Wil je je paard laten behandelen met BioScan?

Moderators: zonnebloem18, RianneH, Neonlight, Nadia, Lous, LindyH, balance

Antwoord op onderwerpPlaats een reactie
 
 
Vera

Berichten: 12128
Geregistreerd: 10-04-01

Link naar dit bericht Geplaatst door de TopicStarter: 04-10-01 11:53

Dat kan!
Ik heb weer tijd vrij om paarden te behandelen. BioScan is speciaal ontwikkeld om paarden met blessures, aandoeningen of verminderde prestaties te behandelen.
Het wordt met succes gebruikt bij wonden, zenuwaandoeningen, spier-, gewrichts-, pees- en botproblemen.

Helaas zijn we ons vaak bewust dat ons paard niet goed functioneert maar kunnen we de aard van het probleem niet achterhalen. Het paard reageert negatief op aanraking is vervelend met rijden of wil helemaal niet bereden worden. Maar al te vaak wordt een paard als lastig beschouwd maar eigenlijk 'vertelt' het paard dat er iets aan de hand is.
Met BioScan kunnen we het probleemgebied nauwkeurig lokaliseren en behandelen zodat je paard weer optimaal kan presteren.

Vera Wayper

Let horses whisper in your ear and breathe on your heart


Vera

Berichten: 12128
Geregistreerd: 10-04-01

Link naar dit bericht Geplaatst door de TopicStarter: 04-10-01 15:08

Ik wist niet dat het een probleem was als ik dit berichtje zou plaatsen maar mocht dit wel het geval zijn dan zal Heike het verwijderen.
Ik wilde alleen de medebokkers laten weten dat ik weer tijd vrij heb, vandaar...
groetjes,Vera

p.s. Jammer Suzanne F. dat je geen goede ervaring met BioScan hebt maar uiteindelijk hangt het ook af van degene die de behandeling uitvoert. En Jippie, als je wilt weten hoe het werkt dan wil ik je dit met alle plezier uitleggen.
_________________
Pony Express elke week bij FoxKids!!

<font size=-1>[ Dit Bericht is bewerkt door: vera op 2001-10-04 16:13 ]</font>

Vera

Berichten: 12128
Geregistreerd: 10-04-01

Link naar dit bericht Geplaatst door de TopicStarter: 06-10-01 11:54

Laat ik voorop stellen dat BioScan een bewezen therapie is, niet voor niets ook door Dr.Offereins aanbevolen bij bepaalde aandoeningen op dit forum.

Lichttherapie heeft in de loop van meer dan 40 jaar bewezen dat het een krachtige genezende werking heeft op levende weefsels en organismen.
Zonder licht kunnen we niet leven, het maakt je huid bruin, maakt vitamine D aan, heeft een genezende werking op huidaandoeningen en bv. laserlicht heeft tal van toepassingen.

Je hebt twee lasertypen nl, heet en koud laser, hete leveren stralen met een kracht van duizenden watts. Ze worden gebruikt bij bv. chirurgie om bv. een incisie te maken. Koude laser heeft een lagere gemiddelde waarde van 100 milliwatts of minder. Dit type wordt gebruikt voor therapeutische doeleinden en is meestal een pulserende straal. Deze is slechts een fractie van een seconde aan en geeft vele pulsen per seconden. Therapeutsch laserlicht is in het algemeen zichtbaar (meestal rood licht) of onzichtbaar (infrarood) licht.
Licht therapie kan het volgende betekenen voor het lichaam:
- Het bloedvatenstelsel stimuleren door aanmaak van haarvaten en herstel van beschadigde vaten. Dit bevordert het genezingsproces doordat er meer aanvoer van voedingsstoffen en afvoer van afvalstoffen kan plaatsvinden.
- de productie van collageen stimuleren, dit is de proteine van het lichaam voor herstel van beschadigd weefsel en vervanging van oud weefsel.
- Activiteit van het lymfesysteem vergroten en zelfs de doorstroming verdubbelen. Zwellingen zullen snel afnemen of verdwijnen.
- Spanningen op het zenuwweefsel verminderen. De lichtdeeltjes komen binnen als negatieve ionen. Dit wekt in het lichaam de aanmaak van positieve ionen op. Hierdoor zal pijn verminderen.
- De aanmaak van cellen stimuleren waardoor wonden sneller sluiten, aanmaak van botweefsel gestimuleerd kan worden, etc.
- Ontstekingen verminderen door het reinigingsproces van het lichaam te stimuleren.
- behandeling van acupunctuurpunten.
Uiteindelijk kunnen we met de BioScan 48 verschillende toepassingen laten plaatsvinden waarvan bovenstaande de belangrijkste zijn.

Een paard wordt eerst gescanned met de BioFind, dit apparaat is instaat om de pijnpunten in het lichaam te lokaliseren en werkt hetzelfde als een ECG of EEG in het ziekenhuis. De electronische vibraties in het lichaam worden gemeten en bij een afwijking geeft het apparaat een geluidssignaal.
Alle pijnpunten worden gemarkeerd en vervolgens behandeld met de lampen welke op de pijnpunten worden geplaatst.

Ik hoop dat dit voldoende ' medische' verklaring geeft voor Zep, uiteindelijk kan ik een pagina vol schrijven over de werking van BioScan maar dan wordt het misschien een taaie hap.
Mocht je toch nog vragen hebben, is iets niet duidelijk of wil je graag praktijkvoorbeelden krijgen, laat het me maar weten.


_________________
Pony Express elke week bij FoxKids!!

<font size=-1>[ Dit Bericht is bewerkt door: vera op 2001-10-06 12:56 ]</font>


Vera

Berichten: 12128
Geregistreerd: 10-04-01

Link naar dit bericht Geplaatst door de TopicStarter: 06-10-01 17:09

Beste Jippie,
Het is goed dat je vraagtekens zet bij de vele therapieen die worden aangeboden maar lichttherapie bestaat al meer dan 40 jaar en heeft wereldwijd, door verschillende onafhankelijke onderzoeken, bewezen dat het een genezende werking heeft. Het is natuurlijk een beetje onzin om laserlicht te vergelijken met gewoon zonlicht. Je hebt het over hele andere intensiteiten. Om een incisie te maken tijdens een operatie met een laserstraal zetten ze een patient ook niet in de zon.

De verschillende weefsels en celtypen hebben allemaal hun unieke lichtabsorberend vermogen. Dit betekent dat ze alleen licht absorberen van een bepaalde golflengte. De huidlagen absorberen, vanwege hun hoge doorbloedingsgraad en water heel gemakkelijk rood licht, terwijl calcium en fosfor het licht van andere golflengten opnemen. BioScan heeft zeven verschillende golflengten.
De golflengten zorgen voor een fotobiologische en fotofysisch effect wat een therapeutische werking in het lichaam teweeg brengt. Het zijn dus niet de lichtbundels die genezen maar de die het lichaam stimuleren tot zelfgenezing.Licht komt inderdaad niet binnen als een ion maar zorgt, op verschillende nivo's, dat er negatief geladen ionen ontstaan die het lichaam aanzetten tot het aanmaken van positieve ionen die het genezingsproces bevorderen.

Topsportruiters als bv. Wout Jan van der Schans, Emiel Hendriks en Isabel Werth laten hun paarden behandelen met BioScan. Dat zijn nu niet bepaald mensen die ' hun trouwe 4 voeter ' laten behandelen omdat er is ' ingespeeld op hun emoties' maar mensen die de prestaties van hun paarden zien verbeteren en aandoeningen sneller zien genezen.
Tevens kennen paarden geen placebo effect en zolang er paarden verbeteren of genezen van behandeling met BioScan lijkt het mij een prima therapie.

Helaas ken jij me niet persoonlijk; ik ben niet iemand die lucht verkopen kan en ik ga echt niet een kostbaar paard van iemand behandelen als ik volledige onzin sta te verkopen. Daarmee zou je ook aangeven dat Dr.Offereins mensen adviseert om een volledig nutteloze therapie te proberen.

Het beste is om een gedegen keuze te maken tussen de vele behandelmethoden die er zijn en als jij niets voelt voor BioScan dan kies je toch voor iets wat wel bij jou past?

_________________
Pony Express elke week bij FoxKids!!

<font size=-1>[ Dit Bericht is bewerkt door: vera op 2001-10-06 18:26 ]</font>


Antwoord op onderwerpPlaats een reactie

Wie is er online

Gebruikers op dit forum: _Lucy, _maaike_D, Googlebot, siloux, tinker_sally, Vagabondo en 13 bezoekers