Je tofste rit ooit?

Moderators: zonnebloem18, RianneH, Neonlight, Nadia, Lous, LindyH, balance

Antwoord op onderwerpPlaats een reactie
 
 

Zep

Berichten: 9994
Geregistreerd: 05-05-01

Link naar dit bericht Geplaatst: 23-01-03 21:34

Ik heb er een aantal waar ik zeer goede herinneringen aan heb.

De cross op het NK SGW met Akka in Neede in '97. Die ging gewoon perfect, en dan de adrenaline door je lijf... Tevens de laatste cross die ik ooit gereden heb, maar als ik hier aan terugdenk dan kriebelt het wel hoor!

Met Levi's in Balkbrug, indoor in het L. Hij was zó bang toen ik om de baan reed dat het wel 5 minuten geduurd heeft voor ik 1 rondje buitenom was Haha! Toen ik binnenreed en hij binnen de hekjes was zuchtte hij een keer diep en liep gewoon de proef van zijn leven en hij won met 177 punten en iets van 15 punten verschil met nummer 2 Lovers

Met Nescio alle 8 keren dat hij zich normaal liet rijden (in de bijna 4 jaar dat ik hem gehad heb.)

De eerste keer dat ik op Sven zat, wat geeft die een machtig gevoel als hij draaft! Kwijl

De derde keer dat ik op Rio zat, ik had les en hij begon zó fijn te lopen. Het paste gewoon zo super met dat paard. Niet dat dan alles meteen vlekkeloos verliep maar hij gaf nooit een reactie die ik niet verwachtte. En het is de enige keer dat Sjef Janssen langer dan een halve minuut naar mijn les heeft staan kijken Haha!

En afgelopen maandag nog, gewoon thuis in mijn eentje. Soms past alles gewoon en dan kom je aan hele goede dingen. De kunst is om te leren dat op concours voor elkaar te krijgen.

dressuurinstructie in Overijssel, mail voor meer informatie: louise@equimotion.nl


Antwoord op onderwerpPlaats een reactie

Wie is er online

Gebruikers op dit forum: Azmay, Carlijn_09, dblijham, Fauchon, GoogleAdsense, Kiannah, LinSa, Mariska_D, Megane, mooney, muppetmayo, Partyflappel, pretparkpony, Strawberry2, Suzann3, xyzutu2 en 17 bezoekers