Pjelk word een dressuurfjord

Moderators: Nadia, Lous, LindyH, balance, RianneH, Neonlight

Antwoord op onderwerpPlaats een reactie
 
 

Mellien
Berichten: 1121
Geregistreerd: 23-03-01
Woonplaats: Warffum

Link naar dit bericht Geplaatst door de TopicStarter: 01-08-01 23:09

Toen ik Pjelk net verzorgen mocht, mocht ik alles met hem doen. Springen, dressuren en gewoon een beetje aanklooien. Zijjn eigenaar reed ook op hem maar was heel gemakkelijk als ik wat vroeg dan mocht dat meestal wel. Ook buitenrijden vond ie prima. Pjelk zou zelfs op ijzers komen zodat ik echt veel buiten kon rijden ( je moet hier veel langs de weg) maar dat gaat niet door. Zijn eigenaar kan niet voor Pjelk en zijn andere paard altijd ijzers betalen. we hadden al bedacht dat ik het voor een keer betalen zou. Zes weken lang ijzers en lekker buiten rijden en dan weer zonder in de bak. Maar dat gaat niet door want hij zegt nu dat een paard wat ijzers gehad heeft daarna op blote voeten een paar maand niet bereden kan worden Verward .Ik kan me dit eigenlijk niet voorstellen. Maar goed het blijft zijn paard.

Nu is zijn vriendin er ook en zij doet heel veel met Pjelk. Ze heeft zijn manen geknipt, hem gewassen, het tuig ingevet, zijn jhoeven ook en het shabrakje gewassen en bovendien rijd ze serieus dressuur met hem en gaat wedstrijden rijden met hem. Ik mag nog wel gewoon komen rijden maar zij en de eigenaar komen ook iedere dag dus als ik ga heb ik echt iets van: dit heeft geen nut, het is alleen voor mijn eigen plezier en voor Pjelk is het niet nodig. Staat hij net op stal komt de volgende ruiter er weer aan enzovoorts. Vandaag zei ze dat Pjelk voorlopig maar niet buiten moet rijden omdat we ons op de dressuur toe moeten gfaan leggen en ik moest ook maar proberen hem te laten wijken want dat wilde hij niet goed meer Nou ja, dat is niet zo erg natuurlijk allemaal maar ik heb toch het gevoel dat ik mn paardje een beetje kwijtraak. Rijden is leuk maar ook een beetje verantwoording en belangrijk zijn voor het paard vind ik erg belangrijk.
Nou ja tis weer en erg lang verhaal geworden maar het ff kwijt.


Antwoord op onderwerpPlaats een reactie

Wie is er online

Gebruikers op dit forum: Alexandra309, Benthhh, ecarmene, ikkedus, istri, JeanetteF, Jet, LiannePuthzy, lissisanne, MonkeyMiep, noellebijl, SoOk, Tatjanaa, yvettt02 en 21 bezoekers