wat vinde jullie???

Moderators: RianneH, Neonlight, Nadia, Lous, LindyH, balance

Antwoord op onderwerpPlaats een reactie
 
 
ninaricci85
Berichten: 12266
Geregistreerd: 02-02-01

Link naar dit bericht Geplaatst door de TopicStarter: 28-05-01 13:32

ik heb een nieuwe trailer besteld omdat ik eigenlijk teweedehands een beetje te duur vond in vergelijking met nieuw. dit is op basis van huurkoop en de trailer is volledig verzekerd tegen diefstal en schade. (al risk dus) het is een atec olympialine met alle gemakken. nu is mijn idee omdat zon trailer toch vaak stilstaat om hem ook voor de verhuur te gebruiken. hij is volledig verzekerd alleen moet je kleine schade dus zelf betalen. ik wil dan dus een contract opstellen die de mensen tekenen waarin word verklaard dat ze een trailer hebben gehuurd die bij aanvang van de verhuur aan die mensen in goede staat verkeerde en geen schade had.en ze moeten ook borg betalen zodat als ze bijv een knipperlicht kapot rijden dat van het borg bedrag word afgetrokken. ik probeer zo eigenlijk om mijn investering een beetje terug te verdienen maar ik twijfel of het verstandig is. op zich, hij is verzekerd, ze betalen borg en moeten een legitimatie achterlaten die ze terugkrijgen bij terug brengen van de trailer. maar toch.. zou het kunnen?? doet iemand dit ook weleens en wat reken je voor de huur???ik heb nog niet beslist (wel over de aankoop, maar over het verhuren)omdat ik eerst wat meningen wil horen van anderen


ninaricci85
Berichten: 12266
Geregistreerd: 02-02-01

Link naar dit bericht Geplaatst door de TopicStarter: 28-05-01 13:51

tja ik kan me dat dus voorstellen. alleen is mijn trailer nieuw en ik wil er wel iets meer voor rekenen want huren kost hier in de buurt ook 100,- pd. dus ik dacht rond de 65,- en de tweede dag bijv 50,- maar dit is wel een nieuwe trailer en ik vind het wel eng want ik moet er ook elke maand voor afbetalen.ik ben wel verzekerd maar ja..

ninaricci85
Berichten: 12266
Geregistreerd: 02-02-01

Link naar dit bericht Geplaatst door de TopicStarter: 28-05-01 14:29

tja kijk.. Ech nodig heb ik het niet. maar om nou te zeggen dat ik het benodigde geld zo ff heb liggen.. dus daarom is dit een oplossing. maar zolang het paard niets echt onbruikbaar kapot maakt vind ik het niet erg. anders word het als er bijv een gat in het polyester word geschopt of er een achterlicht kapot gereden is. ik vind het wel gaaf!!! mijn eigen trailer en nog zon mooie ook. ben er wel trots op. moet er ook wel zelf voor werken want mijn mannetje betaald niks eraan. (ok dank zij hem krijg ik wel de btw terug scheelt toch 2500,-)


ninaricci85
Berichten: 12266
Geregistreerd: 02-02-01

Link naar dit bericht Geplaatst door de TopicStarter: 28-05-01 15:38

ik ben alrisk verzekerd zolang de betalingstermijn loopt. dus dat zit al bij het maandbedrag in!! lekker makkelijk. en daarna kan ik de trailerverzekering gewoon overnemen zonder dat het me poliskosten kost. hier kost het huren wel 75,- tot zelfs 100,- pd. ik dacht dus rond de 50,- te gaan zitten. dan huren ze hem graag denk ik. maar zelf rijd ik ook erg veel met pony's heen en weer dus er word optimaal gebruik van gemaakt. ik vind het echt wel gaaf. heb hier altijd al van gedroomd. een witte polyester trailer. helemaal nieuw. en straks de opschrift stal serena op de zijkant.

ninaricci85
Berichten: 12266
Geregistreerd: 02-02-01

Link naar dit bericht Geplaatst door de TopicStarter: 28-05-01 17:23

heb jij ook de olympialine??? en hoe bevalt de atec?? ik heb hem besteld en over 3 weken is hij bij me binnen. hoe doe jij het dan als ie gejat word?? of bij schade??? wat voor kleur heb jij???? heb je het nieuwe model met de mooie kap??C:Mijn documenten. dit is die van mij. ben er erg blij mee. nou nog zien of ie fijn is. hij is helemaal compleet met rubber gietvloer en rubber op de klep. heerlijk mijn eigen trtailer!! en het speciale van deze trailer is dat het een 1 3/4 paards is dus er komt een schot in voor 2 pony's. echt ideaal.

ninaricci85
Berichten: 12266
Geregistreerd: 02-02-01

Link naar dit bericht Geplaatst door de TopicStarter: 29-05-01 17:50

ik heb dus de polyester uitvoering met de nieuwe model kap die in jouw foto staat.
ook de automatische oprolzeil en de rubber mat en rubber gietvloer. ik heb de maat 1.40. breed zodat er een schot tussen kan voor 2 pony's. hoe breed is de jouwe?


Antwoord op onderwerpPlaats een reactie

Wie is er online

Gebruikers op dit forum: brenda36, egnie, Gimme_Joy, GoogleAdsense, Isabel_k, kimmetje26, Nickietje, Nynkster, Shari_Becker, Steeph, Urbiezira, Vagabondo, xDorientj en 14 bezoekers