Het leukste ponykamp van 2017 bij Stal de Eik, kom jij ook!?

Prijs: €299,00 | Geplaatst: zo, 2017-05-21 18:39
Deze advertentie is gesloten

Informatie over de verkoper

Advertentie details

Stal de Eik in Holten (Overijssel) organiseert ook in 2017 weer de allerleukste ponykampen !

Onze kleinschalige ponykampen duren van maandag 10 uur tot vrijdag 17 uur en staan in het teken van leuke, gezellige en leerzame activiteiten. De week begint uiteraard met een kennismaking met de groep (maximaal zo'n 18 kinderen) en het zoeken van de beste slaapplek in onze grote tent. Er ligt een goede vloer in de tent dus het is er niet koud en vochtig. Als je een gezellig plekje gevonden hebt, gaan we kennismaken met de paarden en verdelen we de verzorgpaarden voor de hele week. Voel jij je fijn bij een super lieve knuffelpony, of kun je goed uit de voeten met een grote dressuurtopper of een ondeugende jonge pony? We hebben ze allemaal en er is dus voor ieder wat wils!

Elke dag zijn we flink in de weer met de paarden. Zo krijg je dressuur- en springles, maak je buitenritten over de Holterberg, ervaar je hoe het is om te mennen, doe je voltige en zijn we niet vies van een uitdagend potje ponyvoetbal of een leuke schriktraining met de pony's. Ook buiten al het rijden om doen we gezellige dingen. Onze kampen staan bekend om de leukste spelletjes, de tripjes naar het zwembad bij warm weer, en onze super spannende spooktocht! De leiding bestaat uit jonge, maar ervaren mensen waar je het vast goed mee kunt vinden. Een extern cateringbedrijf zorgt ervoor dat we elke dag voorzien zijn van ontzettend lekker eten. Bij mooi weer trekken we de eettafels naar buiten en eten we met z'n allen op het terras.

Bij ons raak je niet meteen je hele zakgeld kwijt aan wat anders te drinken dan ranja. Frisdrank, sap, thee, wat te snoepen en 's avonds een zakje chips zitten gewoon bij het kampgeld inbegrepen zodat je je zakgeld lekker kunt besteden aan wat leuks en een ijsje op de middag dat we met z'n allen naar het dorp gaan.

De data voor de ponykampen van 2017:

ponykamp week 30: 24 juli t/m 28 juli VOL
ponykamp week 31: 31 juli t/m 4 augustus
ponykamp week 32: 7 augustus t/m 11 augustus
ponykamp week 33: 14 augustus t/m 18 augustus
ponykamp week 34: 21 augustus t/m 25 augustus
ponykamp week 35: 28 augustus t/m 1 september

Voor meer informatie, zie:
www.eik.nl

[Deze advertentie is automatisch gesloten.]

Deze advertentie is gesloten
↑ Naar het begin van de pagina