Ook lekker gereden

Moderators: RianneH, Neonlight, Nadia, Lous, LindyH, balance

Antwoord op onderwerpPlaats een reactie
 
 
Manon 2

Berichten: 2726
Geregistreerd: 09-01-01

Link naar dit bericht Geplaatst door de TopicStarter: 16-01-01 22:47

ik ben zo Lachen Lachen blij, ik ben echt blij. Ik heb vandaag het lekkerst gereden sinds ik Bolivia heb.
Ze kwam redelijk naar beneden, haar tempo was te controleren met de buitenteugel en ik heb haar voor het eerst in galop durven laten gaan.
Ik hield altijd erg in in galop want ze gaat behoorlijk hard (nu dus ook)maar ik wilde toch eens weten wat ze zou doen. Nou ze bleef dus netjes op de hoefslag, ze ging wel hard maar was makkelijk terug te halen en ik zat echt veel lekkerder, misschien omdat ze meer ontspannen liep (omdat ik niet zat te trekken???).
Ik ben echt blij.


Heike
Mede-oprichtster

Berichten: 17803
Geregistreerd: 09-01-01
Woonplaats: Gemert

Link naar dit bericht Geplaatst: 16-01-01 23:32

ik denk dat ze lekkerder liepomdat ze meer ontspannen was, daardoor zat je lekkerder en ontspande natuurlijk ook. Waardoor zij natuurlijk geen spanning voelde. Het is een cirkeltje

Julius ging altijd harder als ik aan e teugels trok. Maar ja hij ging harder en dat wilde ik niet. Dus hing ik aan de teugels. Compleet averechts. Tot dat ik durfde ontspannen en hij dus ook.

We gingen nog steeds hard maar wel gecontroleerd. En toen pas leerde hij langzamer te gaan. Maar ja het is dus heel logisch dat je aan de teugels trekt.

Heike

Antwoord op onderwerpPlaats een reactie

Wie is er online

Gebruikers op dit forum: _Anke_, BarbaravdW, Chanel_Spies, Cilli96, Fauchon, fedjeraketje, flavlip, fohadie, Hannepan, JoukjeV, lalala_20, MariskaFally, melissa_93, Veriye, xzodiena en 21 bezoekers