Vragen...

Moderators: zonnebloem18, RianneH, Neonlight, Nadia, Lous, LindyH, balance

Antwoord op onderwerpPlaats een reactie
 
 
Dorine
The one and only

Berichten: 4131
Geregistreerd: 09-01-01
Woonplaats: Zevenaar

Link naar dit bericht Geplaatst: 20-04-01 16:58

Hoi! Een pensionstal beginnen is eigenlijk hetzelfde als met een boerderij beginnen: je moet kapitaal hebben om land en boerderij te kopen.
Je kunt bij ORUN de opleiding paardenhouderij gaan doen, maar daar kom je eigenlijk niet ver mee, omdat het werk (stalhulp) slecht betaald.
Je kunt bij ORUN ook opleiding voor instructeur doen, en als je niet alleen dressuur maar ook springen doet heb je de grootste kans dat je er verder mee kan komen.
Het verst kom je nog als dierenarts of als hoefsmid. Hoefsmeden zijn er weinig in Nederland, en je hebt dus altijd veel klanten. Je moet er echter wel een goede rug voor hebben, en niet te dun gebouwd zijn. Spieren trainen dus! Onze hoefsmid is tevens mijn instructeur bij de vereniging, en samen met zijn vriendin hebben ze een vrij kleine handel van voornamelijk springpaarden. Op die manier schijnt het goed te doen te zijn. Groetjes, Dorine.Dorine
The one and only

Berichten: 4131
Geregistreerd: 09-01-01
Woonplaats: Zevenaar

Link naar dit bericht Geplaatst: 20-04-01 17:52

Oh ja, bij Orun ga je inderdaad 1 dag per week en de rest stage lopen. Je moet zelf een stage-adres hebben voor geloof ik minimaal 20 uur per week en dat is heel erg moeilijk te krijgen, want als je het betaald wilt hebben (als baan dus) lukt het al zelden. Groetjes, Dorine.

Antwoord op onderwerpPlaats een reactie

Wie is er online

Gebruikers op dit forum: Googlebot en 4 bezoekers