lucky is gevangen

Moderators: RianneH, Neonlight, Nadia, Lous, LindyH, balance

Antwoord op onderwerpPlaats een reactie
 
 

ninaricci85
Berichten: 12266
Geregistreerd: 02-02-01

Link naar dit bericht Geplaatst door de TopicStarter: 14-06-01 17:10

Haha! ik ben zo blij. ik heb het idee van de kraal toegepas omdat er daar inhet land een muur staat van een tuindersschuur en daar recht tegen over een aantal hoge palen. ik heb toen een emmer biks bij die muur gezet en aan 1 kant alvast een heken om de palen mijn longeerlijn. zodra hij naar de emer si gelopen heb ik de longeerlijn dichtgesloten om het hek en hem zo gevangen. en towen kwam het spannende moment. 2 km verder op moest hij op stal. dus met een half wilde pony 2 km over een weg met trekkers en vracht wagens. ik heb de longeerlijn over zijn neus gedaan voor de zekerheid want hij is nog al sterk. hij was wel wat opgewonden, vooral toen hij lags een alnd met koeien moest... die wilde hij wel even dekken Haha! Verward wat zou je daar uit krijgen?? ....een palf (kruising tussen koe en pony) Haha! vanaovnd ga ik hem nog eenmaal heerlijk verwennen. met al die spullentjes die ik voor hem heb gehad die ik nog over heb. en dan zal ik nog een foto maken als afscheid en die ook hier neerzetten...... knul ik zal je missen. ook al was je maar zo kort van mij... toch raakt het je. een pony die je halfdood op stal haalt en na een aantal maanden weer weg moet doen. maar hij ziet er fantastisch uit. en dat was mijn doel. ik hou jullie op de hoogte.


ninaricci85
Berichten: 12266
Geregistreerd: 02-02-01

Link naar dit bericht Geplaatst door de TopicStarter: 14-06-01 17:11

uhh sorry voor alle taal fouten. komt door het snelle typen. hoop dat jullie het kunnen lezen.

ninaricci85
Berichten: 12266
Geregistreerd: 02-02-01

Link naar dit bericht Geplaatst door de TopicStarter: 14-06-01 19:08

lucky komt bij mensen in friesland. als je wilt zien waa kijk dan op http://www.spaansewaterhond.nl. vanavond gaat hij nog ff in bad en dan is hij klaar voor vertrke. zal de arme schat wel missen.hij is zooooo mooi geworden. zucht... was ie maar een merrie dan had ik hem nog beleerd(met het buurmeisje erop) en had ik hem zeker nog wel een jaartje langer kunnen houden. nou ja ik denk dat het wel goed is zo.


Antwoord op onderwerpPlaats een reactie

Wie is er online

Gebruikers op dit forum: Dunkeedoo, Eefjahh, Hannepan, Kaus, mayadeby, moorcats, Petra_O, rien10, Sophie_vds, Tango1979, xLes en 31 bezoekers