Sanne en haar veulen...

Moderators: RianneH, Neonlight, Nadia, Lous, LindyH, balance

Antwoord op onderwerpPlaats een reactie
 
 
Dorine
The one and only

Berichten: 4131
Geregistreerd: 09-01-01
Woonplaats: Zevenaar

Link naar dit bericht Geplaatst door de TopicStarter: 24-07-01 12:22

Hoi!
Gisteravond was ik bij de boerderij van de eigenaar. Op het moment staan daar alleen Sanne en het veulen, de rest staat in de grotere huurwei aan de andere kant van het dorp.
Ik ging eens uitgebreid kennis maken met Sanne, lekker poetsen, knuffelen, heerlijk. Onverwacht kwam ook nog het meisje dat daar al Sanne verzorgde, schijnbaar blijft die nog, maar we konden het wel goed vinden samen.
Ik heb gevraagd of ze mijn telefoonnummer wilde, dan konden we een keer samen een buitenrit maken op Sanne en Rosanne!
Ze vertelde me dat, voordat de eigenaar Sanne had, hij eerst een andere fries had, maar die was een beetje gek in de kop, zo formuleerde ze het.
Tijdens een buitenrit raakte hij een keer totaal overstuur en toen kreeg ze een ongeluk met hem. Ze had geen cap op, zware hersenschudding en nog iets gebroken enzo, dus ze zei dat ze soms nog wel wat bang was.
Maar Sanne was errug lief en superverkeersmak dus. Totaal anders, en daar had ze al een keer of drie op gereden. Niet zo vaak dus, dacht ik.
Ze had maar 1x met haar kunnen lessen, toen kwam het veulen al. Sindsdien is ze niet meer geweest, want als er veulens zijn 'kun je niks met ze doen'. Oh? Ik vind van wel hoor. Poetsen, wei en stal uitmesten, de andere pony's leren meelopen aan halster (Safron en Erin kunnen letterlijk niets, daar heeft ze dus ook nooit iets mee gedaan?). Maar goed. Ze vindt het veulen van Rosanne, de ingereden pony, errug mooi, dus misschien dat ze kan helpen die op te voeden?
Ze is verhuisd en moet nu met trein of bus naar haar ouders en daar met de fiets nog een stukje naar de paardjes toe, en dus zal ze niet vaak meer kunnen komen. Maar als ze kan, dan is het doordeweeks overdag vanwege haar werk, zei ze.
Ik vind dit geweldig, die tijden zit ik er ook graag, en dan kunnen we samen met Sanne en Rosanne een buitenrit maken! Gaaf hoor.
Hopelijk helpt ze mij met het beleren van de veulens. Moeten we wel eerst kleine halstertjes hebben enzo... Wordt nog aardig wat werk!
Met de eigenaar heb ik afgesproken dat we donderdagavond met Sanne naar de binnenbak rijden, en dat ik dan ff erop ga, wat stap draf galop, kijken of het goed gaat. Ik ben zeer benieuwd hoe ze is!
Groetjes, Dorine.


Ineke2

Berichten: 22464
Geregistreerd: 09-01-01
Woonplaats: Rotterdam

Link naar dit bericht Geplaatst: 24-07-01 13:06

Wat leuk zeg dat er af en toe nog een meisje waar je kleine dingetjes samen mee kan doen en bovendien is het gezelliger als in je eentje Party!!

Wel vreemd dat je 'niks met ze kunt doen als er veulens zijn' Dan zou ik juist NOG meer komen!! Lekker knuffelen en tutten met die kleintjes Lovers Lovers
heerlijk lijkt mij dat!!

Veel plezier donderdag met rijden!

Spoiler:
nieuwsgierig aagje ;)
[o]

ingrid

Berichten: 3284
Geregistreerd: 19-05-01
Woonplaats: zevenaar

Link naar dit bericht Geplaatst: 24-07-01 13:46

hey

heel veel succes donderdag met het rijden he
enne leuk dat er nog iemand is maar je wel goed mee kan opschieten is altijd leuker dan in je eentje

axeltje en ik hebben een blond-IQ Haha!
queen, rust zacht


Antwoord op onderwerpPlaats een reactie

Wie is er online

Gebruikers op dit forum: Blijheid, ChanelR, ElCid, idion, janineskolla, Nikkii026, Prrrr, StalDuijndam, troi, Vagabondo, Yontheke en 19 bezoekers