Wintec 500 dressuurzadel 17" (zonder cair)

Prijs: €250,00 | Geplaatst: do, 2017-04-20 22:16

Informatie over de verkoper

Advertentie details

Staat:
Gebruikt
Discipline:
Dressuur
Materiaal:
Kunststof

Wintec 500 dressuurzadel, 17" zonder cair. Het zadel is gebruikt om mijn paard mee door te rijden en is nog in hele nette staat!

De kniewrongen zitten vast met klittenband, dus je kan zelf kiezen op welke hoogte ze je plaatst, of dat je ze er helemaal afhaalt. De boom (of eigenlijk het kopijzer) is verwisselbaar, momenteel zit er een rode boom in welke ik heb gebruikt voor een Quarter Horse met weinig schoft. Eventueel heb ik er ook nog een ongebruikte zwarte boom bij, deze staat nu los te koop op Marktplaats (weg=pech). Het zadel is helemaal compleet, dus inclusief alles wat je op de foto's ziet: zachte singel, leren beugelriemen met kunststof beugels en een zadelhoes.

Passen mag! Als je in Amersfoort/Soest woont kan ik eventueel langskomen met het zadel. Je mag het zadel ook op komen halen, in dat geval moet het zadel vooraf betaald worden en krijg je het geld terug wanneer het zadel in dezelfde staat weer terug wordt gebracht (binnen een vooraf afgesproken termijn). Verzenden kan ook, dit kan voor €7,95 en dan is het pakket verzekerd. Na verzending neem ik het zadel niet meer terug.

Registreer en log in om contact op te nemen met joyce2.
↑ Naar het begin van de pagina