Yes, oude hoefsmid terug!

Moderators: RianneH, Neonlight, Nadia, balance, Lous

Antwoord op onderwerpPlaats een reactie
 
 
Pril

Berichten: 1831
Geregistreerd: 13-02-01

Link naar dit bericht Geplaatst door de TopicStarter: 28-07-01 07:12

Ik ben weer helemaal heppie, want m`n oude hoefsmid is lichamelijk weer een beetje opgeknapt en gaat mijn paarden weer beslaan! Hij gaat beginnen met zijn paarden en mijn paarden en als dat goed gaat, doet ie er waarschijnlijk nog een paar klanten bij. Ben echt blij, deze hoefsmid is nl. echt de beste en nu kan ik gewoon heel simpel tegen die andere hoefsmid zeggen dat mijn oude smid weer terug is. Last but not least, hij doet het nog gratis ook! Ik verzorg nl. hun paarden/bull/geiten/honden/katten altijd als ze op vakantie zijn en ik heb een hele tijd het paard van zijn vrouw gereden om hem verkoopklaar te maken (monster Extreme duivel ) en geholpen met zadelmak maken etc. dus eigenlijk een soort ruil. Nou, prima ruil in mijn ogen! Vandaag heeft ie twee ponies bekapt dus die staan weer keurig op de hoefjes en verder gaat ie me alles leren over bekappen/beslaan (ik heb al eens onder zijn leiding twee paarden bekapt). Pff wat een opluchting!


Pril

Berichten: 1831
Geregistreerd: 13-02-01

Link naar dit bericht Geplaatst door de TopicStarter: 29-07-01 05:57

He, kom je naar Texas, Vikki? Dan moeten we inderdaad ff een boktmeeting houden! Caballo, ik heb in September een wedstrijd in College Station, meeting deel 2?? Haha!


Pril

Berichten: 1831
Geregistreerd: 13-02-01

Link naar dit bericht Geplaatst door de TopicStarter: 29-07-01 06:32

Ik woon ongeveer 1 uur en 3 kwartier rijden van New Braunfels af. Maar dat komt vooral doordat ik eerst een uur kronkelwegen moet rijden, en dat neemt zoveel tijd in beslag. Helemaal als je net zo`n zondagsrijder voor je hebt, grrrr Extreme duivel Eenmaal op de I10 schiet het tenminste op. Maar mischien kunnen we wel ff een meeting houden want zaterdag werk ik altijd in Bergheim en dat ligt ongeveer 45 minuten van New Braunfels, dus dan zou ik dat meteen kunnen combineren! We hebben nu zomer schema en dan ben ik vaak al klaar om 2 uur `s middags.


Antwoord op onderwerpPlaats een reactie

Wie is er online

Gebruikers op dit forum: onpaard, RenateHidden, Vagabondo, xGoldenHero en 9 bezoekers