Bezoekje(s) aan stal noordereind

Moderators: RianneH, Neonlight, Nadia, Lous, LindyH, balance

Antwoord op onderwerpPlaats een reactie
 
 
Loolapelooza

Berichten: 5911
Geregistreerd: 31-12-01

Link naar dit bericht Geplaatst: 24-09-04 15:57

Dan zal ik je een van de dagen wel is zien als ik voor die Lange kom (die andere Anda) Ben er nou enkele dagen niet geweest met dan m'n Welsh dinsdag onder het mes is geweest en op stal moest blijven, heb hem heeldere dagen verwend met vanalles en nog wat, vandaag mocht hij weer naar buiten maar hij had zojuist koliek verschijnselen dus denk dat ik het vandaag weer niet ga halen tot bij Fem. Boos! (sorry Femke, maar mijn opaatje gaat echt voor àlles)
Heb Lange overigens maandag laten springen aan de longe, hij heeft talent. Haha!

Wanneer ben je weer op Noordeneind?Loolapelooza

Berichten: 5911
Geregistreerd: 31-12-01

Link naar dit bericht Geplaatst: 25-09-04 10:48

Ja, die had een kieswortelontsteking achterin z'n mond, was een heel gedoe allemaal ... hij mocht niet buiten want m'neer mocht geen ruwvoer eten ik heb hem dus heeldere dagen verwend dat ie zich niet zou vervelen en potten slobber voor gemaakt tegen de honger.
Maar nou mag ie weer buiten dus heb ik weer tijd, alleen had ie gister ineens koliek dus heb ik een paar uur observatie vanop afstand gepleegd. (al bij al "loos" alarm, beweging heeft hem goed gedaan)

Antwoord op onderwerpPlaats een reactie

Wie is er online

Gebruikers op dit forum: Ann_Pam, BaBritFre, Chabby, Chubby12, Diane_, Googlebot, Hootje, Jolien87, lambiek_lief, leestmee, Macs, Relien, Selima, sharon2013, Wyb_ster, Xanthippe en 26 bezoekers