paard in de sloot+ brandweer erbij

Moderators: RianneH, Neonlight, Nadia, Lous, LindyH, balance

Antwoord op onderwerpPlaats een reactie
 
 
Rivendell

Berichten: 5502
Geregistreerd: 04-03-02
Woonplaats: Emmen

paard in de sloot+ brandweer erbij

Link naar dit bericht Geplaatst door de TopicStarter: 06-06-02 19:53

Kom ik vanmiddag in het land bij de paardjes, zie ik 2 van mijn buurmannen en een vriend van mij bij de sloot staan kijken. Ik loop verder en zie mijn 2 jarige Welsh K hengst Winston in de sloot liggen. Hij zat tot zijn oren aan toe in de prut. Mijn buurmannen hadden geprobeerd hem eruit te trekken, maar dat lukte niet. Toen maar de trekker gehaald. Ook dat lukte niet, omdat zijn voorbenen in de kant verzakt waren. Als we nu te hard gingen trekken kon hij zijn benen breken.
Hij was inmiddels doodmoe en liet zijn kop steeds meer hangen. Toen ben ik erin gesprongen (gatver, bagger overal Huilen )en kon zo zijn hoofd boven water houden. Hij was ontzettend aan het roggelen, dus hij had duidelijk een hoop water binnen gekregen.
Uiteindelijk hebben we de brandweer gebeld en die kwamen met 6 mannen en een duiker. Zij hebben hem eruit gekregen.
Hij wilde eerst niet staan en ademde heel zwaar. Na een minuut of 10 kregen we hem overeind en ben ik met hem gaan lopen. Iedereen lachen, want ten eerste zagen we er niet uit met al die bagger en Winston liep alsof hij dronken was. Knipoog
Toen moesten we nog een heel stuk lopen tot de stal (waarbij Win nog eens leuk op mijn blote voet ging staan) Lips are sealed
We hebben de veearts gebeld en die heeft hem anti biotica gegeven. Morgen en zaterdag moet ik hem ook nog spuiten. Hij had dus idd wat water in zijn luchtpijp, zijn longen waren aardig schoon. Verder mankeert hij gelukkig niets.
We moeten nu opletten dat hij niet gaat hoesten, wat dat kan duiden op een longontsteking. Hij staat nu heel zielig in zijn uppie binnen Verdrietig , want de rest van de paarden loopt buiten.
Maar goed, alles is in orde en we zijn allebei weer schoon (heb een half uur moeten douchen voor de bagger lucht uit mijn haar was).
Winston wordt nu door iedereen in de watten gelegd en dat bevalt hem geloof ik wel.

Welsh Ponies en allerlei soorten kippenRivendell

Berichten: 5502
Geregistreerd: 04-03-02
Woonplaats: Emmen

Link naar dit bericht Geplaatst door de TopicStarter: 12-06-02 20:47

Alles is weer goed. Hij loopt weer in het land. Nu hopen dat ie slim genoeg is om er niet nog eens in te donderen.

Welsh Ponies en allerlei soorten kippen

Antwoord op onderwerpPlaats een reactie

Wie is er online

Gebruikers op dit forum: GoogleAdsense, horzlover, Oedi, Vagabondo en 12 bezoekers