Zonder zadel !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Moderators: RianneH, Neonlight, Nadia, Lous, LindyH, balance

Antwoord op onderwerpPlaats een reactie
 
 

Anna_oud

Berichten: 156
Geregistreerd: 15-02-01

Link naar dit bericht Geplaatst door de TopicStarter: 22-03-01 16:13

Ik heb op de terugweg van school in de trein besloten dat ik vandaag zonder zadel in de bak ga rijden!!! Origine zit heerlijk zonder zadel alleen heb ik dat nog nooit op de manege gedaan.. Nog een probleempje hoe kom ik erop??? Boos! Toen ik vroeger zonder zadel op der ging rijden klom ik via een hek op haar, maar ik kan nergens opklimmen als ik op de manege ben... nou ja dat zie ikd an wel weer!!! Ik heb me er enorm op verheugd hihi dus ik ga zo maar.


Anna_oud

Berichten: 156
Geregistreerd: 15-02-01

Link naar dit bericht Geplaatst door de TopicStarter: 22-03-01 16:19

haha via de bakrand Lachen ik schaam me dood dan, al die kakkers zitten daar te kijken en dan klim ik op de bakrand en dan val ik er straks nog naast, wat een afgang dan hihi. Ik klim er wel via de tralies van de stal op bedenk ik me net, dan zit ik er al op als ik in de bak kom, moeten ze de deur wel open hebben dan, anders kan ik er alsnog af Boos!

Anna_oud

Berichten: 156
Geregistreerd: 15-02-01

Link naar dit bericht Geplaatst door de TopicStarter: 22-03-01 20:14

Nou ik heb heeeeeerlijk gerden zonder zadel net hihi Lachen IK klom in de stal via een emmer op Origine en toen liep ik naar de binnenbak, en gelukkig was die deur open Lachen dus ik kon zo naar binnen stappen.
En ja, ik heb die kakkers toch iets laten zien!!! Ze liep mooi aan de teugel, harstikke goed is stelling en we deden dan ook nog eens schouderbinnenwaards in draf!! En dat alles zonder zadel haha dat gaat veel beter als met!! Raar paard.
Die kakkers keken me echt de hele tijd aan, ik was de enige die daar zonder zadel reed. Origine zit overigens heerlijk. Ze heeft niet zon hoge schoft en haar ruggengraad voel je niet. IK heb dus heerlijk gereden, en die kakkers dus lekker laten kijken Lachen


Antwoord op onderwerpPlaats een reactie

Wie is er online

Gebruikers op dit forum: Geen geregistreerde gebruikers en 17 bezoekers