Bokt.nl • atos stuk dikker dan vorig jaar,tweeling?
Pagina 1 van de 1

atos stuk dikker dan vorig jaar,tweeling?

Link naar dit berichtGeplaatst: 31-03-03 09:43
door paulanda
We vonden dat atos vorig jaar al zo dik was en kwam ook een erg groot veulen uit,maar ze lijkt nu nog wel een stuk dikker,toen ze dit jaar na de inseminatie gescant werd,kon hij niet met zeker heid zeggen dat het er niet 2 waren,atos heeft dat namelijk al meerdere keren gehad en gelukkig steeds op tijd gezien en weggehaald.
Dus ze is al nog een extra keer gescand paar weken erna,wel door iemand anders maar zelfde kliniek zeg maar en volgens hem was het er maar 1.
Ze moet pas eind mei.
Dus laten we dat dan maar hopen,nu is het toch te laat om nog iets te doen,gewoon maar hopen dat ze een joekel van een veulen heeft! Koe Haha!

Link naar dit berichtGeplaatst: 31-03-03 18:35
door Tancreda4
Mijn merrie is ook abnormaal dik. Veel dikker dan de afgelopen jaren. Ook merk ik dat ze er meer last van heeft (dikke benen, en harstikke sloom). Nu ben ik ook bang voor een tweeling, maar een scan zal niet bij haar worden gemaakt. Afwachten maar, en idd hopen dat het gewoon een joekel van een veulen is!!

Link naar dit berichtGeplaatst: 31-03-03 20:03
door Anoniem
Het zal niet de eerste tweeling van het jaar zijn, ik hoor veel verhalen over tweelingen dit jaar!

Link naar dit berichtGeplaatst: 01-04-03 11:17
door Jurga
Zo zat ik dus ook al, maar ik denk dat het wel mee zal vallen. Die van mij had ook twee eicellen rijp, maar is steeds gescant op een veulen.

Link naar dit berichtGeplaatst: 01-04-03 12:02
door sonjabelgium
Het is niet het eerste veulen schrijf je zelf, vaak is het zo dat de merrie de eerste paar drachten nog vrij strak "zit" en dus minder haar dracht gaat tonen dan eens ze diverse veulens heeft gehad. Als je twijfelt probeer dan bij de bevalling te zijn dat je kan ingrijpen als het fout zou gaan.