Met Milena gaat het weer goed!!!

Moderators: RianneH, Neonlight, Nadia, Lous, LindyH, balance

Antwoord op onderwerpPlaats een reactie
 
 
Anoniem

Link naar dit bericht Geplaatst: 16-04-01 20:04

Op Eerste Paasdag hebben we voor het eerst weer "compleet" gereden; alle gangen, en zelfs wat balkjes gedraafd om de rug wat los te maken (ze draafde er zelfs braaf overheen; meestal gaat ze als een raket af!!!) Ze heeft weinig conditie meer, maar dat gaan we gewoon weer rustig opbouwen.

Vandaag (Tweede Paasdag) had ik wel vreselijk mazzel dat ze zo goed aan de gewichts- en stemhulpen is, want de neusriem van m'n hackemore brak tijdens het rijden ineens door. Ik had bijna niks in m'n handen (hoort zo bij hackemore) maar ineens had ik helemaal niks meer en had Milena alleen nog een kopstuk en frontriempje om.... Slordig he, ik heb dat ding pas een jaar! De staaldraadjes onder het leer van de neusriem bleken "lam" te zijn!
Naja, ben er weer goed vanaf gekomen. Gebroken trensje ingedaan en vrolijk verder gereden in de stromende regen (grrrr)

Dus het knietje is weer helemaal beter. Allemaal bedankt voor het meeduimen en meeleven!

Sonja.Anoniem

Link naar dit bericht Geplaatst: 16-04-01 20:10

Ik heb het bonnetje niet meer. Denk dat ik gewoon een nieuwe bestel (weer zo'n zelfde want ik reed er erg lekker mee) en dan ga ik proberen of ik deze kan slopen en er een soort bosal van kan maken. Is nl. een heel fijn leren gevlochten neusriempje!

Ben zo blij joh, dat 't weer helemaal goed met haar gaat! Ben van de weersomstuit weer in m'n dressuurzadel gaan rijden; eerst weer netjes de dressuurbasis erin; kijk daarna wel weer wat ik met western verder ga doen. Was de laatste tijd weer een beetje te fanatiek aan het worden. Voorlopig eerst netjes voorwaarts-neerwaarts rijden, en zaterdag gaan we een springlesje nemen (hihihi, handig zo'n stalhouder!)

Grtz, Sonja.

Anoniem

Link naar dit bericht Geplaatst: 16-04-01 20:32

Het is (schrik niet) staalkabel, met daaromheen gevlochten leer (en ik heb daar dan weer bont omheen)
Die staaldraadjes zie je niet, en kun je ook niet onderhouden ofzo.

Ben blij dat het P-weer was, want anders waren we naar het bos gegaan......

Sonja


Antwoord op onderwerpPlaats een reactie

Wie is er online

Gebruikers op dit forum: _Banjer, _Zoe, amiette, Ashas, DeMolenhoek, Googlebot, idylle, lizy29, maras, Pernilla, pretparkpony, Solmyrkvi, Syzygy en 19 bezoekers