Wauw in tijden niet zo goed gevoeld

Moderators: Mjetterd, Dani, ynskek, Ladybird, xingridx, Polly, Hanmar

Toevoegen aan eigen berichten
 
 
Laura

Berichten: 8338
Geregistreerd: 20-02-01
Woonplaats: Midden van Gelderland

Wauw in tijden niet zo goed gevoeld

Link naar dit bericht Geplaatst door de TopicStarter : 12-10-02 09:20

nouja, lichamelijk dan Lachen Geestelijk zit ik er aardig doorheen na de drukke weken die ik had. Maar... ik stond vanmorgen op de weegschaal en ik zit 1 kg ónder mijn streefgewicht! Whoohoo! Ik ga die dus bijstellen tot 5 kg lager Haha!

Nee echt ik eet heerlijk, voel me gezond en heb totaal geen moeite ermee dat ik niet snoep enzo. Montignac is echt de uitvinding voor mij, lekker veel grof volkorenbrood eten, met jam Tong uitsteken Heerlijk. Ik heb ook geen trek/honger meer tussendoor en het is niet zooo streng dat je de week erna weer je tekort in moet halen Haha!

Ik heb op school nu voedingsmiddelenkeuze en daar leer je dat chips een voorkeursproduct is boven noten omdat er minder vet in zit... Verward Ik vraag me echt af hoe onze geavanceerde maatschappij nog steeds kan denken dat je enkel aankomt van vet?? En dat suiker alleen maar gaatjes veroorzaakt en verder totaal niet schadelijk is? Je ziet het aan alle Amerikanen, die eten geen vet want alle producten daar zijn low fat en no fat, maar barstensvol suiker. En ze zijn nog steeds zo dik... rara hoe komt dat??!

Lovers

XJuul

Berichten: 9577
Geregistreerd: 07-03-01
Woonplaats: Den-Helder

Link naar dit bericht Geplaatst: 12-10-02 10:23

Lekker hoor meid! Ik moet nog 5 kg en dan zit ik op mijn streefgewicht! Het grootste deel heb ik gehad en dat geeft al een goed gevoel. Ik kan me voorstellen dat als je onder je streefgewicht zit je helemaal trots op jezelf kan zijn! En met recht! Afvallen is niet makkelijk!

Sizzy

Berichten: 27232
Geregistreerd: 11-09-01
Woonplaats: Den Haag

Link naar dit bericht Geplaatst: 12-10-02 10:50

Hee applaus!
Heel goed van je Lachen
Het lijkt me alleen zo'n gedoe, dat montignac of heb ik het mis?

Prima

Berichten: 6024
Geregistreerd: 12-08-01
Woonplaats: Bussum & Harskamp :D

Link naar dit bericht Geplaatst: 12-10-02 11:37

Ik moet ook echt afvallen. Moet je dan ook eerst het montignac boek lezen ofzo?

Laura

Berichten: 8338
Geregistreerd: 20-02-01
Woonplaats: Midden van Gelderland

Link naar dit bericht Geplaatst door de TopicStarter : 12-10-02 18:42

Zou ik je wel aanraden... je wilt toch weten waar je mee bezig bent? Haha!

Ik verbaas me er overigens over hoeveel (onnodige) troep in sommige levensmiddelen zit. Wist je dat zowat overal suiker inzit? Zelfs in bijvoorbeeld gerookte zalm en rode kool?

Het lijkt inderdaad een gedoe in het begin, maar zodra je weet wat je moet doen, kan je zelf heel goed beoordelen wat je wel mag en wat niet en hoe het te combineren is. Ik vind het eigenlijk juist prettig dat ik zoveel meer kennis heb over voedingsmiddelen!