manege van loon

Moderators: RianneH, Neonlight, Nadia, Lous, LindyH, balance

Antwoord op onderwerpPlaats een reactie
 
 
jacqueline

Berichten: 5549
Geregistreerd: 19-01-01
Woonplaats: apeldoorn

Link naar dit bericht Geplaatst: 18-02-01 17:35

Nou inderdaad lekker zooitje kan me voorstellen dat je daar nooit meer naar toe gaat........jeetje nog een geluk dat er geen ongelukken zijn gebeurt!!!!

Was al benieuwd naar het verhaal en ik heb het vol ongeloof zitten lezen.......jeetje wat een raar zooitje daar.......maar ja het is natuurlijk wel jammer want je verheugt je erop en dan valt het zo tegen!!!!

Nou ik ben ook ooit eens bij zo'n zooitje wezen rijden en dat was ook 1 keer en nooit meer......maar die manege of wat het dan ook was is door de dierenbescherming gesloten....dat was echt helemaal te erg voor woorden.

Jacquelinejacqueline

Berichten: 5549
Geregistreerd: 19-01-01
Woonplaats: apeldoorn

Link naar dit bericht Geplaatst: 19-02-01 18:18

Die (manege) was in ede.....weet niet meer hoe het heten want het is al een aantal jaren geleden.......die paarden werden gewoon de hele dag meegegeven aan mensen en er werd ook niet gevraagt of je kon rijden...de stallen daar liep het water zo naar binnen (nou ja stallen het waren half in elkaar gezakte schuren)paarden stonden bezweet op stal en er werden zelfs zieke paarden meegegeven en vooral kreupele paarden (gewoon te erg voor woorden)....er stond zelfs een paard die had van die gezwellen aan zijn hals (volgens mij heet dat droes) zelfs daar werd gewoon op gereden, en die pony/paarden die kreupel waren die werden gewoon met de zweep weggeslagen......echt heel erg.
Ik heb in ieder geval gehoort dat dat daar is gesloten door de dierenbescherming (gehoort) want ik ben daar nooit meer geweest.
Jaren later zijn we er nog eens langs gereden en toen zat het er inderdaad niet meer.

Jacqueline

Antwoord op onderwerpPlaats een reactie

Wie is er online

Gebruikers op dit forum: AAAPony, Arlette1991, Googlebot, k_m, kikkerdril4, liiza, Linsey_X, naomivl, xJurdyWonanx en 10 bezoekers