wat als je blijft volhouden?

Moderators: RianneH, Neonlight, Nadia, Lous, LindyH, balance

Antwoord op onderwerpPlaats een reactie
 
 

Merel Blom

Berichten: 1317
Geregistreerd: 21-05-01

Link naar dit bericht Geplaatst: 25-09-02 19:46

Ik vind eigenlijk dat jhe het alle twee moet doen.. Ik zeg allen 1 ding: als je een paard hebt dat echt helemaal flipt in de dressuur, zal zich niet als een ster in dressuur ontwikkelen. Ik heb zelf zo'n pony gehad, en je dacht hem voor elkaar te hebben, maar als ie in de ring kwam, flipte hij.. Dat krijg je gewoon niet meer voor elkaar op een bepaalde leeftijd.. Dus ik zou niet specialiseren, maar beide blijven doen..

Haha!


Merel Blom

Berichten: 1317
Geregistreerd: 21-05-01

Link naar dit bericht Geplaatst: 26-09-02 14:18

Laura schreef:
Gedraag jij je anders als je de ring in rijdt? Wordt jij zenuwachtig of verkramp je? Let daar ook goed op, misschien werkt dat door op je paard. Als het a.s. zondag nou niet gaat, ga dan gewoon thuis even lekker bezig. Niet doordouwen als het niet lukt, dan zal jij er alleen maar gefrustreerder op gaan zitten en daar wordt de ervaring voor je paard niet beter op. Ik ben benieuwd, laat je weten hoe het is gegaan?


Ik zal je vertellen wat er bij mij was: op een bepaald moment maakten de hoeveelheid punten me echt niet meer uit, als ik maar fijn had gereden en hij rustig was. Ik zat te lachen op mijn pony als ie ging flippen, alleen maar omdat ik het als oefening zag.. Hielp ook echt niet. Het punt bij mijn pony was dat hij alle oefeningen PERSE op een bepaald moment moest doen, en niet eerst nog wat voltes kon draaien.. Dat moeten werd ie zo onwijs gespannen van.. En later wist hij dat dat dus de moeilijke opdracht was, het achter elkaar doen.. Nou, hij ging zo onwijs flippen.. En echt: bij een oudere pony krijg je dat er niet meer uit... Toen moest ik begin dit jaar met die pony voor de EK selectie ook starten, had er geen belang bij, want had 3 pony's voor die selectie lopen. Toen ging ie zooo ontzettend flippen, terwijl ik echt alles goed had gedaan, gelongeerd en alles, ontspannen zitten enz. Toen gign ie flippen. Ik ben er na dit afgestapt en ermee gestopt.. Hijs pringt nu, en is veel blijer, ik ook.. De trainings uren die erin zaten wogen niet op tegen zijn prestaties..

Haha!

Merel Blom

Berichten: 1317
Geregistreerd: 21-05-01

Link naar dit bericht Geplaatst: 26-09-02 18:33

,

Yep, was zelfs op westrijden gewoon berucht he Haha!

Nou ja: heb het vier jaar geprobeerd, Ben er Z springen en Z SGW mee geworden.. Alleen het Z dressuur niet gehaald Pling

Haha!

Merel Blom

Berichten: 1317
Geregistreerd: 21-05-01

Link naar dit bericht Geplaatst: 30-09-02 12:40

gomir schreef:
Ik wist ook meteen over welk beestje je het had *LOL* En ik woon niet eens in de buurt...Haha!

Heb zelf ook een paard dat heel erg gestressd wordt in de baan(en ik echt niet!) en als ik dan een volte rijdt is het weer even goed(en dan rijdt ik pas B met hem. Dat wordt alleen niet zo gewaardeerd...Haha!
(als er witte hekjes staan is het helemaal een ramp, dan moet ik hem elke hoek echt uittrekken anders springt hij...Bloos


Haha, hij is berucht vrees ik Haha! Haha!

Wel super van je wedstrijd!

Haha!


Antwoord op onderwerpPlaats een reactie

Wie is er online

Gebruikers op dit forum: GoogleAdsense en 12 bezoekers