Enjoy the Ride levert 31.164,- euro op voor Pink Ribbon

Moderators: NadjaNadja, Essie73, Muiz, Maureen95, Firelight

Toevoegen aan eigen berichten
 
 
Nieuwsredactie

Berichten: 14033
Geregistreerd: 20-04-16

Enjoy the Ride levert 31.164,- euro op voor Pink Ribbon

Link naar dit bericht Geplaatst door de TopicStarter : 25-11-16 14:34

*KNHS
Afbeelding
Foto door Faniek



De maand oktober stond in het teken van Pink Ribbon. Verspreid door Nederland vonden er Enjoy the Ride sponsorritten voor Pink Ribbon plaats. Donderdagavond 24 november werd de opbrengst bekend gemaakt. Namens de KNHS overhandigden Harriëtte Stok en Monique Buijk, twee kandidaten die samen maar liefst 6.710,- euro hebben opgehaald, een cheque ter waarde van 31.164,- euro aan Marc Albert, directeur van Pink Ribbon. De overhandiging gebeurde namens alle deelnemers aan de sponsorritten bij de KNHS in Ermelo, Academy Bartels in Hooge Mierde, RSC Henschoten in Maarn, Les Chevaux in Buinen en De Harsloruiters in Hoekelum.

Directeur Pink Ribbon, Marc Albert: "Pink Ribbon is een bijzonder doel omdat driekwart van de gelden geworven wordt door dit soort initiatieven en dan is natuurlijk fantastisch. Oktober is borstkankermaand en ook dit jaar zijn er weer veel mooie initiatieven geweest. Dit team steekt daar wel met kop en schouder bovenuit. Het is zo mooi om te zien hoe de paardensporters betrokken zijn met het Pink Ribbon, het is toch wel een bijzondere wereld. Het feit dat de bossen in Nederland roze kleurden laat zien dat de kleur ons verbind. Prachtig!"

Harriëtte en Monique over hun deelname aan de Pink Ribbon sponsorrit: "Met de kreet ‘Samen (st)rijden wij voor borstkanker!’ zijn wij begonnen met onze actie voor Pink Ribbon. Vrienden en familie hebben we verteld over ons plan en al gauw hadden we ons eerste streefbedrag van 500,- euro gehaald. Hierna zijn we ook zakelijk bedrijven gaan benaderen. Uiteindelijk leverde ons dit 6710,- euro op! Wij zijn vaak samen met onze paarden te vinden in het bos. En voor de sponsorrit hebben we speciaal roze kleding verzameld, dit kregen we o.a. gesponsord door HV Polo en andere lokale sponsors. Sinds we de sponsorrit hebben gereden worden we zelfs herkend in het bos als we onze roze kleding aanhebben!"

xxwienekexx
Berichten: 3131
Geregistreerd: 26-05-13

Re: Enjoy the Ride levert 31.164,- euro op voor Pink Ribbon

Link naar dit bericht Geplaatst: 25-11-16 14:42

Wat super zeg :D Dit staat toch nog zeker op m'n lijstje om een keer aan mee te doen :D

funnypony11
Berichten: 857
Geregistreerd: 02-10-15

Link naar dit bericht Geplaatst: 25-11-16 21:32

Super goed!!
Vanaf januari kan ik met de trailer weg dus hopelijk zijn er komend jaar weer snel ritten :D