Paardrijdende tandarts dus veel pijn :(

Moderators: Mjetterd, Dani, ynskek, Ladybird, xingridx, Polly, Hanmar

Toevoegen aan eigen berichten
 
 
Polly
Moderator Algemeen1
No drama, no glory!

Berichten: 23417
Geregistreerd: 09-04-01

Paardrijdende tandarts dus veel pijn :(

Link naar dit bericht Geplaatst door de TopicStarter : 08-09-02 12:09

Sorry hoor maar ik moet het even kwijt.
Vrijdagmiddag kreeg mijn moeder kiespijn, onze tandarts heeft geen dienst op vrijdag dus ze wou afwachten tot maandag als ie er wel weer is.
Maar helaas, zaterdag deed het zo verschrikkelijk veel pijn met uitstralingen naar haar oor en kaak dat ze toch maar de weekendlijn hebben gebeld.

Daar zijn ze heen geweest, goede man heeft geboord en gevult en ze mocht weer gaan. 's middags kwam ik thuis, lag mijn moeder in bed met nog veel meer pijn als eerst, kon niet eten, rechtopzitten of wat dan ook.

Ze heeft dus de hele nacht wakker gelegen van de pijn en vanmorgen heeft mijn vader nog maar een keertje gebeld, om 11 uur wel te verstaan.
Het werkt daar zo dat je door de dienstdoende tandarts wordt teruggebeld, mijn vader hoorde op de achtergrond paardenhoeven, en hoe laat kunnen we terecht? Jawel al om HALF 5!!

Sjongejonge en daar heb je dan weekenddienst voor? Om lekker op je paardje te gaan rijden en om half 5 eens iemand te helpen die verdomme al 2 dagen vergaat van de pijn, ik vind het echt BELACHELIJK.
Prima hoor paardrijden, ik zou ook lekker naar het land gaan, maar als er dan iemand belt met de mededeling dat er iemand vergaat van de pijn dan schiet je toch ff op, of ligt dat aan mij?

Sorry, maar dit moest er even uit, mijn arme mammie ligt nu dus de rest van de middag verplicht met pijn op bed, tsssssssk Boos!

[edit:BartVB]Titel[/edit]

Anoniem

Link naar dit bericht Geplaatst: 08-09-02 15:07

Misschien zat hij wel in z´n praktijk met de ramen open en kwamen er net ruiters voorbij.
Gaat het al beter met je moeder?

fabienne

Berichten: 4818
Geregistreerd: 14-07-01
Woonplaats: Wijchen

Link naar dit bericht Geplaatst: 08-09-02 15:16

Ja bijvoorbeeld een escorte bij een trouwerij of zo Haha!
Dat geeft me toch een herrie van hoefgetrappel!!!!!

xXIreenXx

Berichten: 1067
Geregistreerd: 19-07-02
Woonplaats: Maastricht

Link naar dit bericht Geplaatst: 08-09-02 15:17

Jah das moeilijk natuurlijk...ik snap jou wel dat je boos bent, maar misschien heeft die man ook bijna geen vrije tijd en is hij blij als hij eens ff bij zijn paardjes kan zijn..

BartVB
Eigenaar

Berichten: 41657
Geregistreerd: 08-01-01
Woonplaats: Arnhem

Link naar dit bericht Geplaatst: 08-09-02 15:20

Onzin.. Hij heeft weekenddienst en heeft dus geen vrijetijd, hij hoort gewoon beschikbaar te zijn. Ik zou dit niet echt accepteren gok ik zo, kan je niet ergensanders heen bellen? Een tandarts in een andere stad ofzo? Even vragen hoe dit nou zit en waar je kan klagen. Dit gaat toch helemaal nergens over? Slechte zaak imo.

Polly
Moderator Algemeen1
No drama, no glory!

Berichten: 23417
Geregistreerd: 09-04-01

Link naar dit bericht Geplaatst door de TopicStarter : 08-09-02 16:47

Ik was ook zoooo kwaad, ze zei overigens zelf dat ze 'nu even met haar paarden bezig was' als ik haar aan de telefoon had gehad had ik toch even een potje stennis staan trappen daarzo, ik vind het echt helemaal nergens op slaan, weekenddienst is weekenddienst, dan ben je dus gewoon aan het werk en voor een spoedgeval moet je METEEN beschikbaar zijn, en niet 6 uur later.
Ze zijn er nu heen, mijn moeder was helemaal bleek en had de hele dag in bed gelegen, ze had ook een hele dikke wang en kon amper praten.
Ik ga ook zeker kijken of er iets aan te doen is of dat we er misschien ergens over kunnen klagen want dit is echt geen stijl.
Prima als ze wil paardrijden, kan ik me voorstellen maar dit gaat wel een beeje ver

Polly
Moderator Algemeen1
No drama, no glory!

Berichten: 23417
Geregistreerd: 09-04-01

Link naar dit bericht Geplaatst door de TopicStarter : 09-09-02 08:10

Uiteindelijk is ze toch nog geweest.
Bleek dat ze een ontsteking onder har kies heeft, de weekendarts van zaterdag had de kies gewoon dichtgemaakt wat dus niet zo handig bleek want alle zooi uit de ontsteking hoopte zich op in haar kaak, vrouw heeft het open gemaakt en schoongemaakt. Daarna een noodvulling erin die ze, als het weer begon te kloppen, er zelf uit mocht pulken, wat ze ook heeft gedaan.
Het gaat iig stukken beter, ondankt het lange wachten was het een heel symphatiek figuur.