Miniboktmeeting met Brenda (Tender) en Samber!!

Moderators: RianneH, Neonlight, Nadia, LindyH, balance

Antwoord op onderwerpPlaats een reactie
 
 
Ineke2

Berichten: 23332
Geregistreerd: 09-01-01
Woonplaats: Rotterdam

Link naar dit bericht Geplaatst door de TopicStarter: 22-07-01 19:56

Hoi!

Ik ben dit weekend bij Brenda (hier bekend als Tender) en Peter op bezoek geweest. Zij wonen helemaal in Coevorden en toevallig ook nog eens in de buurt van de beroemde dekhengst Samber!

Ik heb Cioola (een dochter van Samber) ongeveer een jaar lang verzorgd en ik was wel eens benieuwd naar de mooie hengst die zo'n superkarakter heeft EN dit ook nog eens door geeft aan als zijn nakomelingen! Lachen

Dit heb ik al eens eerder op bokt gezet en toen zei Brenda dat zij vlakbij de Fam Vrieling (eigenaren van Samber) wonen en dat de Vrielings het hardstikke leuk vonden als er mensen naar Samber wilden komen kijken.

Nou en gisteren ging ik dus op reis, poeh poeh het is zo'n 3 uur reizen naar Coevorden vanaf mijn huis, dus dat is een hele zit!

Toen ik uitstapte in Coevorden dacht ik al dat ik Brenda zag staan, maar ik wist het niet zeker, dus ik heel voorzichtig lopen 'Grijnz' en kijken maar ik hoefde niet lang te twijfelen want het was idd Brenda! Party!!

Even kennismaken natuurlijk en toen zijn we gelijk door gereden naar Samber Cool

Wat een prachtig paard is dat Kwijl echt super! En zo ontzettend braaf, je zou haast niet geloven dat het een hengst is.

Nadat ik hem even geaaid had kwam meneer Vrieling eraan, dus even netjes voorgesteld en verteld dat ik een dochter van Samber verzorgd heb en daarom maar eens kwam kijken bij zijn hengst. De Vrielings zijn ontzettend aardig en heel gastvrij we mochten gelijk mee lunchen Cool dat zie je bij ons in de grote steden niet zoveel.

Na de lunch (of ervoor weet ik niet eens precies meer) mochten wij Samber manen trekken en hem wassen. Ondertussen was het gaan stortregenen dus moest Samber maar in stal opdrogen. Toen was het alweer tijd voor de thee...wat een kletskousen zijn het allemaal zeg!! Ik kon het echt niet allemaal volgen ze praaten zo snel Kusje

De thee was op en Samber was inmiddels opgedroogd en toen mocht ik er ook nog op rijden!!!! Cool Party!!
Echt super was dat!! Dat was ook nogeens de eerste keer dat ik met stang&trens reed Haha! (naar een gewoon trensje luisterd ie niet zo best)
Nou ik erop en naar de bak stappen even ingestapt en maar eens een galopje wagen (draven mag/kan ie niet meer, omdat ie last heeft van een van zijn achterbenen) Omdat hij zo graag wilde stuiterde ik er nog bijna af ook Haha! , maar ik ben blijven zitten gelukkig. Daarna ging het een stuk beter en zat hij super, het leek wel of ik vastgeplakt zat!! Cool Na een paar rondjes wilde ik hem weer terug nemen, maar hij wilde eigenlijk niet langzamer dus gaf hij nog en paar passen passage weg (houd ie niet lang vol omdat dat zeer doet aan zijn achter benen) wat zit dat apart zeg!!

Nog even stappen en toen ging Brenda er nog even op. Wat loopt dat beest toch super Kwijl

Daarna weer op stal gezet en de Vrielings bedankt en op naar het huis van Brenda en Peter.

Wat wonen zij mooi Kwijl echt een super omgeving en paardjes bij huis Slapen
Eerst heb ik kennisgemaakt met Peter en zijn we gaan eten, want het was inmiddels al bij 6 uur.
Na het eten zijn Peter en ik Tessa (Welsh B) op gaan zadelen en Brenda ging Tender (ook een zoon van Samber) doen.

Peter heeft Tessa even gelongeerd, want ze was erg fris en toen mocht ikerop gaan hangen (ze zijn nog bezig met beleren, alleen de tijd ontbreekt nog weleens Haha! )
Dat ging allemaal goed, nadat ze verder gelongeerd was, mocht ik nog eens gaan hangen en Tessa was erg braaf. Daarna maar op stal gezet.

Intussen was Brenda al op Tender aan het rijden en nadat ze had losgereden mocht ik er eens op....nou het was maar goed dat ik een cap op had, want na nog geen half rondje stappen ging ie ontzettend aan de kletter en racede in volle galop richting de hindernis die in de bak stond, daar bedacht ie zich en maakte een hele scherpe bocht en toen lag ik ernaast!
(ik heb het nog lang volgehouden al zeg ik het zelf Haha! )
Ik viel echt precies op mijn heupbot, dus die doet nu heel erg zeer en ik kan echt heel moeilijk lopen nu Scheve mond\

S'avonds hebben we nog tv gekeken (er was toevallig paardensport Knipoog ) en daarna gingen we op weg naar dromenland Slapen

Vanochtend lekker ontbeten met verse crossiantjes Vingers aflikken en italiaans brood, dat was echt heel lekker! Daarna weer tv gekeken naar een stuk over Andalusiers (hadden ze een tijd terug opgenomen)
Tja ik kon niet veel met mijn heup Verdrietig dat was erg jammer maarja...

daarna nog lekker buiten geluncht, want het was toevallig nog heel mooi weer geworden. Party!! en toen was het tijd om afscheid te nemen en naar de trein te gaan. De eerste trein had ik ook nog eens gemist, dus moest ik weer mee terug en een half uur later kon ik dan toch met de trein mee Pling

Bedankt Brenda en Peter voor het gezellige weekend!!ondanks dat ik van Tender afgevallen ben (rotbokkie Scheve mond\ ) was het wel heel erg gezellig en voor herhaling vatbaar Lachen

Foto's volgen nog...

Spoiler:
nieuwsgierig aagje ;)
[o]Ineke2

Berichten: 23332
Geregistreerd: 09-01-01
Woonplaats: Rotterdam

Link naar dit bericht Geplaatst door de TopicStarter: 22-07-01 21:38

Ja ik heb echt op hem gereden en als bewijs zijn er foto's van die ik zometeen op bokt zet *glunder* Party!! Party!! Party!!

Idd is tie 25 jaar al, maar zo ziet ie er echt nog niet uit hoor, hij is heel vrolijk en nog steeds in voor een geintje!

Spoiler:
nieuwsgierig aagje ;)
[o]

Ineke2

Berichten: 23332
Geregistreerd: 09-01-01
Woonplaats: Rotterdam

Link naar dit bericht Geplaatst door de TopicStarter: 23-07-01 10:32

Jawel hoor Brenda, ik vond het hardstikke leuk en het gaat alweer beter met mijn heup. Over een paar dagen ben ik er weer vanaf gelukkig.

Beessies zijn net kinderen je kunt nooit 100% vertrouwen he Knipoog

Spoiler:
nieuwsgierig aagje ;)
[o]


Antwoord op onderwerpPlaats een reactie

Wie is er online

Gebruikers op dit forum: BrandWatchBot en 1 bezoeker