Dira is verkocht

Moderators: RianneH, Neonlight, Nadia, Lous, LindyH, balance

Antwoord op onderwerpPlaats een reactie
 
 

Cody

Berichten: 20725
Geregistreerd: 20-04-01
Woonplaats: Grolloo

Dira is verkocht

Link naar dit bericht Geplaatst door de TopicStarter: 28-04-02 18:17

aan een 13-jarig meisje. De ouders kwamen aanvankelijk voor een IJslander kijken maar het meisje werd op slag verliefd op Dira die dus ook te koop bleek.
Ze heeft er een paar keer op gereden in de binnenbak en dat ging wel goed. Ze wilde Dira eigenlijk ergens stallen waar geen bak is om te rijden maar in overleg met de ouders is besloten om Dira hier nog een maand te laten staan zodat het meisje en Dira aan elkaar kunnen wennen voordat ze eventueel ergens anders gaat staan.
Vanaf woensdag is het officieel en begint dat meisje ermee.
Voor Madeleine en mij is het dan dus ook afgelopen en ik besefte net dat ik dan geen serieus bijrijdpaard meer heb. Moet nog maar iets harder op zoek denk ik...
Maar goed, morgen is mijn laatste dag, Madeleine gaat dinsdag nog, woensdag moeten we de kast leeghalen en is ze officieel verkocht.
Laatst bijgewerkt door Cody op 19-08-03 11:49, in het totaal 2 keer bewerkt


Cody

Berichten: 20725
Geregistreerd: 20-04-01
Woonplaats: Grolloo

Link naar dit bericht Geplaatst door de TopicStarter: 29-04-02 14:27

Dat ze blijft staan vind ik eigenlijk wel leuk. Eens kijken hoe het met dat meisje en Aldira gaat. Ik zal er toch nog vaak komen voor Pliva dus kan ik ze eens zien rijden. Hoewel ik me er absoluut niet mee wil bemoeien omdat zij nu die pony gekocht heeft en er mee kan doen wat ze wil natuurlijk. Maar ik denk dat het voor beide beter is: ze kunnen in een vertrouwde omgeving voor Dira aan elkaar wennen. Dan heeft ze al een beetje vertrouwen in dat meisje voordat ze naar de nieuwe stal gaat. Helemaal omdat daar geen bak is, is het bijna onbegonnen werk om haar zomaar mee te nemen. Dira is best een stresskip, wij zijn er ook weken (zo niet maanden) mee bezig geweest om een fijne buitenrit te maken omdat ze daar eerst veel te bang voor was.
Dus ik zal haar nog geregeld zien, wat ik wel leuk vindt.

Antwoord op onderwerpPlaats een reactie

Wie is er online

Gebruikers op dit forum: 123merel123, Chapeau2002, Dakkapel, flitzz, Googlebot, Juudepuutje, Kashmino, Lisadliam, Pien63, ProudHorse, Skippy01, speurneusc, Sunny, Tortilla, Tutti_Frutti, Vagabondo en 26 bezoekers