avontuur wormenkuur

Moderators: RianneH, Neonlight, Nadia, Lous, LindyH, balance

Antwoord op onderwerpPlaats een reactie
 
 
dimmelim

Berichten: 2690
Geregistreerd: 21-02-01

Link naar dit bericht Geplaatst door de TopicStarter: 29-08-01 08:53

Gisteren heb ik Sefja en nog een andere pony die bij haar in de wei staat waarvan de eigenaren nooit komen een wormenkuur gegeven. Eerst had ik Sef gedaan, die komt naar me toe lopen in de wei en vind een wormenkuur niet leuk maar het gaat eigenlijk heel makkelijk. Daarna haar halster weer afgedaan en geprobeerd de andere pony (ik weet omdat de eigenaren nooit komen ook niet haar naam) geprobeerd te pakken. Die had mij bezig gezien met Sef en dacht no way.

Toen werd het grappig. Sefja heeft met freestyle oefeningen geleerd mij te volgen. Ik speelde dus een vangspelletje met de andere pony terwijl Sefja onbegrijpend achter me aan draafde. Ze snapte er niks van dat ik met de andere pony bezig was en niet met haar. Wel bleef ze braaf volgen, ook als ik me gek rende achter de andere pony aan.

Uiteindelijk lukte het de andere te vangen en een wormenkuur te geven, toen heb ik Sef gepakt, die al keurig achter me stond te wachten en haar gepeotst en opgezadeld voor een ritje naar de stal van Von en Lovely voor een verassingsboktmeeting (zie boktmeetings)


_________________
A horse already knows how to be a horse; the rider has to learn how to become a rider.

<font size=-1>[ Dit Bericht is bewerkt door: dimmelim op 2001-08-29 10:24 ]</font>dimmelim

Berichten: 2690
Geregistreerd: 21-02-01

Link naar dit bericht Geplaatst door de TopicStarter: 29-08-01 09:06

Ja betaal ik samen met de vrouw van de andere ijslander die er nog bij staat. We hebben gelukkig lichtgewicht paardjes dus kunnen met twee wormenspuiten drie pony's ontwormen.

Gisteren deed Linda haar ijslander, stopt haar restant in mijn poetsbak en ik geef de andere pony dan het restant van haar en het restant van mij. Het is natuurlijk ook in mijn eigen belang dat haar weigenoten goed ontwormt zijn. Maar je hebt wel gelijk dat het niet zo zou moeten gaan

Antwoord op onderwerpPlaats een reactie

Wie is er online

Gebruikers op dit forum: anjali, Monique1963, Vagabondo en 17 bezoekers