Bokt.nl • Liberty show gewonnen "Arabian Diamond Trophy"
Pagina 1 van de 2

Liberty show gewonnen "Arabian Diamond Trophy"

Link naar dit berichtGeplaatst: 31-08-03 20:18
door jeanneke
Hallo,

Vandaag ben ik in Sint Eloois Winkel 1ste geworden met onze hengst Gloire d'Eversam. Ik heb er deelgenomen aan de D-show (voor amateur voorbrengers, er mogen geen professionele trainers in de ring). Gloire toonde zich, zoals altijd Haha! , van zijn beste kant. Hij draafde de hele showring rond alsof er zijn leven vanaf hing. Door de speakers klonk dat de jury unaniem beslist had dat onze Gloire kampioen werd. Wat zijn we weer trots op "onze jongen" Tong uitsteken Tong uitsteken Foto's volgen nog.

groetjes Janna OK dan! OK dan!

Link naar dit berichtGeplaatst: 31-08-03 20:21
door Faas
Gefeliciteerd hoor. Hardstikke goede prestatie. Jammer dat de foto's in je profiel het niet doen.

Link naar dit berichtGeplaatst: 31-08-03 20:27
door Let_be
Whaaah COOL!

Link naar dit berichtGeplaatst: 01-09-03 17:15
door faiz
Goed zeg, gefeliciteerd!

Link naar dit berichtGeplaatst: 01-09-03 17:23
door SpiedSkeet
Gefeliciteerd! wel jammer dat je er nog geen foto's bij hebt staan! Zou ik graag willen zien

Link naar dit berichtGeplaatst: 01-09-03 17:25
door Whild
Leo_American schreef:
Gefeliciteerd! wel jammer dat je er nog geen foto's bij hebt staan! Zou ik graag willen zien

jah ik ook Lachen
wel goed hoor, gefeliciteerd! OK dan!

Link naar dit berichtGeplaatst: 01-09-03 17:37
door djangogirl
gefeliciteerd *LOL* ik w8 op de foto's!!! Kwijl

Link naar dit berichtGeplaatst: 01-09-03 19:53
door Emme
PROFICIAT!!!!

Gloire toonde zich inderdaad schitterend (Ik was degene die eigenlijk voor Gloire zijn muziekje ging zorgen... I'm sorry again)! Jullie mogen terecht trots op hem zijn, want ik kreeg kippevel toen ik hem bezigzag!

Sigrid heeft in ieder geval voor een heleboel foto's gezorgd en aangezien Gloire één van haar lievelingen is (Is vroeger nog eigenaar geweest van zijn volle broer Jaro d' Eversam) zal ze wel heel wat foto's van hem hebben genomen!

Wat vond je van de show op zich? Het was een lastige week geweest, was even heel erg stressy (daardoor k3 vergeten Lachen), maar in de namiddag verliep alles redelijk dacht ik!

Groetjes, Emxx

Link naar dit berichtGeplaatst: 02-09-03 10:51
door jeanneke
Prachtige show Emme!!!!!! Ik kan me voorstellen dat zo een show organiseren niet makkelijk is, maar jullie hebben dat heel goed gedaan, hopelijk komt er een vervolg volgend jaar, zijn we zeker terug van de partij en brengen we misschien wat meer paardjes mee . Sigrid heeft inderdaad veel foto's genomen van haar lieveling, de fotograaf van dienst, Jan Kan, echter ook. De foto's zullen te zien zijn op www.jankan.nl

Ik was al eens tervoren gaan kijken in je profiel, zo op jullie site gaan kijken en ik meende je wel te herkennen van op sommige foto's maar ik wist het niet zeker dus heb ik zondag dan maar wijselijk mijn mond gehouden Schijnheilig Gloire heeft het zonder zijn muziek ook geweldig gedaan dus no problem hoor Cheese! Het was het hoesje van K3, maar de cd was echter van "Vanessa Mae" die vioolvirtuose. Ons eerste gedacht was K3 met "Olla lélé", lekker ritme en wat ambiance, maarwe vroegen ons af of dat wel in goede aarde zou vallen dus maar een viool met lichte beat en veel ritme Haha! Haha! .

Daar ik altijd problemen heb met m'n oploadsite, zal ik een berichtje typen hieronder om te laten weten wanneer Gloire zijn foto's op de site staan van Jan Kan.


groetjes Janna

Link naar dit berichtGeplaatst: 02-09-03 11:01
door Jennygirl
Wat goed zeg! OK dan!
13 September gaan Franca en ik met Cheyenne naar een arabieren keuring. Ik ga haar dan voorbrengen.
Ik hoop dat ze net zo braaf is als Gloire.

Link naar dit berichtGeplaatst: 02-09-03 11:05
door jeanneke
Veel succes Jennygirl!! Heb gewoon vertrouwen in je paardje en doe gewoon je ding!

groetjes Janna

Link naar dit berichtGeplaatst: 02-09-03 13:45
door zilverster
gefelciteerd

jennygirl: veel sucses met Cheyenne

Link naar dit berichtGeplaatst: 02-09-03 23:31
door Franca
Hee wat leuk Janna! Gloire is gewoon ook een prachtige hengst en het mooie aan de liberty is dat de bewegingen vaak heel mooi uitkomen! Gefeliciteerd hoor *LOL* Dekt Gloire ook?

Link naar dit berichtGeplaatst: 03-09-03 10:27
door jeanneke
Gloire dekt zeker en vast, maar voor ons is Gloire in de eerste plaats onze grote knuffelbeer en het rijpaard van mijn moeder Lachen De veulentjes die van Gloire rondlopen op deze planeet zijn allen mooi getypeerd, hebben zeer goed gangwerk (zie liberty Haha! ), zijn van een grote maat, maar wat voor ons van het grootste belang is: hebben een gouden karakter!!!!! Zondag op de show hoorde je in de stallen gebonk, getier en geroep van andere hengsten, Gloire stond rustig zijn hooi op te eten en was even rustig en vriendelijk als altijd. Op het moment dat hij zich dan wel moest laten zien, in de ring, deed hij het dan op zijn best. Volgens mij is dit de droomhengst van iedereen, zeer vriendelijk en rustig maar als het moet wel het onderste uit de kan halen. Indien je foto's van zijn veulentjes wil zien, wil ik ze gerust doormailen, uploaden heb ik effe zo gelaten, kan geen uploadsite meer zien Verward Verward

wil je meer info over Gloire vraag maar hoor
groetjes Janna

Link naar dit berichtGeplaatst: 03-09-03 18:52
door Emme
Janna, Ik wil wel graag eens zien wat Gloire voortbrengt van veulens als het mogelijk is! Zelf hebben we thuis ook een Warandes Pascha dochter staan, en ik ben wel benieuwd naar enkele van haar verre familieleden!
Weet je dat Carline (mijn nicht) vroeger zelf op het punt heeft gestaan om Gloire te kopen? Gelukkig voor jullie is dat niet doorgegaan Lachen!!!
Ik heb gehoord dat Gloire volgend jaar bij Tom en Glenn op training gaat? Klopt dat?! Ik ben heel erg benieuwd wat voor tophengst (die hij eigenlijk al is) ze van hem zullen maken! You want to mail me some pics? EmmelySchelpe@pandora.be! Thx in advance!

Emx

Link naar dit berichtGeplaatst: 04-09-03 00:25
door Franca
Ik zou graag wat foto's van Gloire willen zien; in je profiel doen ze het niet. Dus als je ze wilt sturen....mijn email is yen5577@hotmail.com
Ik heb nog geen idee wat voor hengst het beste op mijn merrie Yen zou passen....na de keuring weet ik meer. Dan kan ik wat gerichter gaan zoeken naar een geschikte hengst.

Link naar dit berichtGeplaatst: 04-09-03 09:43
door jeanneke
Hallo Emme,

Wij zijn er inderdaad goed over aan het nadenken dat wij Gloire volgend jaar is niet een maandje in training gaan zetten bij Tom en Glenn, ons 2jarig hengstje staat er nu en hij doet het daar zeeeeeer goed. Inderdaad een geluk dat jullie Gloire niet gekocht hebben, waren wij nu niet de trotse eigenaars Knipoog Knipoog
Ik zend jou wat foto's door van Gloire en zijn kinderen, zou je er een paar bij dit berichtje willen plaatsen aub Bloos! ?

Haha! groetjes Janna

Hallo Franca,

Hetzelfde mailtje met foto's zal ik ook jou richting zenden Haha! Veel succes op de keuring met Yen!!!!!!

Link naar dit berichtGeplaatst: 04-09-03 11:27
door Franca
Dank je wel Janna! *LOL*

Link naar dit berichtGeplaatst: 05-09-03 10:49
door jeanneke
Ben bij jou eens gaan piepen Emme welke uploadsite je gebruikt, ben ik bij msn-groups terechtgekomen, en wonder boven wonder, het werkt!!! Hier dus wat foto's van de show. Voor Gloire zijn kindjes verwijs ik graag naar lol met je knol, ik ga daareen nieuw berichtje openen.

groetjes Janna

Effe mooi staan voor de jury Haha!

Afbeelding

Dat mooi blijven staan mocht wel niet te lang duren Cool Cool

Afbeelding

Ik kan lekker lopen...... Cheese! Cheese!

Afbeelding

terug effe braaf zijn nu... Schijnheilig Schijnheilig

Afbeelding

Link naar dit berichtGeplaatst: 05-09-03 11:19
door AnneOmie
Wat een kanjer joh en wat kan hij mooi lopen Wat een knapperd Lovers

Link naar dit berichtGeplaatst: 05-09-03 11:35
door yourangel
gefeliciteerd OK dan! ! tis echt een heeel mooi beessie !!

Link naar dit berichtGeplaatst: 05-09-03 12:39
door Arabsrulezz
Super mooie Arab.

Wel een reus of ?

Link naar dit berichtGeplaatst: 05-09-03 12:40
door Arabsrulezz
Super mooie Arab.

Wel een reus of ?

Link naar dit berichtGeplaatst: 05-09-03 13:06
door isioma
dat is een felicitatie waard !

Link naar dit berichtGeplaatst: 05-09-03 18:59
door Franca
Zo Janna, wat een prachtig beest zeg!!! *LOL* Hij beweegt errrug mooi, prachtig. Mooie uitstraling en een mooie maat !! Ik ga snel bij zijn kids kijken in LK!