2 pakjes koksroom 2 x 150 gram Boursin paar teentjes knoflook 1 ui beetje witte wijn 3 / 4 tomaten 2 stronken broccoli Fusili pasta (gedraaide groene)
Knoflook en ui met beetje olijfolie fruiten, afblussen met witte wijn. Koksroom erbij, Boursin in stukken erbij. Water voor de pasta opzetten, pasta maken. Laatste 5 minuten van de pasta roosjes broccoli erbij.
Lekker stukje vlees in reepjes erbij en de tomaat in schaaltjes om er op het bord doorheen te doen.
Klaar in ongeveer 15 minuten, eet smakelijk!!
Chel
Berichten: 102
Geregistreerd: 13-09-02
Geplaatst: 16-09-02 16:17
Dit is lekker jah:)
Ik maak ook wel eens een soortgelijk gerecht, met boursin, maar dan met spinazie, das ook lekker !!!
Maarten
Berichten: 4185
Geregistreerd: 30-06-01
Woonplaats: Emmen
Geplaatst: 17-09-02 13:09
En laat ik dit gerecht nu gaan proeven op 5 oktober bij onze meeting Nikita!!
*smul*
Nikita
Berichten: 950
Geregistreerd: 07-09-01
Woonplaats: Velp
Geplaatst door de TopicStarter: 17-09-02 14:00
Maar speciaal voor jou doe ik er ook komkomkommer bij hoor!
enid
Berichten: 1352
Geregistreerd: 30-05-02
Woonplaats: roosendaal
Geplaatst: 12-10-02 19:17
klinkt lekker jongens!!!!!! ik zal het ook een keertje maken
Sizzy
Berichten: 27232
Geregistreerd: 11-09-01
Woonplaats: Den Haag
Geplaatst: 13-10-02 17:40
Chel >
klopt! Ik doe er ook altijd spinazie bij en daar doorheen boursin. Heerlijk met een stukje zalm erbij!