Lars wordt politiepaard/fjord

Moderators: Neonlight, Nadia, Lous, LindyH, balance, RianneH

Antwoord op onderwerpPlaats een reactie
 
 
IlsjePilsje

Berichten: 2043
Geregistreerd: 01-09-02
Woonplaats: Boskoop

Lars wordt politiepaard/fjord

Link naar dit bericht Geplaatst door de TopicStarter: 22-12-02 14:07

Gisteren wezen rijden bij ons in de buurt. Na eerst een vage ontmoeting met de arreslee en twee friezen van de kerstman (Lars helemaal uit zijn pannetje, want dat is een kar en daar kan je achteraan), een stel vechtende jongens uit elkaar gehaald.
Twee groepjes lopen langs elkaar, zeggen iets tegen elkaar. Het ene groepje gooit de fietsen op de grond en begint een van de anderen in elkaar te slaan. Ik gillen dat ze #$$%#@@ normaal moesten doen. Geen reactie. Dus ik er naar toe. Lars was het er niet helemaal mee eens, want "baasje de stal is toch echt de andere kant op en we gingen toch al naar huis?".
Een van de groepjes pakte de fiets en fietsten keihard weg. Op dat moment begon mijn bloed te koken. De jongen die in elkaar was geslagen stond er nog een soort beduusd bij en had volgens mij een bloedneus. Ik achter het groepje op de fiets aan.
Lars vond het prachtig. Lekker hard stampen op de straat en stoer doen. Op een gegeven moment de jongens aangehouden, ze flink de waarheid verteld (schreeuwen dat ze met hun *&&#$%$#^%$%$ poten van iemand anders af moeten blijven). Zij schreeuwen dat ik me er natuurlijk niet mee moest bemoeien. Op een gegeven moment waren we uitgeschreeuwd en ben ik weggereden. Natuurlijk met nog wat scheldwoorden achter me aan, maar ach. Wat was ik trots op Lars. Hij gedroeg zich geweldig. Allemaal schreeuwende jongens, ik gillen en Lars bleef gewoon de rust zelfe. Een echt politiepaard. Zien jullie het al voor je? Een dikke fjord tijdens het NK? Wel samen met dat paardje van de reclame dan natuurlijk!IlsjePilsje

Berichten: 2043
Geregistreerd: 01-09-02
Woonplaats: Boskoop

Link naar dit bericht Geplaatst door de TopicStarter: 22-12-02 20:32

Ik stond er ook van te kijken hoor, dat ik dit durfde. Gelukkig waren er nog andere mensen in de buurt die het een beetje in de gaten hielden. Ik heb met Lars ook wel enige afstand gehouden. Je weet natuurlijk maar nooit.

Antwoord op onderwerpPlaats een reactie

Wie is er online

Gebruikers op dit forum: Beaukie, Duhelo, iets_nogiets, Karmandi, moonfish13 en 22 bezoekers