12-03 19:45

Hee,Annuh,ik had een vraagje,
Staan die pony's toevallig aan de Veenhuizerweg?

***Oeps! Onverwachte gezinsuitbreiding! Knaagkanarie nr. 24!***

"Alles van waarde is weerloos" ~Lucebert

anne_bento

Berichten: 6586
Geregistreerd: 08-06-02

Link naar dit bericht Geplaatst door de TopicStarter: 19-12-03 20:45

nee ze staan aan de middenweg in heerhugowaard..

Cayenne
Vlinderlicht

Berichten: 83717
Geregistreerd: 08-08-03
Woonplaats: Haaren (NB)

Link naar dit bericht Geplaatst: 20-12-03 15:24

annuh schreef:
nee ze staan aan de middenweg in heerhugowaard..


o,jammer,dan heb ik de verkeerde shets in mijn hoofd. Aan de veenhuizerweg staan er ook een aantal die aan jouw beschrijving voldoen.

***Oeps! Onverwachte gezinsuitbreiding! Knaagkanarie nr. 24!***

"Alles van waarde is weerloos" ~Lucebert


Wie is er online

Gebruikers op dit forum: lotteenjoy, wendytje20, Yahoo en 9 bezoekers