Ellende

Moderators: RianneH, Neonlight, Nadia, Lous, LindyH, balance

Antwoord op onderwerpPlaats een reactie
 
 
Jura

Berichten: 10793
Geregistreerd: 16-01-01
Woonplaats: Veluwe en 't Gooi

Link naar dit bericht Geplaatst door de TopicStarter: 30-01-01 14:02

Zucht...houdt het dan nooit op? Jurita was 3 weken geleden afgekeurd door de kliniek, Razinda was een paar weken geleden erg ziek, steeds boven de 40 graden koorts, antibiotica prikken gehad, koortsprikken etc. Nu is Jurita weer ziek, ze heeft 39,8 graden koorts en ze eet niet. Nou, Jurita en niet eten, dat mag in de krant. Die is de hele dag geobsedeerd bezig eten te zoeken. Ik word er gek van, en dan al die rekeningen van de dierenarts, daar wordt je ook niet vrolijk van.


Jura

Berichten: 10793
Geregistreerd: 16-01-01
Woonplaats: Veluwe en 't Gooi

Link naar dit bericht Geplaatst door de TopicStarter: 30-01-01 14:07

Dank je! En nu ik toch aan het klagen ben, ik ben ook al mijn baan kwijt Boos!

Maar inderdaad, het komt vast wel weer goed...

Jura

Berichten: 10793
Geregistreerd: 16-01-01
Woonplaats: Veluwe en 't Gooi

Link naar dit bericht Geplaatst door de TopicStarter: 30-01-01 14:30

Bedankt!
Haha een lezend oog Lachen

Ik ben mijn baan kwijt omdat we hier met z'n tweeen waren (mijn baas en ik) en nu is er iemand bij gekomen en Finland (de echte baas zegt maar) vindt het te duur worden 3 mensen, dus nu moet ik eruit. Het is heel vervelend, maar gezien mijn toekomst misschien wel beter.
Af en toe wou ik dat er gewoon een soort uitgestippelde weg klaar lag die je alleen maar hoefde te volgen en dat ik niet allemaal van die moeilijke keuzes hoefde te maken. Maar ja, that's life...

Jura

Berichten: 10793
Geregistreerd: 16-01-01
Woonplaats: Veluwe en 't Gooi

Link naar dit bericht Geplaatst door de TopicStarter: 31-01-01 10:59

Bedankt allemaal voor de reacties!

Ik heb nog niets getekend, en het is ook geen ontslag op staande voet. Ik heb nog 2 maanden om iets te vinden. Als ik weg ga krijg ik gewoon mijn vakantie geld en een extra maand. Aan de ene kant wist ik dat ik toch ooit iets anders moest gaan doen, want hier kom ik ook niet verder mee. Maar ik had daar nog even mee willen wachten. Ik krijg nu wel ineens een hoop geld en dat kan ik ontzettend goed gebruiken. Ik neem ook aan dat ik bij een andere baan meer ga verdienen, zeker als ik full time ga werken (ik werk nu 30 uur). Ik weet gewoon dat het beter is dat ik weg ga, al vind ik het wel heel erg. Zo'n baan als deze vind ik nooit meer, met zoveel vrijheid etc. Maar ik kan me hier niet ontwikkelen en dat ik ook zonde. Daarom denk ik dat ik het maar in goed overleg moet laten gebeuren, want als ik het hard ga spelen dan wordt niemand daar gelukkiger van.

Jurita stond gisteren met 40.2 graden koorts, ze stond er echt heel zielig bij en at ook niet. Ze heeft antibiotica gekregen en vandaag komt de dierenarts weer.


Jura

Berichten: 10793
Geregistreerd: 16-01-01
Woonplaats: Veluwe en 't Gooi

Link naar dit bericht Geplaatst door de TopicStarter: 31-01-01 12:06

Nu ik eerst een nieuwe baan moet zoeken, denk ik dat ik de paarden toch voorlopig op deze stal laat staan. Ik weet dat ik hier nu niet meer gebonden ben, maar ik heb hier toch ook vrienden gemaakt, en ik weet niet of ik weer in Breukelen zou willen wonen. Ik kom daar bijna ieder weekend om mijn ouders en vrienden op te zoeken, maar ik heb niet zoiets van: hier zou ik weer willen wonen. Ik vind het echt heel moeilijk! En een leuke stal vind je ook niet zomaar. Bij ons op stal rij ik nu ook een paard, daar kan ik een jaar op gaan rijden.

He wat vervelend dat Orry kreupel is! Je weet niet wat het is? Als je hem een week weg zou brengen voor dat bioscannen, wat kost dat dan, weet je dat? En hoeveel behandelingen krijgt hij dan en waar is het eigenlijk? Ik zou op zich wel naar jou toe kunnen komen omdat ze bij mij op stal toch een beetje raar erover doen. Dan vind ik dat niet zo prettig om dat daar te doen.


Antwoord op onderwerpPlaats een reactie

Wie is er online

Gebruikers op dit forum: Anniekskie, BlijNijn, colunder, gerlindie, horzlover, NinaCharlie, Ninatjuh01, Patt, senna21, Sterre98, VinandoW, xKatinkii en 18 bezoekers