Miepie de slimme uitbreker....

Moderators: RianneH, Neonlight, Nadia, Lous, LindyH, balance

Antwoord op onderwerpPlaats een reactie
 
 

Evy

Berichten: 7616
Geregistreerd: 04-11-01
Woonplaats: Warmenhuizen

Miepie de slimme uitbreker....

Link naar dit bericht Geplaatst door de TopicStarter: 22-12-02 17:32

Wij hebben op stal een tuiger staan die zich duidelijk erg verveelt Haha!
Ze stond eerst in een andere box waar ze met haar hoofd eruit kon. (snappie?) Maar ze maakte altijd met haar mond de hendel open van de deur en dan schoof ze met haar mond de deur open. Dus daar hadden we wat op verzonnen.

Nu is ze sinds een paar weken naar een andere box gegaan omdat die groter is, en aangezien ze drachtig is, is dat beter.
We dachten dat ze niet bij de hendel kon omdat die wat verder weg staat dan die vorige box....
Maar vannacht was het zover....

Madame staat rustig in haar boks met haar hoofd uit de opening, ze rekt zich uit naar de hendel en ze wipt met haar lip dat ding omhoog. Dan pakt ze de deur vast met haar tanden en ze trekt de deur naar zich toe. Toen ging ze maar naar de bikston en at ze die helemaal leeg Vingers aflikken daarna ging ze een wandeling maken over het pad. Toen de eigenaar `s ochtends op stal kwam zag ie dus dat ze lekker aan het hooi zat te knabbelen wat in de gang staat.
Dus hij zet haar weer terug in de box en hij gaat kijken wat ze doet.
Hopla, ze maakt de hendel weer open, en ze schuift de deur open. Dus de eigenaar maakt hem weer dicht en zij maakt hem weer open. *LOL* Zo ging dat dus een tijdje door, en toen maakte hij de deur vast met een touw, met daarin een paardenknoop.
Een tijdje later kwam ik eraan en toen ging ik de stallen uitmesten. Opeens hoor ik dat er een hendel opengaat. Ik ga kijken en ik zie dat Miepie dat had gedaan. Ze schuift de deur weer open, maar die kan niet zo heel ver open omdat ie vast zat met het touw. Maar daar wist Miepie wel raad mee . Ze pakte het touw en ze trok de paardenknoop eruit en toen was ze weer vrij.

Echt weer een streek van haar, het zal wel in de familie zitten. Ik had nl gehoord dat haar broer het zelfde doet Haha!

Annelien (Moneymaker x Renovo) ZZL + 1 *\o/*


Antwoord op onderwerpPlaats een reactie

Wie is er online

Gebruikers op dit forum: BingBot, Niello en 11 bezoekers