Moderators: NadjaNadja, Essie73, Muiz, Maureen95, Firelight
Telpeva schreef:Daantjee12 schreef:Wat trouwens ook een goude tip is :
Een zak nachos kopen. 2 cupjes smeerkaas, deze in de magnetron en tadaaaa. Warme kaassaus
Hoe lang en hoeveel graden ongeveer? smelten de cups dan niet of doe je de inhoud ergens anders in? Ik ben geneigd om naar de supermarkt te lopen voor smeerkaas... alleen al om dit vanavond te kunnen proberen. Bij de bioscoop betaal ik hier altijd dik voor, om dit thuis te kunnen eten voelt als een dream come true
Sasje_ schreef:Hebben jullie wel eens raclette gedaan dan? Dat is een soort gourmetten met KAAS.
Je doet zo'n plakje kaas in je pannetje:
[ Afbeelding ]
En dan 'giet' je het over je andere eten:
[ Afbeelding ]
_Mar3 schreef:Kaas lust ik best, maar volgens mij ben ik er niet zo gek op als de meeste hier
Kaas op vers brood vind ik niet zo geweldige combi(tosti dan weer wel), beschuit met kaas vind ik wel hemels, zou ik wel drie per dag van kunnen eten (doe ik niet;)). Maar vinden jullie niet dat kaas best zwaar op de maag valt? Dat vind ik wat minder prettig namelijk.