Gediplomeerd LT amazone biedt dressuurlessen aan huis

Prijs: notk | Geplaatst: zo, 2014-11-16 12:56
Deze advertentie is gesloten
Images: 

Informatie over de verkoper

Advertentie details

Gediplomeerde Lichte Tour amazone biedt dressuurlessen op maat! Ik geef instructie aan huis in de buurt van Purmerend e.o. (Zaanstreek/Waterland/Alkmaar/Hoorn).

In 2008 heb ik mijn ORUN diploma behaald en geef sindsdien privé -en verenigingslessen aan zeer diverse combinaties. Het niveau maakt niet uit maar belangrijker is het enthousiasme om jezelf en je paard verder te willen ontwikkelen. Of dit nu is om betere percentages op wedstrijden te halen, om op een bewustere manier meer uit je training te kunnen halen of om gewoon lekker ongedwongen en ontspannen thuis van je paard te kunnen genieten.

Zelf heb ik meerdere jonge paarden opgeleid van zadelmak tot en met Lichte Tour niveau, waarin ik op dit moment nog steeds actief ben. In mijn lessen besteed ik veel aandacht aan de basis (takt, impuls, ontspanning, aanleuning, rechtgerichtheid) om van daaruit toe te kunnen werken naar meer verzameling en het perfectioneren van de oefeningen. Ook gaat een groot deel van mijn aandacht uit naar de houding/zit van de ruiter en bewustwording van de daaruit voortvloeiende hulpen om het ruitergevoel meer te ontwikkelen. Centraal in mijn lesgeven staat het plezier tussen paard en ruiter!

Kortom, je kunt bij mij terecht voor:
- dressuurinstructie van zadelmak t/m subtop niveau
- begeleiding jonge paarden
- (jonge) paarden opleiden
- wedstrijdbegeleiding

Wil je graag meer informatie over tarieven of heb je nog andere vragen? Aarzel dan niet om mij een PB te sturen!

[Deze advertentie is automatisch gesloten.]

Deze advertentie is gesloten
↑ Naar het begin van de pagina