Op zoek naar een nieuw zadel...

Moderators: zonnebloem18, RianneH, Neonlight, Nadia, Lous, LindyH, balance

Antwoord op onderwerpPlaats een reactie
 
 
LindaM

Berichten: 811
Geregistreerd: 27-04-01
Woonplaats: Raamsdonk

Link naar dit bericht Geplaatst door de TopicStarter: 20-10-01 21:52

Vanmorgen om 10:00 was ik bij Maggy. Lekker getut hoefjes geolied en haar voorbeen in een emmer met soda gezet ze heeft namelijk een onsteking gehad aan haar rechtervoorbeen, eh hoef dan.
Toen om 11:00 kwam mijn vader met de trailer en begon de ellende. Na ongeveer een half uur/drie kwartier stond ze er in. Beetje bij beetje met voer gelukt. Daarna moest ze 3 x poepen uit angst!!
Echt zielig. Toen naar Divoza, want ik had 's ochtends gebeld dat we langs kwamen. Nou Divoza is inderdaad een ****winkel!! Hadden ze de laatste 2 zadels waar we voor kwamen verkocht terwijl we n.b. gebeld hadden!!
Toen naar van Rijs in zevenhuizen. Daar kwamen we om 12:30 aan. Maggy uitgeladen en laten grazen, want de zadelmaker kwam een half uur later. Toen passen, meten, rijden en na een heeeeele tijd hadden we HET zadel!! Maar toen moest Maggy weer in de trailer. RAMP..
Eerst rustig, lukte niet. Inmiddels had ze natuurlijk best veel gegeten dus ook met voer lukte het niet. Uiteindelijk na 1,5 uur (..) een meisje zover gekregen dat ze haar pony eerst in de trailer laadde waarna Maggy volgde. Ook dat ging niet vlekkeloos maar na een heeele tijd ging ze er in. Met hulp van heel wat appels, omstanders en support!
Toen naar huis. Maar al die tijd (vanaf 10:00 uur) had ik niet meer gegeten... Ik was kapot. Om 17:00 uur waren we weer op stal en toen had ik geen zin meer om te rijden, gek he?! En heb Maggy lekker buitengezet. Morgen ga ik mijn nieuwe zadel proberen!!

En verplicht nu 2x per week oefenen met laden in trailer..
Het moet, want ik wil dadelijk lekker vaak naar het bos en strand, dus ze moet wennen...LindaM

Berichten: 811
Geregistreerd: 27-04-01
Woonplaats: Raamsdonk

Link naar dit bericht Geplaatst door de TopicStarter: 21-10-01 10:00

Een euroline.... geloof ik?! We hebben tig zadels opgehad en uiteindelijk is het geloof ik de euroline geworden. Vandaag ga ik er voor het eerst mee rijden. Nou, gisteren heb ik natuurlijk ook wel wat ermee gereden, maar nu voor het echie! Naar wat voor zadel ben je op zoek?

Antwoord op onderwerpPlaats een reactie

Wie is er online

Gebruikers op dit forum: Azmay, jetski8, karlli, kwebbelengel, Leo, Lielle, melissa_93, miicchhellee, Sizzle, Vagabondo en 24 bezoekers