Rodeo! en moe!

Moderators: RianneH, Neonlight, Nadia, Lous, LindyH, balance

Antwoord op onderwerpPlaats een reactie
 
 
flair

Berichten: 9577
Geregistreerd: 07-03-01
Woonplaats: Den-Helder

Rodeo! en moe!

Link naar dit bericht Geplaatst door de TopicStarter: 06-04-02 18:31

haha er stond een sproeier aan een kant van de bak tegen het stuiven, ff voor de duidelijkheid de bak is zo groot als 2 officiele bakken bij elkaar.

Ik met Flair aan de andere kant van de bak rijden, ze was wel braaf. Tot ik een galopje ging doen en een wat te grote volte halve baan reed en Flair perongeluk in de straal van de sproeier kwam. Dat verwachtte ze niet (ik ook niet) dus toen maakte ze toch een rodeosprong haha, ik lag er bijna af.

Flair geef dus geen normale bokken, ze doet net alsof ze over een hoge hindernis springt, eerst haar voorbenen de lucht in en dan een superbok erachteraan. Ik kon met moeite blijven zitten deze keer.

Ik zou vandaag ook de pony van een vriendin van me rijden, dus zo gezegd zo gedaan, ik op Jasmijn in de andere bak. In de grote stond inmiddels Piropo, de wilde hengst van Cloris buiten.

Kwam mij wel goed uit want Jasmijn is overal bang van, echt een debiel. Hoefde ik met haar tenminste niet bij de sproeier in de buurt te komen.

Niet dat dat veel uitmaakte want Jasmijn ging er om het minste geringste vandoor en lette niet op, liep de hele tijd te hinniken (ik reed alleen in de bak) erg vervelend dus. Toen ben ik maar op een kleine volte in het midden van de bak gaan rijden, daar was ze het rustigst, toen ging het wel weer goed.

Vermoeiend trouwens twee paarden achter elkaar rijden, (morgen weer,.... zucht.)flair

Berichten: 9577
Geregistreerd: 07-03-01
Woonplaats: Den-Helder

Link naar dit bericht Geplaatst door de TopicStarter: 06-04-02 18:37

misschien volgende keer Haha! ja en idd Flair liep lekkerder dan Jasmijn

Ben ik niet gewend, Flair was na haar rodeosprong wel 10 minuten erg vervelend maar na die tien minuten ging het heel lekker...

Antwoord op onderwerpPlaats een reactie

Wie is er online

Gebruikers op dit forum: Googlebot, Majestic-12 en 5 bezoekers