Bokt.nl • Sommige mensen snappen nix van paarden
Pagina 1 van de 1

Link naar dit berichtGeplaatst: 01-09-01 11:26
door Polly
Gister was ik met Polly wezen lopen, op de heenweg kwam er bij de stoplichten al een ambulance aan die de stad in ging, pol al helemaal trappelen natuurlijk. Op de terugweg kwam hij net de stad uit en ik kwam hem tegen stond ie daar met loeiende sirenes achter een vrachtwagen die niet verder kon gaat die chauffeur van die ambulance wenken dat ik er wel LANGS kan!!!!!!!
Hallo ooit een paard gezien die vlak langs een ambulance met sirene's wil?? Mijne in elk geval niet, ze ging helemaal steigeren enzo en die vent maar wenken. Ik ben maar een stukje teruggelopen tot ze weer rustig was, dat die man dat nou niet snapte dat ze bang was Boos!

Link naar dit berichtGeplaatst: 01-09-01 11:29
door assie
Stomme mensen!!!!!! Logisch dat Pol niet verder wilde. Anita schrikt al als er een papiertje wappert. Je hebt van de mensen Boos! . Volgende keer, moet je ff heel vriendelijk vragen of ie de sirene uit wil zetten *LOL* .
Nou, eh, verder niks gebeurt? Pol is niet voor de rest van haar leven bang voor sirenes?
Gr. dikke knuf voor Pol
Astrid

Link naar dit berichtGeplaatst: 01-09-01 20:23
door Polly
Ze is er gelukkig verder niet bang voor want toen ik een stukje terug was gelopen ging ze alleen maar staan kijken, hij ging daarna achteruit en ik ben erlangs gegaan later haalde hij me weer in en er was niks aan de hand.

Link naar dit berichtGeplaatst: 01-09-01 23:16
door sanderijn
ja idd heel veel mensen zijn bijster vreemd met levende wezens.alsof een p[aard een brommer of fiets of auto is wat je bestuurt.tsk.ik word al kwaad als ik al die dingen die ik meegemaakt heb aan denk!tsk.sommige mensen zou je willen Extreme duivel Extreme duivel

Link naar dit berichtGeplaatst: 02-09-01 23:50
door Sterre
Weet je wat ook "leuk" is : als je een stuk over de weg moet, aan je rechterkant niet meer dan een vangrail hebt en dan aan de linker kant een vrachtwagen voorbij dendert met een krappe 100 km/h. Zo dichtbij dat je ┬┤em aan kan raken. En dat, terwijl die man op de andere weghelft alle plaats van de wereld heeft! Daar zakt toch je broek van af???!
Daarna ben je alleen nog veel blijer met je paard, dat weer eens bewezen heeft, een echte levensverzekering te zijn Cool !

Link naar dit berichtGeplaatst: 02-09-01 23:52
door ikke
De politieopleiding doen met je paard, sireneproof zijn is een van de eisen. Meer weten? De NVVR organiseerd soms een cursus samen met de opleiding van de politie.

Link naar dit berichtGeplaatst: 03-09-01 10:18
door Desiree
Ik heb hier een tijdje terug onder paardenpraat eenzelfde iets over geschreven, titel: "en plotseling snapten mensen niets meer van paarden". Als je dat leest, zakt je broek ook af. Dus breek me de bek niet open!