wat moet ik nou......?!?!?!?

Moderators: RianneH, Neonlight, Nadia, Lous, LindyH, balance

Antwoord op onderwerpPlaats een reactie
 
 

Dorine
The one and only

Berichten: 4131
Geregistreerd: 09-01-01
Woonplaats: Zevenaar

Link naar dit bericht Geplaatst: 23-03-01 16:42

Hoi Maartje!
Ik begrijp niet helemaal hoe het zit met jouw lessen. Die leuke instructrice, daar wil je nog 1 keer (de laatste keer op Hoogt) les van hebben, alleen... ze is nog niet terug. Nou, dan zeg je tegen de nieuwe manege: Ik moet op mijn oude manege nog even mijn lessenkaart op maken, het aantal lessen heb ik al betaald maar die zijn pas over vier weken afgelopen. Dan kun je, nadat je de laatste les hebt gehad van je favoriete instructrice, naar de nieuwe manege gaan om daar lessen te volgen. Dus gewoon met die nieuwe manege een paar weken wachten.
Wat je ook kunt doen: je mag van je ouders geen twee lessen per week. Misschien mag je wel voor 1 keertje als de instructrice terug is, nog 1 keer les op Hoogt, en die les betaal je terug aan je ouders met je zakgeld? Dan heb je die les zelf betaald.
Er is nog een oplossing: gewoon naar die nieuwe manege gaan, proberen daar zo gauw mogelijk vriendinnen te krijgen en mensen te leren kennen, en te genieten van de lessen en de rest. Verder niet meer terug gaan naar het Hoogt. Ook al is het moeilijk van sommige mensen/paarden afscheid te nemen, je zult toch een beslissing moeten nemen. Twee maneges gaat niet. Succes in elk geval! Groetjes, Dorine.


Antwoord op onderwerpPlaats een reactie

Wie is er online

Gebruikers op dit forum: _Eef, _evelien_, _Patriciaa, annelieke92, Chapeau2002, Daphara, HighFly_, Knolselder, Leo, Marith_Ov, mayadeby, Otti1977, SandraS73, Tarico en 24 bezoekers